Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li Keçiören belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Epstein sapığı araya hatırı sayılır kişiler sokup yıllarca Putin’le görüşmeye çalışmış!.
Epstein’in kardeşi ağabeyini Trump’ın öldürdüğünü açıkladı!.
Bill Gates’in Epstein skandalından sonra Microsoft hisseleri çakıldı!.
Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya uyuşturucu ve fuhuştan tutuklandı..
Umman’daki yapılan ABD ile İran arasındaki kritik zirve sona erdi!.
6 Şubat depreminin 150 milyar dolara mâl olduğu açıklandı!.
AK Parti 3 yılda 455 bin konut yaparken CHP 275 konutu yapamayıp vatandaşı dolandırdı!.
Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi resmen sona erdi..
MİT’ten Mossad operasyonu!. Mehmet Budak Derya ve Veysel Kerimoğlu gözaltında!.
Epstein belgelerinde kan donduran “İnsan Avı” detayı..
Asrın felaketinin üzerinden 3 yıl geçti..
Süresiz Nafaka dönemi nihayet sona eriyor..
MHP’li Feti Yıldız Öcalan’a umut hakkı konusuna açıklık getirdi..
CHP’li Buca Belediyesi’ne “Ver Rüşveti Al Ruhsatı” operasyonu..
Altın ve gümüş piyasasında deprem!. Fiyatlar adeta çakıldı!.
Putin’in adı tam 1055 kez geçiyordu!. Rusya’dan gündemi sarsacak Epstein açıklaması..
ABD Başkanı Trump’tan İran lideri Hamaney’e suikast tehdidi..
Bill Gates’ten Epstein açıklaması: Pişmanım ve yaptığım için özür diliyorum!.
FETÖ’nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein’in de avukatı çıktı!.
Pandeminin Bill Gates’e ait bir savsata olduğu Epstein belgeleriyle ortaya çıktı!.
ABD Başkanı Trump İran’ın müzakere yapmak istediğini söyledi..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Epstein iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı..
Epstein belgelerinde adı geçen Rixos’un sahibi Fettah Tamince konuştu..
Epstein dosyalarında yer alan satır satır Türkiye korkusu!.
AK Partili Başkan CHP’li Meclis Üyesini adeta yerin dibine soktu!.
MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e Erken Seçim cevabı: AHMAKLIKTIR!.
34 ATA 061 plakalı aracı eskort hizmeti için kullanmış!.
Savcı Akın Gürlek’i hedef alan Özgür Özel’e tazminat şoku!.
Trump Epstein asasına hiç gitmemiş, kendisine komplo kurulmuş!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Mustafa Sarıgül’den ittifak açıklaması..

Mustafa Sarıgül’den ittifak açıklaması..
20.05.2021
A+
A-

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ittifaklara ilişkin yaptığı açıklamada, “İlk turda hiçbir siyasi partinin ittifak yapmasını asla ve asla doğru bulmayız” ifadelerini kullandı. Sarıgül’ün açıklaması ‘Seçim ikinci tura kalırsa, TDP ilk turda ittifak yapmayacak’ şeklinde yorumlandı.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, seçim ittifaklarına ilişkin, “İlk turda hiçbir siyasi partinin ittifak yapmasını asla ve asla doğru bulmayız.” dedi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Giresun Sanayici ve İş Adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldiği programda yaptığı konuşmada, TDP’nin toplumun her kesimini kucaklayacak, ötekisi olmayan bir anlayışla yola çıktığını söyledi.

TDP’nin, kötülemek ve karalamak için değil çare bulmak için yollarda olduğunu ifade eden Sarıgül, partilerinin, Türkiye’nin siyasal, sosyal, ekonomik ve toplumsal sorunlarını en iyi şekilde özümseyen, gerçekten bilgili, becerikli ve yetenekli kadrolara sahip olduğunu belirtti.

Mustafa Sarıgül, bir şehrin tanıtımında, güçlenmesinde ve iyi bir noktada olmasında spor kulüplerinin önemine işaret ederek, Giresunspor’un, Süper Lig’e çıkmasının kendisi için son derece önemli olduğunu dile getirdi.

Bir gazetecinin, siyasi partilerin seçim ittifaklarına ilişkin sorusuna ise Sarıgül, “İlk turda Türkiye Değişim Partisi kendi adayıyla girecek. İlk turda hiçbir siyasi partinin ittifak yapmasını asla ve asla doğru bulmayız. İlk turda ittifak yapan siyasi partiler, siyasi partilerin genel başkanları, kendi koltuklarını korumak istiyorlar, ne kadar oy aldığı belli olmasın da benim koltuğum biraz daha devam etsin.” yanıtını verdi.

Partilerine verilen bir oyun bile kendileri için çok değer taşıdığını vurgulayan Sarıgül, şunları kaydetti:

“O bir oyun bizim için son derece önemi ve değeri vardır, o nedenle Türkiye Değişim Partisi birinci turda öyle bir aday çıkaracak ki toplumun her kesimini kucaklayacak. Artvin’de, Trabzon’da, Giresun’da, Ordu’da, Samsun’da, Sinop’ta, Kastamonu’da, Şırnak’ta, Batman’da, Silopi’de, Cizre’de, Mardin’de, Mazı Dağı’nda, Konya’da, İzmir’de, Trakya’da, Sivas’ta, Kayseri’de tüm yurttaşlarımızın gönlünde sevgi üzerine dünyalar kuracak ve Türkiye Değişim Partimizin birinci turdaki adayı belki çok önemli ölçüler içerisinde fark yaratacak.”

Sarıgül, bunun dünyada örneklerinin bulunduğuna değinerek, “Fransa’da geldi bir kişi çıktı, geldi Cumhurbaşkanı oldu, İtalya’da bir kişi çıktı hiçbir grupla ittifak yapmadı ve geldi İtalya’yı yönetti. O nedenle bizim Türkiye Değişim Partisi olarak isteğimiz, birinci turda Türkiye Değişim Partisi kendi adayıyla girecek ve inanıyorum ki mutlu sona ulaşacaktır.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.