Site Rengi

HABER ÖZETİ
Meteoroloji’den yeni hafta için yağış uyarısı!.
Yavuz Ağıralioğlu’nun partisi 29 Ekim’de resmen kuruluyor..
AKP’den Hayat Pahalılığı açıklaması: vatandaş Haklı!.
İmamoğlu’nun Sahte Diploma skandalı büyümeye devam ediyor!.
Erdem Atay’dan İmamoğlu’nun Sahte Diploma gerçeği!.
Doğrulanmış İlan dönemi yarından itibaren başlıyor..
Fenomen bozuntusu Jahrein hapsi boyladı!.
Muhalif Gazeteci Gültekin’den su faturası isyanı!.
Gram altın 3 bin liraya koşuyor!.
Hukukçu Ersan Şen’den idam çıkışı!.
Narin’in annesi dahil 8 kişi tutuklandı!.
Bakan Yardımcısından saç baş yolduracak açıklama!.
İstanbul’da 2 bin 500 yeni taksi plakası için ihaleye gidiliyor..
Narin’in Yasak Aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı!.
12 Eylül 1980 darbesinin 44. yılı!.
34 harften oluşan Ortak Türk Alfabesi kabul edildi..
Kaymakam vekilinin aracını aratan komutan görevden alındı!.
Ahu Tuğba’nın Adli Tıp raporu açıklandı!.
Faturalarda Maliyet Esaslı Ödeme dönemi başlıyor!.
İstanbul’da Maymun Çiçeği paniği!.
Narin cinayetinde amcanın avukatı davadan çekildi!.
Simit yüzde 50 zam ile 15 TL oldu!.
Eyvah!. Akaryakıta indirim geliyor!. Kazık gibi zamlara hazır olun!.
Kahpe İsrail’in katlettiği Filistinli sayısı 41 bini geçti!.
Kaçak villası deşifre olunca gündem değiştirmek için Atatürkçülük oynamaya başladı!.
CHP Lideri Özel’den Erdoğan’ın “Teğmenler” çıkışına çok sert yanıt!.
CHP’de yeni bir Yasak Aşk skandalı daha patlak verdi!.
Narin cinayeti ile ilgili ilk itiraf geldi!.
DOLAR 33,9377
EURO 37,7281
ALTIN 2.823,44
BIST 9.685,49

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yurdakul Aile Türk Toplumunun Temel Taşıdır!.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yurdakul Aile Türk Toplumunun Temel Taşıdır!.

Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet politikalarından sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim YURDAKUL..

Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet politikalarından sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim YURDAKUL, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan; “Ailenin Korunması, Geliştirilmesi ve Geleceğe Hazırlanması” konusunun akademik bir çerçevede tartışılacağı, sorunların ve çözüm önerilerinin tespit edileceği “AİLE KURUMU ÇALIŞTAYI 2024” programı hakkında açıklamalarda bulundu.

AİLE MİLLETİN TEMEL TAŞIDIR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, ailelerin korunması ve güçlendirilmesi çerçevesinde aile kurumunun önemini ve karşı karşıya olduğu tehditleri değerlendirdi. Yurdakul; insanlık tarihinin başlangıcından bu yana, insan varlığının temel taşı olan Aile, anayasamızın 41. maddesinde de belirtildiği gibi “Türk toplumunun temelidir”. Bu nedenle devletin ve toplumun korunması, hiç şüphesiz ki aileyi korumakla mümkündür. Bugün görüyoruz ki Türk milleti ve Türk milletinin temel taşı olan ailelerimiz birçok tehditle ve sınamayla karşı karşıyadır. Kültürel erozyon, ekonomik zorluklar, toplumsal değerlerin aşınması gibi risk ve tehditler aile kurumunu derinden etkilemektedir.
MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalarından (KAÇEP) sorumlu il başkanlarımız ve kurullarımız ile yaptığımız çalışmalarda, Türk milletinin nabzını tutarak vatandaşlarımızın Türk siyasetinden beklentilerini ve umutlarını değerlendirerek, aynı zamanda sahadan bilimsel ve gözlemsel değerlendirmelerle hem kalitatif hem de kantitatif çerçevede öncelikle “Aile Kurumuna” yönelik bir araştırma yapılmasının önemi ve aciliyeti olduğuna karar verdik. Yapılan gözlem ve anket çalışmaları ve bilimsel görüşler çerçevesinde 12 farklı alt konuda “Aile Kurumunu” masaya yatırma kararı aldık.
Bu çerçevede bilgi ve tecrübeleriyle çalıştayımıza katkı sağlayacak akademisyenler, bilim insanı, siyasetçi, STK ve dernek temsilcileri, iş insanları, Ülkü Ocaklarımızın genç akademisyenleri ve ilgili alanda uzman olan  kişilerin katılacağı gruplar oluşturuldu.
Küresel gelişmelerden, sosyal hayata, ekonomiden, teknoloji ve doğal afetlere kadar “Aile Kurumu” çalıştayımız için farklı alanlarda konusunun uzmanı bilim insanları ile birlikte bilgi ve tecrübe sahibi insanları davet ederek Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendinin himayelerinde bilimsel bir çalıştay organize ettik. 14-15 Eylül tarihlerinde ülkemizin dört bir köşesinden gelecek bilim insanlarımız ile Ankara’da ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde iki gün sürecek akademik bir çalıştay yapacağız.” dedi.
AİLE KURUMUNU ETKİLEYEN RİSK VE TEHDİTLER MASAYA YATIRILACAK
Türk milletinin yalnız olmadığını ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ailelerin karşı karşıya olduğu ve gelecekte karşılaşabileceği risk ve tehditlerin görüşüleceğini ifade eden Prof. Dr. Ahmet Selim YURDAKUL; “Geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de ailelerimizin yanında olacağız. Aile kurumunu koruyarak, çocuklarımızın, gençlerimizin güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir Türkiye’de büyümelerini sağlayacak bilimsel önerileri tespit etmek ve bu çerçevede etkili politikalar geliştirmek için kararlıyız. Aileler, toplumsal yapının en temel taşları. Dolayısıyla ailelerin mutluluğu ve refahı, milletimizin geleceği için bir beka meselesidir. Bu bilinçle, Milliyetçi Hareket Partisi olarak aile odaklı politikalarımızı bilimsel çerçevede çağın gereklerine göre geliştiriyor ve aile kurumunu her türlü tehdit ve tehlikelerden korumak üzere çalışmaya devam ediyoruz.
Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi, “Aile demek tek yürek olmuş insanlar demektir.” Bizler de bu yüreklerin daima, bir ve bütün kalması için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Zaten milli bir dava şuuruyla, ailenin bir beka meselesi olduğu bilinciyle bugün ve yarın Türk aile yapısını korumak, geliştirmek ve geleceğe hazırlamak için tertiplediğimiz bu çalıştayda bir araya geleceğiz.” dedi.
AİLE KURUMUNU GELECEĞE HAZIRLAMAK İSTİYORUZ
Türk milleti, tarihin en dinamik ve şartlara en hızlı uyum sağlayabilen milletlerinden biridir ancak tehditlerin sayısı ve etkinliği düşünüldüğünde siyaset kurumunun bu değişim ve dönüşüm çağında Türk milletine ve Türk Aile yapısına odaklanarak gerekli tüm önlemleri almak zorundadır. Değişim ve dönüşüm adı altındaki riskler, büyük bir dalga olarak Türk milletinin kıyılarına vurmak üzeredir. Tarih, sağlam durabilmemiz ve kıyılarımızı tahkim edebilmemiz için ön alıcı politikalar geliştirme sorumluluğunu gündeme getirmiş bulunmaktadır.
Çalıştayımızın genel amacı; “Güçlü Türk Aile Yapısı, Sağlıklı Toplum ve Lider Ülke TÜRKİYE” vizyonu çerçevesinde Aile kurumunun muhafaza edilmesi, güçlendirilmesi ve geleceğe hazırlanması olduğunu ifade eden Yurdakul; her zaman Aile Kurumuna verdiği öncelik ve önem vesilesiyle bu çalıştayın hayata geçirilmesini sağlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye müteşekkir olduğunu ve emeği geçen tüm bilim insanları ile katılımcılara en kalbi teşekkürlerini sunduğunu” ifade etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.