Site Rengi

HABER ÖZETİ
Avrupa Birliği’nden Trump’un ek vergi uygulamasına misilleme..
Mahkeme kurultay davasının İBB dosyası ile birleştirilmesine karar verdi..
Trump İran’ı tehdit etmeye devam ediyor..
Murat Aci’nin katilleri Eylem Tok ve Bülent Cihantimur istenen ceza belli oldu..
Meksika’daki Kartellerin hesaplaşmasında 55 kişi hayatını kaybetti..
ABD yine eşek yerine koyacak sözde Kürt guruplar buldu..
TBMM Başkanı Kurtulmuş CHP Lideri Özel’i ziyaret edecek..
CHP’de Bay Kemâl’i geri getirme operasyonu başladı..
Rusya ile İran arasında 500 milyon euroluk gizli anlaşma..
Gözler yarın Beştepe’deki terör ve emekli ikramiyesi kararında..
İstanbul’da kuduz vakaları patlak verdi..
ABD ile İran arasındaki müzakereler perşembe günü devam edecek..
Özgür Özel’den Abdullah Gül açıklaması..
Gazze’de can kayıpları 72 bini geçti..
Trump küresel vergi oranını yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkardığını açıkladı..
Metrobüsü birbirine katıp “Savcıyım” yalanıyla tehditler savuran köpekperest gözaltına alındı!.
Mazota 2,40 TL zam!. Çok şükür litresi 60 lirayı geçti..
Almanya, Fransa ve İsveç’ten “İran’ı Terk Edin” uyarısı!.
Ronaldo takım arkadaşları ile birlikte oruç tuttu!.
Trump İran’a saldırma girişiminin halâ gündeminde olduğunu açıkladı..
İran’dan BM’ye mektup: Saldırı durumunda meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız..
Laik Atak geçiren ADD’den Bakan Tekin hakkında suç duyurusu..
DEM Parti ortak rapor sonrası taleplerini sıraladı..
ABD Başkanı Trump İran’a 10 gün süre verdiklerini açıkladı..
Bakan Fidan Türkiye’nün Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğunu açıkladı..
5 ilin vali atamaları Resmi Gazete’de..
Fenerbahçe, Nottingham Forest’a 3-0 mağlup oldu..
Milletin dini inançlarına küfür edip yakalanınca “Sarhoştum” diyen alçak tutuklandı!.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Fatih Dönmez atandı..
Suç çetesine köstebeklik yapan polisler gözaltında..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

MURAT KURUM: “KİMSE PARTİ İÇİ HESAPLAŞMASINA NE AK PARTİ’Yİ NE DE CUMHURBAŞKANIMIZI ALET EDEMEZ!.”

MURAT KURUM: “KİMSE PARTİ İÇİ HESAPLAŞMASINA NE AK PARTİ’Yİ NE DE CUMHURBAŞKANIMIZI ALET EDEMEZ!.”
25.11.2019
A+
A-

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, CHP’li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Külliye’de görüştüğü iddialarına ilişkin, “Biz hiçbir zaman kapalı kapılar ardında gizli gündemleri olan arka oda partisi olmadık. Kimse, parti içi hesaplaşmasına, ne AK Parti’yi ne de Cumhurbaşkanımızı alet edemez.” dedi.

Çeşitli programlar dolayısıyla Çorum’da bulunan Bakan Kurum, bir otelde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’na da katıldı.

Murat Kurum, burada yaptığı açıklamada, Türkiye’nin bulunduğu coğrafya başta olmak üzere tüm dünyada çok farklı gelişmelere şahit olduklarını söyledi.

Bu gelişmelerin tam ortasında Türkiye’nin bulunduğunu ifade eden Kurum, şöyle konuştu:
“Sınırlarımız boyunca kurulması planlanan terör devletine karşı operasyon yapıyoruz. Yapamazsınız dediler, yapıyoruz. Fırat Kalkanı’nı yapıyoruz, Zeytin Dalı’nı yapıyoruz, Barış Pınarı Harekatı’nı yapıyoruz. Ülkemize karşı kurulan hain tuzakları birer birer boşa çıkartıyoruz. Türkiye artık kendi çizgisini tüm dünyaya açık açık ilan etmiştir. Bizi ambargoyla ‘hava savunma sistemlerini satmayız, vermeyiz’ diye tehdit edenler, şimdi o silahları satmak için sıraya girmiş durumdalar. Artık başka bir Türkiye var. Türkiye artık kendi İHA’sını, SİHA’sını da üretiyor. Masada da sahada da kazanıyor. İnşallah kazanmaya da devam edecektir. Yerli ve milli silahlarıyla terörle mücadelesini kahramanca yapmaya devam edecektir.”

“İftirada yine sınır tanımayan bir CHP’yle karşı karşıyayız”

Kurum, devletin, milletin bu kutlu mücadeleyi verirken, ülkenin yaşama geleneğine asla uygun olmayan görüntülerle de karşı karşıya kaldıklarını belirterek, “Milletin meclisinde grup başkanvekilimiz Özlem Zengin hanımefendiye, bize 20 yıl öncesini hatırlatan ‘bu kadına haddini bildirin’ sözüne şahit oluyoruz. Bu sözle aslında CHP’nin zihninde yer alan kodlar açığa çıkmış ve 20 yıl geçmiş olsa dahi bu köhne zihniyetin değişmediğini görmüş olduk.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, CHP’li bir siyasetçiyle gizli gizli görüşmekle suçlandığını anlatan Kurum, şunları kaydetti:
“Biz hiçbir zaman kapalı kapılar ardında gizli gündemleri olan arka oda partisi olmadık. Kimse, parti içi hesaplaşmasına, ne AK Parti’yi ne de Cumhurbaşkanımızı alet edemez. Zaten Cumhurbaşkanımız CHP’nin bu buluşma iddialarına en net cevabı verdi. Peki, CHP’den bir ses çıktı mı, tabi ki hayır. Çünkü onlarda usul budur. Ortaya bir iddia at, devamında sana sorulan sorulara cevap verme. Manipülasyonda, spekülasyonda, iftirada yine sınır tanımayan bir CHP’yle karşı karşıyayız. Kafalarını bu tür ucuz hesaplarla meşgul edeceklerine keşke ülkemize, milletimize hizmet için yorsalar. Biz hiçbir zaman bu tip yalanlarla yol yürümedik. Biz milletimizle, millete hizmetle, projelerimizle yol yürüdük. Bizim tek bir amacımız var, o da milletimize hizmet etmektir.”

Toplantıya, AK Parti Çorum milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ile Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da katıldı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.