Site Rengi

HABER ÖZETİ
Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşeceğini açıkladı..
Trump’ın savaş tehdidine İran’dan jet yanıt!.
Sürücülerin kâbusu olan Hız Sınırı Tabelaları kaldırıldı!.
ABD İran’dan Kahpe İsrail’in intikamını alma peşinde!.
Skoda’nın patronu yine işçilerini ikramiyeye boğdu..
Altın ve gümüş yeni yıla yükselişle başladı..
İşçiler maaş alamazken sevgilisi ile tatil kaçamağı yapan CHP’li Başkandan açıklama!.
MHP ile İyi Parti arasında “Kripto Abla” polemiği..
Türkiye’den Çin vatandaşlarına vize muafiyeti kararı..
Akaryakıta çifte yılbaşı kazığı!.
Uyuşturucu şüphelisi Şeyma Subaşı adliye de!.
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Osmangazi Köprüsü’nden yek geçiş ücreti 995 TL!.
2026 zamlı IMEI kayıt ücretleri açıklandı..
İkinci el araç piyasasında ekspertiz krizi!.
Türkiye’ye dönen Şeyma Subaşı havalimanında gözaltına aldındı..
İtirafçı olan Mehmet Akif Ersoy 3 saat ifade verip tekrar cezaevine gönderildi!.
Mehmet Akif Ersoy itirafçı olmak için adliyeye geliyor!.
Maaş alamayan işçiler grevde, CHP’li Başkan Tayland tatilinde!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal Grup Seks iddiaları!.
Teröristbaşı Öcalan’dan yeni çağrı..
Suriye’nin Esed’siz yeni banknotları tedavüle alınıyor..
Saadettin Saran “Tamam mı-Devam mı” kongresine gidiyor..
Erden Timur şike ve bahis soruşturmasında tutuklandı!.
RTÜK’ten Yalova’daki DEİAŞ çatışması için yayın yasağı!.
Veyis Ateş uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklandı!.
Fatih Altaylı tahliye edildi..
Sözcü TV’de Yılmaz Özdil fırtınası devam ediyor!. Serap Belovacıklı’da kovuldu!.
“AK Parti’yi Kim Savunsun” kavgasında yandaş yazarlar birbirlerine girdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

“Millet aç” edebiyatı yapan CHP’nin belediye başkanı, millete koli koli şarap dağıttırdı!.

“Millet aç” edebiyatı yapan CHP’nin belediye başkanı, millete koli koli şarap dağıttırdı!.
30.12.2020
A+
A-

Taciz, tecavüz ve şantaj skandallarıyla gündemden düşmeyen CHP bu kez de vatandaşın parasını pervasızca hiç etti! CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan, içerisinde şarap, çerez, buğday ve nar bulunan yılbaşı kolileri dağıtarak vatandaş için harcanması gereken parayı adeta heba etti. CHP’li Seçer’in bu uygulaması vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı. Bir vatandaş olayı “Müslüman mahallesinde salyangoz satmaktan farksız” olarak niteledi.

Yerel seçimlerde bazı belediyelerin yönetimine geçen CHP’li isimler vatandaşın gözünde sınıfta kaldılar. CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de bu isimlerden biri olarak dikkatlerden kaçmadı.

 

VATANDAŞIN PARASINI HEBA ETTİLER
Vahap Seçer yönetimindeki CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi, içerisinde şarap, çerez, buğday ve nar bulunan yılbaşı kolileri dağıtarak vatandaş için harcanması gereken parayı adeta heba etti.

Vahap Seçer’in personeli, belediyenin özel kalem müdürü Doğukan Uyan da aynı kolilere kendi yazdığı tebrik mesajıyla dağıttırdı.

İKİYÜZLÜLÜKLERİ BİR KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ!
Son zamanlarda millet aç algısı ile sosyal medyada sistematik operasyonlar düzenleyen CHP’li isimlerin Vahap Seçer’in bu hareketini görmezden gelmesi ikiyüzlülüklerini bir kez daha kanıtladı.

BORÇLANSALAR KİM BİLİR NELER YAPACAKLAR!
Belediyenin paralarını pervasızca hiç edip “hükümetten destek göremiyoruz” algısı yapan ve ‘Borçlanamıyoruz’ diye ortalığı ayağa kaldıran CHP’li yönetimlerin yılbaşı için koli koli şarap dağıttırması “Borçlansalar kim bilir neler yapacaklar?” sorusunu da akıllara getirdi!

ZİYAN POLİTİKASI AÇIĞA ÇIKTI!
Mersin Büyükşehir Belediyesi son olarak su faturası üzerinden yaptığı uygulama ile vatandaşı çileden çıkarmıştı… Vatandaşa kullanmadığı su üzerinden fatura gönderen CHP’li yönetim, Ekim ve Kasım aylarının faturalarını 2 ay öncesinden tahsil etti. Şimdi de vatandaşın parasıyla şarap dağıtılması belediyedeki ‘ziyan’ politikasını açığa çıkardı.

(takvim)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.