MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın: “Kağıt üzerinde 6 okun 4’ünü kırmış!.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın CHP’ye ağır eleştirilerde bulunarak, “Kağıt üzerinde 6 okun 4’ünü kırmış” dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın CHP’ye ağır eleştirilerde bulunarak, “Kağıt üzerinde 6 okun 4’ünü kırmış” dedi.
Namık Kemal Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Topluluğu tarafından MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın’ın katılımlarıyla “Uluslararası Bölgesel Gerçekler Işığında Türkiye’nin Konumu ve İzlenen Politikalar” konulu konferans düzenlendi. Konferansta konuşma yapan Aydın, CHP‘ye ağır eleştirilerde bulundu.
“40 yıllık başımıza musallat olmuş bir terör belası var”
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın yaptığı konuşmada, “Sürekli şunu söylüyorlar. 12 günlük yoğun bütçe maratonu süresince bu bütçe savunma bütçesi, bu bütçe savaş bütçesi, bu bütçe silahlanma bütçesi böyle bir bütçe olamaz. Gençlere tavsiyem tarih şuuru olan bir millet aynı delikten ikinci kez ısırmaz. Gerçekten artık ellerindeki her türlü söylemin birileri tarafından 100 yıl önce verildiği gibi verilen bir kitleden bahsediyoruz Elma şekerine bandırılmış bir zehirden bahsediyoruz. Söylemler o kadar naif, o kadar iyi niyetli, o kadar masumane ki bakıyorsunuz söyleyenlerin ağzında müthiş bir paralellik var. Yani Lozan’da Sevr’de söylenenler, bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin meclisinde de birileri tarafından çok rahat bir şekilde dile getirilmektedir. 40 yıllık başımıza musallat olmuş bir terör belası var. Ne yaptık bugüne kadar günü birlik çözümlerle zaman zaman sınır ötesine çeşitli harekatlar yaparak bitti sandık ama hiçbir zaman bitmedi. Tam tersine direnç kazandı, palazlandı. Ama artık öyle değil” diye konuştu.
“6 OKUN 4’ÜNÜ KIRMIŞ”
Aydın, CHP‘ye yüklenip ağır eleştirilerde bulunarak, “O gün bataklık deyip çocuklar üzerinden sömürü yapanlar, bugün gidip o çocukları öptüler, fotoğraflar paylaştılar. Bu bir zaferdir, Mehmetçiğin zaferidir. Niye ilk gün inanmadın bu çocuklara. Mustafa Kemal‘e inanmadığınız için onlara da inanmadınız. Sadece orayı geçim kaynağı yapmışsınız. İnanın söylemleri tamamen terör ağzı. HDP’ye terörist siyasi uzantı diyemiyor. PYD’ye, PKK’ya de bari bir dilin dönsün. Kağıt üzerinde 6 okun 4’ünü kırmış. Elinde kalmış bir devrimcilik, bir de laiklik. Nerede milliyetçilik, nerede devletçilik, nerede cumhuriyetçilik, emanet edilen cumhuriyeti böyle mi savunacaksınız” ifadelerini kullandı.
“BU KADAR ALÇAKLIĞI YAPANLARA SÖYLEYECEK LAFINIZ YOK MU”
Aydın, sözlerine şöyle devam etti:
“Türkiye Cumhuriyeti milleti kime kapısını kapattı ki bugüne kadar güneyde sıkıntı yaşayan bize koştu, Batı’da sıkıntı yaşayan, Kırım’da sıkıntı yaşayanların sığınacak bir tek limanı vardı o da Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Böyle necip bir millete nasıl iftira atarsınız işgalci diye, soykırımcı diye. TBMM’de maaşını alıyor, imkanlarından faydalanıyor, uçağına biniyor ama dışarıya gittiği zaman diyor ki bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti 100 yıl önce Ermenileri kesti, şimdi de Kürtleri kesip soykırıma tabi tutuyor. Bu kadar alçaklığı yapanlara söyleyecek lafınız yok mu?”