Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’nin beceriksizlikleri bilbordlara yazılınca Özgür Özel küplere bindi!.
İmamoğlu ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen voleybolcu gözaltında..
Rıza Pehlevi ABD’nin sadık köpeği olmak için kendini paralıyor!.
Haydut ABD çöktüğü Venezuela’da resmi petrol satışlarına başladı!.
Temassız kartlarda şifresiz işlem limiti yarın 2 bin 500 liraya çıkıyor..
Firari Murat Gülibrahimoğlu’nun İBB parasıyla kumarda kaybettiği milyon dolarlar iddianamede!.
Avukat Rezan Epözdemir hakkında tahliye kararı..
İBB’nin kaybolan milyarlarını özel jetlerle bakın nasıl şapur şupur yemişler!.
ABD’nin köpekliğini yapan Pehlevi İran’a gitmek için pusuda bekliyor!.
Kadın hakimi vuran savcı Kadına Şiddeti Önleme Bürosu’nda görevliymiş!.
CHP’li belediyeye düzenlenen Al Rüşveti-Ver Ruhsatı operasyonunda 14 gözaltı!.
İran’daki protestolarda ölenlerin sayısı 2 bin 500’ü geçti!.
Aselsan 30 milyar doları aşan ilk Türk şirketi olarak tarihe geçti..
Haydut Trump’tan İranlı protestoculara “Yakıp Yıkmaya Devam Edin” çağrısı!.
Bülent Arınç’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a uyuşturucu ile mücadele kurumu çağrısı!.
Uyuşturucu ve kumar operasyonunda İmamoğlu’na ait özel jet detayı!.
Köşeye sıkışan YPG’li teröristler her türlü kahpeliği yapmaya başladı!.
İran’da rejim destekçileri de meydanlara indi!.
YÖK’ten üniversitelere Cuma Namazı talimatı..
AK Parti’den İran açıklaması..
İran’daki o fotoğrafın arkasından bakın kim çıktı!.
Pehlevi itinden Trump’a İran çağrısı: Ortak Olalım!.
Altın ve Para piyasaları alev alev yanıyor!.
Özgür Özel’in Yağmur Duası saçmalıklarına Bakan Yumaklı’dan tokat gibi cevap!.
İran’daki protestolarda ölü sayısı 500’ü geçti!.
İstanbul’da kar yağışı nedeni ile okullar tatil edildi..
Netenyahu itinden İran’daki protestoculara destek açıklaması..
Haydut Trump şimdi de gözünü Küba’nın yeraltı kaynaklarına dikti!.
İran’daki ABD destekli protestolarda ölü sayısı 216’ya yükseldi!.
Halep PKK/SDG pisliklerinden tamamen temizlendi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Meteoroloji’den flaş uyarı! İstanbul’a kar geri dönüyor!.

Meteoroloji’den flaş uyarı! İstanbul’a kar geri dönüyor!.
08.02.2021
A+
A-

Gelen bir son dakika haberine göre, sıcaklıklar cuma gününden itibaren yaklaşık 10 derece düşecek. Meteoroloji’den edinilen bilgilere göre, İstanbul’a kar geri dönüyor. Hava durumu raporunda 14 Şubat pazar günü İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin tamamı kar yağışlı görünüyor. İşte Meteoroloji’nin son hava durumu raporu…

Meteoroloji’nin hava durumu raporuna göre mevsim normallerinin üzerinde giden sıcaklıklar cuma gününden itibaren 10 derece düşecek. Yurt genelinde büyük oranda etkili olacak soğuk havanın kar yağışını da beraberinde getireceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Hava sıcaklıklarının Cuma gününe kadar mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde seyredeceği, Cuma günü kuzeybatı kesimlerden başlayarak hafta sonunda kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarına, yer yer altına düşeceği tahmin ediliyor” denildi.

Son dakika... Meteorolojiden flaş uyarı İstanbula kar geri dönüyor

 

OCAK AYI YAĞIŞLARI SEVİNDİRDİ

Ocak ayı yağışları, ülke geneli normali ve geçen yıl yağışlarının üzerinde gerçekleşti. Normaline göre yüzde 43 ve 2020 yılı Ocak ayı yağışlarına göre de yüzde 53 artış yaşandı. Yağış miktarı, Trakya, Kuzey Ege, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, Kayseri ve Hatay çevrelerinde normaline göre yüzde 100’den fazla arttı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hidrometeoroloji Şube Müdürlüğü’nün ‘Alansal Yağış Raporu’ ile İklim ve İklim Değişikliği Şube Müdürlüğü’nün ‘Ortalama Sıcaklıkların 1981-2010 Normallerine Göre Mukayesesi’ 2021 yılı Ocak ayına ait raporlar yayımlandı. Rapora göre, Ocak ayında yağışlar, ülke geneli normali ve geçen yıl yağışlarının üzerinde gerçekleşti.

YAĞIŞ ORTALAMASI 93.8 MM

Ocak ayında 93.8 mm yağış kaydedilirken, normali 65.8 mm (1981-2010) ve 2020 yılı Ocak ayı yağışı 61.3 mm olarak açıklandı. Yağışlarda normaline göre yüzde 43 ve 2020 yılı Ocak ayı yağışlarına göre yüzde 53 artış meydana geldi.

ARTIŞ ORANI BİRÇOK İLDE YÜZDE 100’Ü GEÇTİ

Raporda en fazla yağış gerçekleşen bölgelere bakıldığında, Ocak ayı yağışları özellikle Marmara Bölgesi’nde önemli ölçüde artış gösterdi. Yağışlar Trakya, Kuzey Ege, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, Kayseri ve Hatay çevrelerinde normallerine göre yüzde 100’den fazla artarken, Erzurum’un kuzey kesimlerinde ise yüzde 60’ın üzerinde azalma gerçekleşti.

MARMARA’DA SON 40 YILIN EN YÜKSEK İKİNCİ YAĞIŞI

Marmara Bölgesi’nde Ocak ayı yağışı 160 mm oldu. Normali 76.2 mm ve 2020 yılı Ocak ayı yağışı 76.2 mm olduğu belirtilerek, yağışlarda normali ve 2020 yılı Ocak ayı yağışlarına göre yüzde 100’den fazla artış gerçekleştiği ve bölgenin son 40 yılın en yüksek ikinci Ocak ayı yağışını aldığı açıklandı.

Son dakika... Meteorolojiden flaş uyarı İstanbula kar geri dönüyor

 

 

İZMİR’DEKİ FACİADAN DÖNÜLDÜ!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde fırtına, bir caminin minaresindeki beton parçalarının düşmesine neden oldu.

Çalıkuşu Mahallesi’ndeki Zincirlikuyu Camisi’nin minaresinden beton parçalarının düştüğünü görenler durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler çevrede güvenlik önlemi aldı. Minarede sallanan hoparlör ile yerinden çıkmak üzere olan başka bir beton parçasının düşme ihtimali nedeniyle, camiye itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye merdiveniyle minareye çıkan bir itfaiye eri, sallanan hoparlör ile kopmak üzere olan beton parçasını yerinden sökerek aşağıya indirdi.

Öte yandan beton parçasının düşme anı, caminin bir güvenlik kamerasınca da kaydedildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.