PKK diyemeyen İmamoğlu, İsrail’de diyemedi!.
CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katil İsrail’in mazlum Müslümanlara yönelik saldırına değindi. ‘Hem nalına hem mıhına’ taktiği izleyen İmamoğlu, PKK’da olduğu gibi katil İsrail’in adını da anamadı.
CHPli İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gazze’de yaşananlara ilişkin twitter hesavbından bir mesaj paylaştı. İmamoğlu bugüne kadar PKK terör örgütünün adını ağzına alarak eleştiremedeği gibi, katil İsrail’in adını da kullanmadı.
“Mübarek Ramazan ayında Kudüs’te yaşananlardan sonra Gazze’deki saldırıda aralarında çocukların da olduğu can kayıpları olduğu haberleri geliyor. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, saldırıları kınıyorum. Bölgeye barış ve huzurun hakim gelmesini diliyorum.”
(yeni akit)
Post Views:
1.053
BENZER KONULAR
08.01.2026
İran protestolarının yaygınlaşmasıyla beraber, bazı İranlı kadınların İran Dini Lideri...
11.08.2021
Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, Türkiye’nin Senegal’e 12 tonluk tıbbi malzeme...
20.02.2023
Hatay‘da meydana gelen deprem sonrası AFAD‘dan ikinci uyarı geldi. AFAD’dan...
28.10.2022
Türkiye Yüzyılı Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul çalışmalarının...
Hamas, Azerbaycan’ı Dağlık Karabağ’da varılan anlaşma sebebiyle tebrik ederken, Türkiye’nin...
12.11.2019
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald...
YORUMLAR