Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran hezimeti ile kuduran Trump tüm tuşlara aynı anda basıyor..
Fenerbahçe 5’de 5 yaparsa şampiyonluğu ilan edecek..
İran darbesi ile kafayı yiyen Trump şimdi de kendisini Hz. İsa’nın yerine koydu!.
ABD’nin Hürmüz Boğazı’na Abluka açıklaması petrol fiyatlarını yeniden tırmandırdı!.
İngiltere Trump’ın Hürmüz Boğazı Abluka planına katılmayacağını açıkladı..
Çağrı Bey sondaj gemisi tarihi görev için yola çıktı..
İran’ın kabul etmediği Trump dayatması müzakere maddeleri belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli’den 3. Dünya Savaşı uyarısı!.
İran’dan ABD’ye rest: Savaşırlarsa Savaşırız!.
Galatasaray’a şampiyonluk yolunda Kocaelispor darbesi..
İRAN-ABD savaşının kaderini Çin füzeleri değiştirdi!.
Trump müzakere görülmeleri sonrası yeniden tehditler savurmaya başladı..
Yüzünün ve bacağının yaralı olduğu iddia edildi!.
İRAN ile ABD arasındaki müzakerelerden neden sonuç alınamadı?.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan İsrailli Bakana muhalefetten sert yanıt!.
İran ABD ile yürütülen barış ve ateşkes müzakerelerinin sona erdiğini duyurdu..
Belçika İsrail’e gönderilen kaçak askeri teçhizatlara el koydu!.
Üsküdar Belediyesi’ndeki milyonluk rüşvet çarkı deşifre oldu..
İRAN-ABD müzakerelerinde Hürmüz Boğazı krizi patlak verdi!.
Kahpe evladı Netenyahu rahat durmuyor!.
Fenerbahçe Kayserispor’u 4 golle geçti..
İran 42 gün de ABD yalakası Arap ülkelerine 6 bin 657 füze fırlattı!.
6 saat devam eden İRAN-ABD müzakereleri sona erdi..
Iraktaki Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları belli oldu..
“Aleviler PKK’lıdır” diyen CHP Kayseri İl Başkanı istifa etti..
Hüsamettin Cindoruk hayatını kaybetti..
Çok şükür devletimiz yıllar sonra zahmet edip milletin cebine dadananlara operasyon başlatıyor!.
ABD ve İran heyetleri müzakere için Pakistan’da..
İran Hürmüz Boğazı geçiş ücretini resmileştirdi!.
İran ateşkes konusunda iyi niyetli olduklarını ancak ABD’ye güvenmediklerini açıkladı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Pes artık! Kılıçdaroğlu ve Engin Altay’dan Kızılay’a alçak iftira!. “Elazığ ve Malatya’ya gitmediler!.” (video haber)

Pes artık! Kılıçdaroğlu ve Engin Altay’dan Kızılay’a alçak iftira!. “Elazığ ve Malatya’ya gitmediler!.” (video haber)
04.02.2020
A+
A-

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından Kızılay’ın bölgeye gitmediği iftirasını ortaya attı. Yalanda ağız birliği yapan Kılıçdaroğlu ve Altay’ın bu iftirası kısa bir sürede çürütüldü.

Partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “deprem bölgesinde tek Kızılay çadırı görmedim” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kızılay’a yönelik çirkin iftiralarda bulundu. Kızılay’ın depremin ilk gününden itibaren depremzedelere yaptığı yardımların fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla Kılıçdaroğlu’nun bu iftirası da elinde patlamış oldu.

“Deprem bölgesinde tek Kızılay çadırı görmedim”

Kılıçdaroğlu konuşmasında “İnsani bir kurumdur, gönüllülerin çalıştığı bir kurumdur. Fakirin fukaranın derdine çözüm üreten bir kurumdur. Garip gurebaya sahip çıkacak kurumdur Kızılay. Kızılayın özelliği budur. Zor günümüzde yanımızda olur. Kızılay, Yeşilay ve Çocuk Esirgeme Kurumu. Üçü de sosyal devletin ana omurgasını oluşturur. Bunların içinde en büyüğü Kızılay. Bugüne kadar Kızılay olabildiğince sıcak siyasetin dışında kaldı, bugün sıcak siyasetin göbeğinde. Nasıl üzülmez, nasıl hayıflanmazsınız? 152 yıllık bir kurum bu hale mi düşmeliydi Allah aşkına, söyleyin. Yazıktır günahtır, emeğe, tarihe yazıktır, günahtır. Türkiye’ye yazıktır günahtır.” ifadelerini kullanmıştı.

Elazığ’da meydana gelen ve çevre illerinden etkileyen 6,8 şiddetindeki depremin ilk gününden itibaren bölgede çalışamalarına devam eden Kızılay, çadırlarını Kültür Park’ta kurdu.

Kılıçdaroğlu’nın iftiralarının tam aksine Kızılay, depremzedelere başta çadır ve yemek konusunda yardımlarını sürdüyor. İşte Kemal Kılıçdaroğlu’nun iftirasını elinde patlatan o fotoğraflar:

 

CHP’li Altay yalanda ağız birliği yaptı

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da Kılıçdaroğlu ile yalanda ağız birliği yaptı. Bir canlı yayın programına katılan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, “2018’de Kızılay’a giden para 3 milyar 570 milyon lira. 2016 ve 2017’de de buna yakın bir para var.  Kerem Kınık’tan sonra millet yemeyi içmeyi bırakmış Kızılay’a vermeye başlamış. Elazığ ve Malatya depreminde biz Kızılay’ı göremedik. Kızılay yakın zamanda kaç tane çadır almış battaniye almış çorba için sıcak yemek için alet ekipman donatım almış bunu bilmiyoruz. Bugün Kızılay kendi asli işlerini AFAD’a devretmiş para aklamakla ve para kaçırmakla meşgul” diyerek aynı yalanı sürdürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.