Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Pişkinliğin dibini buldu! Veli Ağbaba yüzü kızarmadan hala konuşuyor!.

Pişkinliğin dibini buldu! Veli Ağbaba yüzü kızarmadan hala konuşuyor!.
07.05.2020
A+
A-

Terör örgütüne ağır darbe vuran SİHA’ların mimarı Selçuk Bayraktar’a attığı iftiraları elinde patlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, utanmadan sıkılmadan çamur atmaya devam etti. Yüzü kızarmayan Ağbaba, İBB’nin sadece yer sağladığı T3 Vakfı ile ilgili iftiralarını yineledi.

Terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD/YPG için Türk askerine pusu kuran terörist Ceren Güneş’i TBMM’de ağırlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın SİHA’ların mimarı olan Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar’a attığı iftilar elinde patladı.

Bu duruma rağmen yüzü kızarmayan Ağbaba, yaptığı yazılı açıklamada T3 Vakfı’na 41 Trilyon liralık destek verildiği iftirasını yineledi.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendi reklamını yaptığı Deneyap Teknoloji Atölyeleri için Veli Ağbaba, bakım onarım, tefrişat, ulaşım, reklam, yeme-içme, personel desteği vb. kalemlerde toplamda 41 Trilyon liralık harcama yapıldığı öne sürdü.

İşte ‘çamur at izi kalsın’ zihniyetinin artıklarından olan CHP’li Veli Ağbaba’nın o ifadeleri:

“İBB’nin T3 Vakfı ile imzaladığı protokolde ‘İBB’nin YAPACAĞI İŞLER’ başlığı altında; İBB’ye ait bir kısım taşınmazların vakıf kullanımına tahsis edileceği, Teknobüs olarak kullanılmak üzere iki adet İETT otobüsünün içi interaktif teknolojik araç gereçlerle donatılmış bir şekilde ‘Teknoloji Otobüsü’ olarak hazırlanacağı, Maltepe Şehir Parkı’nda ‘Teknoloji Atolyeleri’ olarak kullanılacak 400 metrekarelik eğitim merkezi inşa edileceği, Sarıyer’deki bir binanın ‘Çocuk Üniversitesi ve Teknoloji Kampusü’ olarak kullanılmak üzere bakım-onarım ve tadilat çalışmalarının yapılacağı, ‘Teknoloji Atolyeleri’ olarak kullanılacak ‘DENEYAP Merkezlerinde’ ve ‘Çocuk Üniversitesi ve Teknoloji Kampusü’ndeki’ eğitici (İK gideri), genel gider, sarf malzemeleri, ilk kurulum, teknolojik araç-gereç-ekipman, inşaat bakım-onarım ve tadilat giderlerinin karşılanacağı açıkça düzenlenmiştir. Bunun karşılığında vakıf getirip kendi logosunu koymuştur.

“41 Trilyon liralık harcama”

İBB’nin 2018 STK OKUL YURT Faaliyet Raporu’nda da bakım onarım, tefrişat, ulaşım, reklam, yeme-içme, personel desteği vb. kalemlerde toplamda 41 Trilyon liralık harcama yapıldığı belirtilmiştir. Bu raporun gerçekliği ve yapılan harcamalar da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 16.9.2019 tarihli Teftiş Kurulu Raporu ile ortaya konulmuştur. Bu belgelerin tümü, Selçuk Bayraktar’ın açmış olduğu davaya kazandırılmış, tüm bunların sonunda kendisi ancak nakit para almadıkları savunmasına sığınabilmiş ve tanık dinletme talebinde bulunmuştur. Yargılama devam etmektedir.”

Ağbaba saldırdı İmamoğlu reklam yaptı

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde yapılan 3D maske üretimi ile övünen Ekrem İmamoğlu’na Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar’dan da bir çağrı geldi. Haluk Bayraktar, İmamoğlu’nun Twitter paylaşımına “Gururla reklamını yaptığınız Deneyap Teknoloji Atölyeleri üzerinden T3 Vakfı’na partinizin vekili Veli Ağbaba tarafından ahlaksızca iftira atılıyor. Sayın Ekrem İmamoğlu, ya siz bu iftiraları tekzip edin, ya biz İBB ile devam eden DENEYAP işbirliği protokolünü feshedelim” ifadeleri ile cevap verdi.

Selçuk Bayraktar kararını duyurdu

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, dün akşam katıldığı bir televizyon programında İBB ile yapılan protokolü feshedeceklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.