Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran’daki ABD destekli protestolarda ölü sayısı 216’ya yükseldi!.
Halep PKK/SDG pisliklerinden tamamen temizlendi!.
Süper Kupa Fenerbahçe’nin
Üzerinde uyuşturucu bulunan Can Yaman anında paketlendi!.
Yeniden Refah Partili İl Başkanı gazeteciyi ayağından vurdu!.
Suriye ordusu, Halep’te terör örgütü YPG/SDG işgalindeki son mahallenin de kurtarıldığını duyurdu..
İzmir’de çöp ve susuzluk salgın hastalıkları beraberinde getirdi!.
Kumar borcunu rüşvetle ödeyen CHP’li başkan yardımcısı tutuklandı!.
Sırtımızda kambur olan KKTC’de asgari ücret net 52 bin 738 TL oldu..
İstanbullular Dikkat!. Fırtına 90 KM hızla geliyor!.
İmamoğlu Suç Örgütü davasında karar açıklandı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan MİT’e Suriye talimatı..
CHP belediye başkanlarına yurt dışı tatil yasağı getirdi..
En düşük emekli maaşı 20 bin TL oldu..
Sinan Ateş’in annesi isyan etti: Oğlumu Öldürenler Belli!.
ABD Başkanı Trump: Uluslararası hukuka ihtiyacım yok!.
ABD’deki polis cinayeti protestoları büyümeye devam ediyor..
CIA İran’da tüm kahpeliklerini sergiliyor!.
SDG’ye verilen süre doldu, Suriye ordusu vurmaya başladı!.
Gazze’de görev alacak Barış Gücü Askerleri eğitime başladı..
MSB’den Suriye’ye destek açıklaması..
Site sakinlerini isyan ettiren fahiş aidatlara YDO ayarı!.
İstanbul’da beklenen kar hafta sonu geliyor..
Netenyahu’nun yolsuzluk davasına bakan yargıç trafik kazasında öldü!.
YPG ile Suriye Ordusu arasında şiddetli çatışma!.
YPG ile Suriye ordusu arasındaki son durum..
İstifa eden 3 milletvekili daha AK Parti’ye katılıyor..
Kuyumcular da nakit işlem dönemi sona eriyor..
Yurt dışı gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi..
Trump: Ara seçimleri kazanamazsam görevden alacaklar..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Peker yine sahnede! “Beni bulunduğum ülkeden kimse alamaz!.”

Peker yine sahnede! “Beni bulunduğum ülkeden kimse alamaz!.”
28.08.2021
A+
A-

Organize suç örgütü lideri olmaktan aranan Sedat Peker, son yaptığı paylaşımlarda, ‘Uluslararası hukuka göre beni bulunduğum ülkeden kimse alamaz. 15 Temmuz’u birleşik Arap Emirlikleri finanse etti, Sedat Peker de o sebepten BAE’ye kaçtı’ iddialarına ilişkin kendisinden özür dilenmesini istedi.

Milyonlarca izlenen YouTube videolarına son vererek iddialarını Twitter üzerinden paylaşmaya başlayan Sedat Peker, kendisi ile ilgili bazı iddialara yine Twitter’dan yanıt verdi.

Organize suç örgütü lideri olmaktan aranan Sedat Peker, son yaptığı paylaşımlarda, ’15 Temmuz’u birleşik Arap Emirlikleri finanse etti, Sedat Peker de o sebepten BAE’ye kaçtı’ iddialarına ilişkin kendisinden özür dilenmesini istedi.

Ekran Resmi 2021-08-28 07.57.06

Peker, yaptığı paylaşımda “Birleşik Arap Emirlikleri’nde oturumum var, hakkımda çıkarılmış herhangi bir kırmızı bülten kararı yok, uluslararası hukuka göre beni bulunduğum ülkeden hiçbir ülke alamaz. “15 Temmuz’u Birleşik Arap Emirlikleri finanse etti insanlarımız onların yüzünden şehit oldu Sedat Peker de Birleşik Arap Emirlikleri’ne gittiği için haindir” diyen gazeteciler ve siyasetçiler, bu sözlerinizden dolayı benden özür dilemezseniz sizin kahpe, namussuz, şerefsiz olduğunuzu tüm dünyaya haykırmaktan geri durmayacağım” ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2021-08-28 07.57.23

Bulunduğu ülkeden operasyonla alınmasından korkmadığını belirten Peker; “Değil beni alacağınızı, şeyimden tavana asacağınızı bilsem de sözünden dönen namerttir. Şükürler olsun ben Meryem Ana’nın kursağında büyüdüm. Bazı namusu maaşı kadar olan gazeteciler ve siyasetçiler gibi kahpe kursağında büyümedim çok şükür. Ben hayatımın hiçbir döneminde cezaevine düşmemek için dua etmedim, ancak birçok geceler beni insanoğlunun eline düşürmemesi için Yüce Allah’ıma dualar ettim. Beni cezaevine yollamak, öldürmek belki mümkündür ama beni küçültmek asla mümkün değildir!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.