Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran İsrail’in demir kubbesini füzelerle çalışamaz hâle getirdi..
CHP’li Kuşadası belediye başkanı tutuklandı!.
Trump Hürmüz Boğazı’nı geçmek için diğer ülkelerin yardımına ihtiyaçları olduğunu açıkladı..
İBB yolsuzluk davası için flaş karar!. Şovmenlik yapan vekiller duruşmaya alınmayacak!.
Murat Aci’nin katili Timur Cihantimur için istenen ceza belli oldu..
Trump’ın Hürmüz Boğazı koalisyonuna Avrupa’dan rest!.
Muhittin Böcek 26 ayrı yolsuzluk dosyası ile hakim karşısında..
ABD’nin İran’a açtığı savaşın maliyeti 12 milyar doları geçti..
Günlerdir fare deliklerinde saklanan Netenyahu iti ortaya çıktı..
İran ABD’ye resti çekti!. “Enerji Tesislerimiz Hedef Alınırsa Orta Doğu’daki Şirketlerinizi Vururuz”
Hürmüz Boğazı’nı kapatan İran Avrupa enerji piyasasını alt üst etti..
İran’ın ABD’ye ait hedefleri vurduğu Dubai’den kaçan kaçana!.
Danışmanları İran’dan çekilmesi için Trump’u ikna etmeye çalışıyorlar..
Netenyahu itinin geberdiği iddiası dünya gündeminde!.
İran’da duvara toslayan Trump Avrupa ülkelerinden yardım istedi..
İran’dan ABD’ye ağır darbe!. 5 yakıt tankerini kullanılamaz hale getirdiler!.
Türkiye’nin Milli ve Yerli Kamikaze İHA’ları tüm testleri başarı ile geçti..
Ticari taksilerde Basit Usül’e tabii olup vergi kaçırma dönemi sona eriyor..
Tanju Özcan’ın yasak aşkıyla mesajlaşmaları evlere şenlik!. ASIL SAADETTİN SARAN BENİM, HEPİNİZE YETERİM!.
ABD bombardıman uçakları sivil halkın üzerine ölüm kusuyor..
Savaşı kazanamayan ABD yine klasik kahpeliklerine başvurdu..
ABD Orta Doğu’y ateşe vermek için 5 bin asker gönderiyor!.
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Vatandaşa iftar da yarış atı kavurması yediren CHP’li başkandan komik savunma!.
Trump yalakası Pehlevi’ye İran halkından pankartlı cevap!.
İlber Ortaylı hayatını kaybetti..
Tanju Özcan’ın burs yalanı elinde patladı: Toplanan para 116 milyon, öğrencilere dağıtılan 11 milyon!.
İran’dan ateşlenen üçüncü füze Türk hava sahasında etkisiz hale getirildi..
AK Parti’den ayyaşları üzecek alkol düzenlemesi..
ABD’nin yakıt ikmal uçağı Irak’ta vurularak yere çakıldı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

MHP’den İlker Başbuğ’a sert çıkış: “Görevdeyken bütün kademeleri FETÖ’ye teslim etmişsiniz, şimdi de ahkam kesiyorsunuz!.”

MHP’den İlker Başbuğ’a sert çıkış: “Görevdeyken bütün kademeleri FETÖ’ye teslim etmişsiniz, şimdi de ahkam kesiyorsunuz!.”
05.02.2020
A+
A-

İlker Bağbuğ’un TBMM’yi suçlayan sözlerine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım “Türkiye’de Genel Kurmay Başkanlığı gibi bir makama gelmişsiniz, ordu da bütün kademeleri FETÖ’ye teslim etmişsiniz, çıkıyorsunuz burada ahkam kesiyorsunuz.” ifadelerinde bulundu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ’a sert tepki gösterdi. Erdoğan: “Parlamentonun hukukunu korumak için hepiniz süratle dava açmalısınız.” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım konuya ilişkin değerlendirmelerini A Haber’e aktardı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “Askeri mahkeme yıllarca Necmettin Erbakan’ı, Alparslan Türkeş’i ve bizleri yargılamıştır. Burada TBMM büyük töhmet altında bırakılmıştır. Bunu kabul etmek mümkün değildir. Önce herkesin vazifesini yapması gerekir. Birçok askeri noktada büyük görevler almış İlker Başbuğ’un, FETÖ ile ilgili bir mücadelesi yoktur. Bunların gözleri daima yönetimdedir. Askerin yönetimle bağı kesilmiştir. Ancak Türkiye’de Genel Kurmay Başkanlığı gibi bir makama gelmişsiniz, ordu da bütün kademeleri FETÖ’ye teslim etmişsiniz, çıkıyorsunuz burada ahkam kesiyorsunuz. Bu şekilde ahkam kesmeyle bir noktaya varılmaz, TBMM’ye gölge düşürülemez.” ifadesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.