Site Rengi

HABER ÖZETİ
Türkiye’nin Milli ve Yerli Kamikaze İHA’ları tüm testleri başarı ile geçti..
Ticari taksilerde Basit Usül’e tabii olup vergi kaçırma dönemi sona eriyor..
Tanju Özcan’ın yasak aşkıyla mesajlaşmaları evlere şenlik!. ASIL SAADETTİN SARAN BENİM, HEPİNİZE YETERİM!.
ABD bombardıman uçakları sivil halkın üzerine ölüm kusuyor..
Savaşı kazanamayan ABD yine klasik kahpeliklerine başvurdu..
ABD Orta Doğu’y ateşe vermek için 5 bin asker gönderiyor!.
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Vatandaşa iftar da yarış atı kavurması yediren CHP’li başkandan komik savunma!.
Trump yalakası Pehlevi’ye İran halkından pankartlı cevap!.
İlber Ortaylı hayatını kaybetti..
Tanju Özcan’ın burs yalanı elinde patladı: Toplanan para 116 milyon, öğrencilere dağıtılan 11 milyon!.
İran’dan ateşlenen üçüncü füze Türk hava sahasında etkisiz hale getirildi..
AK Parti’den ayyaşları üzecek alkol düzenlemesi..
ABD’nin yakıt ikmal uçağı Irak’ta vurularak yere çakıldı!.
CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Rüşvet ve İrtikaptan gözaltına alındı!.
Rusya’dan İran’a savaşı kazandıracak taktikler!.
İran Tel Aviv’in kabini bombalarla havaya uçurdu!.
İran’dan ABD’ye sert mesajlar: Bölgedeki Petrol Kuyularınızı Havaya Uçurana Kadar Savaşa Devam Edeceğiz!.
Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı entübe edildi..
Emeklilere ÖTV’siz araba teklifi Meclis’te..
İmamoğlu’na “Hırsızın Elini Sıkmam” diyen Enver Aysever tahliye edildi..
SGK haksız emekli edilen 650 bin kişiyi sistemden çıkardı..
İBB davasında dördüncü gün…
Merkez Bankası faizi yüzde 37’de sabit tuttu..
ABD’nin İran’a saldırmasının maliyeti 11,3 milyar doları geçti..
CIA İran rejiminin çökme ihtimali olmadığını rapor etti..
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan savaşı bitirmek için 3 şart açıkladı..
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında..
Kahpe İsrail Beyrut’a bomba yağdırıyor..
İran, İsrail ile ABD’ye karşı 1 tonun altında füze kullanmayacağını açıkladı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Muharrem İnce’nin HDP itirafına CHP’den halen açıklama gelmedi!. (video haber)

Muharrem İnce’nin HDP itirafına CHP’den halen açıklama gelmedi!. (video haber)
31.10.2020
A+
A-

Memleket Hareketi’ni kuran Muharrem İnce, CHP’nin HDP ile yaptığı ittifakı itiraf etmiş ve bundan dolayı ‘kahrolduğunu’ söylemişti. Muharrem İnce’nin itirafı sonrası CHP’liler kafasını kuma gömdü. Söz konusu söylemlere ilişkin, CHP cephesinden açıklama gelmedi.

CHP’den dışlandıktan sonra Memleket Hareketi’ni başlatan Muharrem İnce, dün yaptığı basın toplantısında, hareketin kurucularını ve beraber yürüyeceği isimleri ilan etti. Toplantıda birtakım açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, CHP’nin terör örgütü PKK’nın siyasi ayağı HDP ile yaptığı ittifakı da itiraf etti. CHP’nin bir türlü kabul etmediği ittifaka ilişkin açıklamalarda bulunan İnce, bu birliktelikten memnun olmadığını dile getirdi.

HDP itirafı

Muharrem İnce, “Bunlara seviniyor falan değilim. Bunlara kahroluyorum ben, kahroluyorum. Hayatında milletvekili olana kadar CHP’ye oy vermemiş insanlardan CHP’liliği öğrenecek halim yok benim. Kırk yılımı verdim ben bu partiye. Kahroluyorum bu durumu görünce. Üzülüyorum. İyi olsun istiyorum. İttifakları kimle yapacaksanız mertçe yapacaksınız. Milletin gözünün önünde; gizli saklı değil. Ben öteden beri söylüyorum. Son seçimlerde bize büyükşehirlerde HDP’lilerin desteği olmadı mı kardeşim? Olmadı mı, bunu bilmiyor muyuz yani? Oldu. Onların desteği olmasaydı alamazdık büyükşehirleri. Hep söyledim, o günden beri söylüyorum; CHP yönetimi çıksın, siz aday çıkarmadınız, geldiniz bizi desteklediniz, teşekkür ederiz, desin.” ifadelerini kullandı.

CHP kafayı kuma gömdü

Muharrem İnce’nin bu itirafı, CHP’nin ipliğini tümden pazara çıkardı. Söz konusu itirafın ardından gözlerin çevrildiği CHP cephesinden henüz bir açıklama gelmedi. İYİ Parti’yi de hepten köşeye sıkıştıran bu itirafın ardından CHP’liler adeta kafayı kuma gömdü. Seçmeni rahatsız etmemek için terör örgütü PKK’nın destekçisi HDP ile yapılan itirafı sürekli gizli tutmaya çalışan CHP, halen İnce’nin açıklamalarına karşın bir yalanlama veya doğrulama yapamadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.