Site Rengi

HABER ÖZETİ
Atlas Çağlayan’ın ailesini tehdit eden 3 kişi tutuklandı..
Avrupa Birliği’nden Trump’un Gümrük Vergisi tehdidine rest!.
Ümit Karan’ın kokain testi pozitif çıktı!.
Rakı masasında Selâ okutan MHP’li partiden kovuldu..
Suriye’de son durum..
Terörden temizlenen Afrin’de eve dönüşler başladı..
Mehmet Akif Ersoy’un eski eşi SHOW TV’den kovuldu!.
CHP’nin yönettiği İstanbul’da ulaşım sistemi yine çöktü!.
Yoğun kar yağışı nedeni ile İstanbul’da motorsikletlere trafik yasağı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Lideri Şara’ya ateşkes telefonu..
Türkiye ve ABD’den Suriye’deki ateşkes sonrası peş peşe açıklamalar!.
Petrol kuyularının kontrolü artık Suriye Devleti’nde..
Suriye’de ateşkes tamamen sağlandı..
Suriye’nin kaderini Cumhurbaşkanı Erdoğan belirledi!.
MHP Lideri Bahçeli’den Suriye için 8 maddelik yol haritası..
Deyrizor, SDG’den kurtarıldı..
İran’daki protestolarda binlerce kişi hayatını kaybetti!.
Gaziantep beraberliği sonrası Galatasaray’da istifa sesleri..
Meteoroloji’den Marmara ve Ege bölgesi için fırtına uyarısı!.
Trump, ABD’nin Grönland planına karşı çıkan ülkelere ek vergi getirildiğini duyurdu..
2025 yılında trafik kazalarında 3 bin 481 kişi yaşamını yitirdi..
ABD Başkanı Trump’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gazze daveti..
Hamaney’den İran halkına ABD uyarısı!.
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den CHP’nin karne palavrasına cevap!.
Tankların namlusu kalkınca YPG kaçacak delik aramaya başladı..
Kütahya Valisi iş beğenmeyen gençlere isyan etti!.
Ümit Karan Uyuşturucu İmâl Etmek ve Satma suçundan tutuklandı..
Eyüpspor’a kayyum atandı!.
Oktay Kaynarca’nın uyuşturucu testi negatif çıktı..
Rus büyükelçi Karlov suikastının planlayıcısı firari FETÖ’cü adını değiştirdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Padişahın torununa büyü saçmalayıp 460 bin lirasını aldılar!.

Padişahın torununa büyü saçmalayıp 460 bin lirasını aldılar!.
22.07.2020
A+
A-

Osmanlı hanedanı soyundan gelen N.H.H., Hakan C. ve eşi tarafından dolandırıldığını öne sürdü. Hakan C.’nin “Sende ve ailende büyük bir büyü var. Kilo kilo safran suyuyla yıkanacaksın” diyerek safran parası olarak kendisinden 460 bin lira aldığını iddia etti.

Sultan Mehmed Reşad Han’ın torunu E.N.H.’nin oğlu N.H.H., yaşadığı sıkıntılara çare olur umuduyla bitkisel ürün işi yapan Hakan C. (49) ile, bir arkadaşı aracılığıyla tanıştı.

Hürriyet’te yer alan habere göre; geçen ocak ayında yapılan görüşmede Hakan C., sıkıntı içindeki N.H.H.’ye ailesi ile ilgili bir takım bilgiler sıraladı. Hakan C.’nin bu bilgilere sahip olmasına şaşıran N.H.H., Hakan C.’nin Üsküdar’daki evine gitti.

Leğene muska koydu
Evde, Hakan C.’nin eşi Yasemin C. (35) de bulunuyordu. Çift taş zemine bir çarşaf serdi. Çarşafın üstüne konulan leğene bir miktar su konuldu. Suyun içine birtakım resimler, Arapça yazılı kağıtlar, tuz ve 11 gram safran ilave edildi. Hakan C. bu esnada bir elini Kur’an-ı Kerim’in üstüne koyarak dua etmeye başladı. Allah’tan ve meleklerden bahseden Hakan C., 10-15 saniye sonra “Tamam geldiler” dedi ve el çabukluğu ile leğene muska, kafası koparılmış Buda heykeli, kırık jiletler ve sabundan yapılmış bir bebek de koydu.

“Sana ve ailene büyük bir büyü yapılmış”
Leğenin içindeki malzemeleri N.H.H.’nin çıkarmasını isteyen Hakan C., leğendeki çamurlu suyu göstererek “Sana ve ailene büyük bir büyü yapılmış. Büyüyü, yapacağımız çalışmalar ile çözebiliriz. Bu şekilde, aileyi uzun yıllar koruma altına almış oluruz” dedi.

İran safranı konulmuş su ile yıkanacak
Hakan C. yaşattığı görsel illüzyondan sonra bu kez, N.H.H.’ye yaşadıkları ev, çocuk sahibi olamama durumu, ablası ve damatları ile ilgili de bazı bilgiler vermeye başladı. Hakan C.’nin sözünü ettiği ‘büyü’ iddiasına inanan N.H.H., gelen talepleri karşılamaya başladı. Hakan C., N.H.H.’ye kilo-kilo İran safranı konulmuş su ile yıkanması gerektiğini söyledi.

Safran için 460 bin TL verdi
Kilosu 80-90 bin liraya satılan İran safranını daha uygun fiyata satan toptancı arkadaşları olduğunu söyleyen Hakan C., N.H.H.’nin kendisine para göndermesi halinde safranı daha uyguna alabileceğini söyledi. N.H.H., 31 Ocak ile 13 Şubat arasındaki 2 haftalık süreçte, Yasemin C.’nin banka hesabına 460 bin 260 TL gönderdi. N.H.H., 4 ayrı dekontun açıklama kısmına da ‘safran’ ve ‘kurban’ ifadesi ekledi.

Suç duyurusunda bulundu
Hakan C., N.H.H.’den gelen para ile aldığını söylediği safranlı su ile evinde banyo yapmasını sağladı. Hakan C. daha sonra N.H.H.’ye, iddiaya göre, “İtalya ve Bangok’a gezi yapmamız gerekir. Bu çarşaf ve tuz olayını oralarda da yapmamız gerekir” dedi. Bu ifadeler sonrası N.H.H. durumdan şüphelendi. Hakan C. ile ilgili yaptığı araştırma sonrası şüphesi artınca gönderdiği paraların iadesini istedi. Sonuç alamayan N.H.H., Hakan C. ve eşi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na ‘nitelikli dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Savcılık C. çiftinin ifadelerinin alınmasını istedi.

”Kimseyi dolandırmam veya zarara uğratmam da söz konusu olamaz”
Konu ile ilgili telefonla ulaştığımız Hakan C. ise “Soruşturmadan haberim yok. Henüz ifadem de alınmadı. Evimize gelen bir yazı da yok. N.H.H.’yi tanırım, çok da iyi bir insandır. Eşimin hesabına para gönderdiği doğru. Ancak paraların neden gönderildiği, benimle onun arasındaki özel bir konudur; bunu açıklayamam. Kimseyi dolandırmam veya zarara uğratmam da söz konusu olamaz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.