Site Rengi

HABER ÖZETİ
Terörsüz Türkiye Komisyonu bugün toplanıyor..
Kahpe İsrail Gazze’nin tamamını işgal etme kararı aldı!.
Sahte Diploma skandalında 37 kişi tutuklandı!.
Sığınma Evine sığınan kızı Sığınma Evi Müdürü taciz etti!.
Cari açığı kapatmak için yine sigaraya zam yapıldı!.
CHP’li başkan düğün masraflarını bile belediyeye ödetmiş!.
Trump itinin Gazze’ye 60 milyon dolarlık yardım palavrası çöktü!.
Şehit olan iki askerin güneş altında 4 saat bekletilip ölmesine kim neden oldu!.
Okullardaki Serbest Kıyafet saçmalığı nihayet sona eriyor!.
Türkiye bataklığa saplanıyor!. 3 milyonluk ev kredisinin geri ödemesi 11 milyon!.
Yerli ve Milli TOGG’u Almanlara daha ucuza satıyoruz!.
Avukatı Selahattin Demirtaş’ın önümüzdeki ay tahliye edilebileceğini açıkladı..
Emlak vergilerindeki yüzde 1.000’lik zam vatandaşı isyan ettirdi!.
Trump destekçilerinin İsrail’den nefret etmeye başladığını açıkladı!.
Avrupa’nın en büyük nükleer santraline bombalı saldırı!.
Sahte diploma çetesi!. Profesörden avukata, doktordan padişah torununa…
Diyanet’teki eskort skandalı büyüyor!.
Demirtaş’ın tahliye edilmesini Öcalan mı istemiyor!.
Tunç Soyer hakkındaki iddianame tamamlandı!. 45 yıl hapis cezası isteniyor!.
Akaryakıta çifte zam geliyor!.
Atlar koştukça Bakan Yardımcılarının cepleri doluyor!.
Kahpe İsrail’e bir darbe de Slovenya’dan!.
ABD Başkanı Trump’tan Türkiye’ye yüzde 15 gümrük vergisi kararı!.
Rüşvet soruşturmasında Muhittin Böcek’in gelini de tutuklandı!.
Eski tip sürücü belgesi yenileme süresi 3 ay uzatıldı..
Adana’da ormanları yakan vatan haini şerefsizler böyle yakalandı!.
AK Parti’nin Terörsüz Türkiye yolunda komisyon üyeleri belli oldu..
Türkiye’nin ilk kadın Generali hayırlı olsun..
Fransa ve İngiltere’den sonra Kanada’da Filistin’i tanıma kararı aldı..
Sedat Peker davasının gizli tanığı ölü bulundu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Muharrem İnce CHP’lilere isyan etti! “Ne yaptım ben size?.”

Muharrem İnce CHP’lilere isyan etti! “Ne yaptım ben size?.”
01.07.2021
A+
A-

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ‘Onurunu kurtardım’ dediği eski partisi CHP’ye isyan ederek, “Atatürk’ün izinden ayrılmayın’ dedim. ‘Yolsuzluğa bulaşmayın’ dedim. ‘Belediyeden para toplayıp televizyon açmayın’ dedim.” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce, “Ne yaptım ben size? Partinin onurunu kurtardım ya. 20 senedir geçemediğiniz yüzde 30’u geçtim başka ne kötülük yaptım ben size. ‘Atatürk’ün izinden ayrılmayın’ dedim. ‘Yolsuzluğa bulaşmayın’ dedim. ‘Belediyeden para toplayıp televizyon açmayın’ dedim.” ifadelerini kullanarak eski partisi CHP’ye isyan etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Aydın İl Başkanlığını açtı.

Nazilli ve Sultanhisar ilçesini ziyaret ettikten sonra Efeler ilçesinde esnaf ziyareti yapan İnce, daha sonra partisinin Aydın İl Başkanlığının açılış törenine katıldı.
Açılışı yapan İnce, konuşmasında, iktidar ve muhalefet partisinin liderleri ile Cumhurbaşkanı adayı olacak isimleri Türkiye’nin sorunlarını tartışmak için ekranlara davet ettiğini söyledi.

Muhamrrem İnce isyan etti

İnce, “Sadece Kılıçdaroğlu’nu davet etmiyorum. Kılıçdaroğlu’nu ayrıca davet ediyorum. Kim bölen, kim parti büyütmeye çalışan. Haklı mıyım, değil miyim, milletin gözünün önünde bir tartışalım bakalım. Bana yaptıklarınızı bir tartışalım. Ne yaptım ben size? Partinin onurunu kurtardım ya. 20 senedir geçemediğiniz yüzde 30’u geçtim başka ne kötülük yaptım ben size. ‘Atatürk’ün izinden ayrılmayın’ dedim. ‘Yolsuzluğa bulaşmayın’ dedim. ‘Belediyeden para toplayıp televizyon açmayın’ dedim. Ne diyeyim ben size.” ifadelerini kullandı.

Seçimlerde 50+1 alacağını ileri süren İnce, şunları kaydetti:

“Turizmi çözeceğiz. Turizmi çözmenin yolu demokrasiden geçer. 5 yıldızlı turizm istiyorsak 5 yıldızlı demokrasi lazım bu memlekete. Tarımı çözmek istiyorsak İsrail’den tohum alarak, buzağıyı ilacı yemi dışarıdan alarak çobanı Afganistan’dan getirerek tarımın sorunu çözülmez. Madenciliği çözmek istiyorsan katma değer üreterek çözeceksin. Eğitimi çözmek istiyorsan bugünü değil yarını düşüneceksin. CHP’deki dostlarıma sesleniyorum. 11 senedir aynı anahtarı aynı deliğe sokup kilidi açmaya çalışıyorsunuz. O anahtar o kilidi açmıyor. Zorlama. Anahtarı değiştir. Gel Memleket Partisine.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.