Site Rengi

HABER ÖZETİ
Maduro ve eşi yarın Federal Mahkeme’de hakim karşısına çıkıyor..
ABD Venezuela’ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları paylaştı..
ABD’nin kaçırdığı Maduro’nun ilk fotoğrafı yayınlandı..
ABD’den Venezuela işgâli sonrası Küba ve İran’da gözdağı mesajı!.
Venezuela’nın kukla siyasetçisi ABD’ye “Emrinizdeyim” mesajını anında verdi!.
ABD’li kongre üyesinden olay açıklama: Dünyanın En Büyük Petrol Rezervi Bizim Olacak!.
Trump Maduro ile eşini ele geçirdiklerini açıkladı!.
200 bin TL üzerindeki transferlerde açıklama şartına erteleme..
Venezuela‘ya karadan da müdahale başladı..
CHP’den istifa eden Mersin milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
Maduro’dan ilk açıklama: ABD Petrol ve Madenlerimizi Ele Geçiremeyecek!.
Venezuela’da seferberlik ilan edildi!.
Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşeceğini açıkladı..
Trump’ın savaş tehdidine İran’dan jet yanıt!.
Sürücülerin kâbusu olan Hız Sınırı Tabelaları kaldırıldı!.
ABD İran’dan Kahpe İsrail’in intikamını alma peşinde!.
Skoda’nın patronu yine işçilerini ikramiyeye boğdu..
Altın ve gümüş yeni yıla yükselişle başladı..
İşçiler maaş alamazken sevgilisi ile tatil kaçamağı yapan CHP’li Başkandan açıklama!.
MHP ile İyi Parti arasında “Kripto Abla” polemiği..
Türkiye’den Çin vatandaşlarına vize muafiyeti kararı..
Akaryakıta çifte yılbaşı kazığı!.
Uyuşturucu şüphelisi Şeyma Subaşı adliye de!.
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Osmangazi Köprüsü’nden yek geçiş ücreti 995 TL!.
2026 zamlı IMEI kayıt ücretleri açıklandı..
İkinci el araç piyasasında ekspertiz krizi!.
Türkiye’ye dönen Şeyma Subaşı havalimanında gözaltına aldındı..
İtirafçı olan Mehmet Akif Ersoy 3 saat ifade verip tekrar cezaevine gönderildi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

MHP’den Perinçek’e sert sözler: “Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop!”

MHP’den Perinçek’e sert sözler: “Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop!”
18.02.2020
A+
A-

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in MHP hakkındaki açıklamalarına Genel Sekreter İsmet Büyükataman’dan çok sert tepki geldi. Büyükataman, Perinçek için ‘Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop’ dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Rusya’da yayın yapan Komsomolskaya Pravda gazetesinin sorularını yanıtladı.

Perinçek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye ile Rusya’nın arasını açmaya çalışan bir siyaset izlediğini savunurken, ABD’nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir operasyon yaptığını ve İYİ Parti’yi kurdurduğunu savundu.

İYİ Parti ile MHP arasındaki “çekişmeye” değinen Perinçek, Bahçeli’nin zaman zaman ABD yörüngesine girdiğini iddia etti.

Perinçek, “ABD, Devlet Bahçeli’nin başkanlığındaki MHP’ye operasyon yaptı ve Meral Akşener önderliğindeki grubu kopartarak İyi Parti’yi kurdurdu. Meral Akşener, Atlantik sistemine sıkı sıkıya bağlıdır ve Türkiye ile Rusya’nın arasını açmaya yönelik siyasetler izliyor. Devlet Bahçeli, İyi Parti ile rekâbeti yüzünden zaman zaman akılcı Türk vatanseverliğinden kopuyor ve ABD yörüngesine girebiliyor” dedi.

MHP’den perinçek’e yanıt

Doğu Perinçek’in bu sözlerine yanıt MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’dan geldi. Büyükataman, “Çin’den Türkiye’ye yayılan ve aşısı bir türlü bulunamayan @Dogu_Perincek mikrobu, yayın politikası belli bir Rus gazetesine Sayın Genel Başkanımız hakkında saçma sapan bir beyanat vererek tarafını bir kez daha belli etmiştir” ifadelerini kullandı.

MHP’nin açıklamasının devamı şöyle:

“23 Nisan’da iki dakikalığına Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtsanız ülkeyi Çin’in eyaleti yapmaya kalkacak olan bu gayrimillî zatın Türk dış politikasına bakışı, gözlerine yapıştırılmış Çin malı çakma gözlüğün gösterdiği gibidir.

Sayın Genel Başkanımız siyasetini Türk milletinin menfaatlerine göre şekillendirir. Bu zerzevat gibi Çin kızar mı, Rusya darılır mı, ABD menfaat elde eder mi diye bakmaz. Türk milletinde karşılığı olmayan bu şahsı ise ücretini öderseniz elinde çiçekle Kandil’e gönderebilirsiniz.

Perinçek denen virüs, Kırım’ın Rusya tarafından işgalinin resmîleşmesi ve bu durumun Türkiye tarafından tanınması için mücadele edecek kadar, vatan ve millet sevgisinden mahrumdur. Mekânı Cennet olsun Neriman Nerimanov, yaşasa idi kendisine bu konuda güzel bir cevap verirdi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.