Site Rengi

HABER ÖZETİ
Türkiye yine beşik gibi sallanmaya başladı!.
İzmir’i b*k götürürken Özgür Özel Ekrem’i kurtarmanın derdinde!.
Biontech sahtekârları şimdi de kanser ilacı için milyar dolarları cebe indirdi!.
Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teklifine jet yanıt..
“İşçi Dostu” CHP’den grev yapan işçilere “Kovarız” tehdidi!.
CHP’ye bomba kayyum iddiası!. Bay Kemâl geri mi dönüyor!.
Rusya-Ukrayna Barış Masası yeniden kuruluyor!.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor…
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
Yeni Şafak’tan Özgür Özel için bomba manşet!.
Komisyondan geçen yeni trafik cezaları cep yakacak!.
İnfaz düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu…
Proje ortağı Seyfi Beyaz’da İmamoğlu’nu sattı!.
Altın kaçakçılığı yapan vekillere 8 aydır dokunan olmadı!.
Merkez Bankası’ndan el konulan Papara ile ilgili açıklama..
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasa için 10 hukukçuyu görevlendirdiğini açıkladı..
Berat Albayrak siyasete geri dönüyor…
Papara’ya sahte bahis operasyonu!. 12 milyar vurgun yapılmış!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Muharrem İnce talepleri yerine getirilirse CHP’den istifa etmeyecek!.

Muharrem İnce talepleri yerine getirilirse CHP’den istifa etmeyecek!.
06.02.2021
A+
A-

Gazeteci Gürkan Hacır, CHP’den kopmaların önüne geçmek isteyen eski genel başkanların bir toplantı yaptığını ve 3 talebin ortaya çıktığını söyledi. Muharrem İnce’nin, “Cumhurbaşkanı adayı ve genel başkan seçiminin parti üyeleri tarafından yapılması. İki dönem başarısız olan genel başkanın o koltukta kalamayacağına ilişkin bir tüzük düzenlemesi” şeklinde talepler olduğunu söyledi.

Gazeteci Gürkan Hacır, Habertürk’te Hülya Hökenek’in sunduğu Enine Boyuna programında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Araştırmacı Mustafa Şen ve gazeteci Cem Küçük ile birlikte gündemi yorumladı. Gazeteci Gürkan Hacır, CHP’den istifa ederek Memleket Hareketi’ni partileştireceği beklenen Muharrem İnce ile ilgili edindiği kulis bilgiyi Habertürk ekranlarında açıkladı.

3 talep

Gürkan Hacır, CHP eski milletvekilleri Mevlüt Dudu, Hakkı Akalın ve Metin Lütfü Baydar’ın CHP’nin ‘Ak Saçlıları’ olarak bilinen eski Genel Başkanlar Deniz Baykal, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ayrı ayrı görüştüklerini anlattı.

Daha sonra ise 3 eski genel başkanın bir araya geldiklerini, “3 talep var. Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile Genel Başkanlık seçimlerinin parti üyeleri tarafından yapılması ve 2 dönem başarısız olan bir genel başkanın o koltukta kalamayacağına ilişkin bir tüzük düzenlemesi” istediğimi söyledi.

Gürkan’ın şu ifadeleri kullandı:

“3 eski vekilin 3 talebinin olduğunu öğrendim. Bu 3 madde dile getiriliyor. ‘Bir ayrışma olmasın, parti bölünmesin’ diye gayret içerisinde oluyorlar. Ancak şunu belirteyim; 3 eski genel başkan, 3 eski milletvekiline bu konuda diplomasi trafiğini yürütmeleri için onay vermiş. Kemal (Kılıçdaroğlu) Bey’den randevu istenmiş. Kemal Bey de İzmir dönüşü bu 3 milletvekilini kabul edecek. Ve bir görüşme trafiği başlayacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.