Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump iti geberen askerlerin tabutlarını yayınlamayı yasakladı!.
İran Tel Aviv’i füzelerle vurmaya devam ediyor..
ABD ve İsrail saldırılarında öldürülen 165 öğrenci toprağa veriliyor!.
İspanya Trump’a resti çekti!. İran’ı Vurmak İçin Üssümüzü Kullanamazsın!.
ABD ve İsrail’in İran’a saldırıları ile petrol fiyatları durdurulamıyor..
İran İsrail’in Demir Kubbe’sini deldi, ülke yangın yerine döndü!.
İran Hürmüz Boğazı’nı tamamen trafiğe kapattıklarını duyurdu!.
CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tutuklandı!.
Trump’tan İran’a yeni tehdit: Büyük Dalga Yakında Geliyor..
Amerikan şerefsizliği yine devrede!.
Rusya 3. Dünya Savaşı’nın başlayacağını duyurdu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail, ABD ve İran’a ateşkes çağrısı!.
Katar İsrail ve ABD tarafına geçerek İran’a karşı savaşa dahil oldu..
İran’dan gelebilecek göç dalgasına karşı tedbirler açıklandı..
Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 48 fırladı..
Netenyahu Almanya’da saklanıyor, karısı ve oğlu Miami’de!.
İran ABD ile müzakere masasına oturmayı reddedi!.
Kahpe İsrail 100 bin yedek askeri acil göreve çağırdı!.
İngiltere üslerini ABD’ye açma kararı aldı!.
Saldırılara misilleme yapan İran ABD üslerini vuruyor..
Trump İran’ın 9 donanma gemisini batırdıklarını açıkladı..
ABD Başkanı Trump Hamaney operasyonunun ayrıntılarını paylaştı..
Öldürülen Hamaney’in yerine geçen isim belli oldu..
İran Hamaney’in öldüğünü doğruladı..
İran Hamaney’in öldürülüp öldürülediğine net cevap veremedi..
ABD ile İsrail’in saldırılarında 200’ü aşkın İranlı hayatını kaybetti!.
İran’daki kahpe soylu muhalifler İsrail ve ABD’nin ülkelerine saldırmasını sevinç çığlıkları ile kutladı!.
İran’dan İsrail ile Orta Doğu’daki ABD üslerine saldırı!.
ABD İran’a savaş başlattıklarını resmen ilan etti..
CHP’li Tanju Özcan gözaltına alındı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ömer Çelik’ten GKRY’nin Atatürk talimatına tepki! “Kimse değerimizi tarihten silemez!.”

Ömer Çelik’ten GKRY’nin Atatürk talimatına tepki! “Kimse değerimizi tarihten silemez!.”
08.09.2021
A+
A-

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, GKRY yetkililerinin bir ders kitabından Atatürk’ün anlatıldığı sayfanın yırtılması talimatını vermesine tepki gösterdi. Çelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygısızlık yapanlar karşılarında her zaman Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletini bulacaktır. Mazlum milletlerin ilham kaynağı olan Atatürk’ü kimse ders kitaplarını yırtarak tarihten silemez.” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi yetkililerinin bir ders kitabından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anlatıldığı sayfanın yırtılması talimatını vermesine tepki gösterdi.

Çelik konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Güney Kıbrıs Rum Yönetimi yetkililerinin bir ders kitabından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anlatıldığı sayfanın yırtılması talimatını vermesi, Rum kesimi yöneticilerinin Atatürk’ün temsil ettiği değerlerimize düşmanlığının ifadesidir.” dedi.

Çelik’in paylaşımının devamında şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Atatürk’e ve Atatürk nezdinde Türk milletine yapılan bu saygısızlığı kınıyoruz. Bu düşmanca tutum, Atatürk’ün temsil ettiği “yurtta sulh, cihanda sulh” yaklaşımına karşı çağdışı bir yaklaşımdır.”

“Güney Kıbrıs Rum Yönetimi yetkililerinin bu barbarca yaklaşımı Kıbrıs Türkleri ile birlikte yaşama iradesi noktasındaki tahammülsüz yaklaşımlarının da açık göstergesidir.”

“Savaşta yenik düşen Yunanistan lideri Venizelos’un 1934’te savaşın galibi Mustafa Kemal Atatürk’ü Nobel Barış Ödülü’ne aday göstermesi tarihi bir gerçektir. Yunan ve Rum liderlere bu tarihi mirası hatırlatıyor ve yüzleşmeye davet ediyoruz.”

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygısızlık yapanlar karşılarında her zaman Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletini bulacaktır. Mazlum milletlerin ilham kaynağı olan Atatürk’ü kimse ders kitaplarını yırtarak tarihten silemez.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.