Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sözcü gazetesinin “İsrail ile Ticaret” iftirasına bakanlıktan jet yalanlama!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu..
İstanbul’da ulaşım kaosu!. Özel Halk Otobüsleri kontak kapattı!.
ABD’de iki İsrail konsolosluk çalışanı öldürüldü!.
Bitcoin 110 bin dolara dayandı…
İBB’nin gölge başkanının hesabından 1,5 milyar TL çıktı!.
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Muharrem İnce: “Altılı masada kısır günü mü yapıyorlar?”

Muharrem İnce: “Altılı masada kısır günü mü yapıyorlar?”
05.11.2022
A+
A-
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6’lı masada liderlerlerin memleket meselelerini konuşmadığını söyledi.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, il ziyaretlerine devam ediyor.

Mersin’e gelen Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.

“Hepiniz çıkın karşıma”

DHA’nın haberine göre İnce, MYK’nın ardından açıklamalarda bulundu. Tüm parti liderleri ve cumhurbaşkanı adaylarını televizyon önünde tartışmaya davet eden İnce, “Salıdan salıya bir biriyle kavga eden bir muhalefet var. Ben diyorum ki ‘Hepiniz çıkın karşıma’. Kavga etmeye çağırmıyorum sizi. Ağız dalaşına çağırmıyorum.

Enerji yatırımlarını konuşmaya davet ediyorum, tarımı konuşmaya davet ediyorum, geleceği konuşmaya davet ediyorum. Bütün siyasi parti başkanlarını ve gönlünden cumhurbaşkanı adayı olmak geçenleri davet ediyorum. Susmakla olmaz.

Memleket sorunları var, tartışacağız. Kim cumhurbaşkanı adayı olmak istiyorsa memleketin tüm sorunlarını milletimizin huzurunda televizyona çıkalım, konuşalım” dedi.

“6’lı masada kısır günü mü yapıyorlar”

Siyasi partilerin oluşturduğu 6’lı masayla da ilgili değerlendirme yapan İnce, “Ben oradan milletin lehine bir iş çıkacağına inanmıyorum, Erdoğan’a inanmadığım gibi. Sizden de rica ediyorum, ‘Muharrem İnce, 6’lı masaya inanmıyorum’ dedi, diye başlık atmayın.

Erdoğan’a inanmadığım gibi 6’lı masaya da inanmıyorum. Neden inanmıyorum? Erdoğan yorgun, Erdoğan ortak akıldan uzak, Erdoğan’ın etrafını yalakalar sarmış. Ona hayır gelmez.

6’lı masada kısır günü mü, altın günü mü yapıyorlar? Birbirlerine mesajları grup başkanları tarafından medya üzerinden veriyorlar. Bir araya gelince demek ki memleketin meselelerini konuşmuyorlar.

“6’lı masaya gelmek gibi bir niyetimiz yok”

İstanbul Sözleşmesi’nde anlaşamamışlar, Libya tezkeresinde anlaşamamışlar, terörle mücadelede anlaşamamışlar, cumhurbaşkanı adayında anlaşamamışlar. Hangi konuda anlaşacak bunlar?  6’lı masaya gelmek gibi bir niyetimiz, talebimiz yok.

Zamanı geldiğinde gerekli ittifaklar kurulur. Önce seçmeni konuşalım. 60 milyon seçmeni bir tarayalım. Ortak çalışalım bu konuda. 200 bin sandığı nasıl koruyacağız, onu konuşalım sonra cumhurbaşkanı adayı kim istiyorsanız onu yapın. Talebim budur” diye konuştu.

Muharrem İnce, daha sonra Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunarak, halkla selamlaştı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.