Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gözaltına alınan Antalya Emniyet Müdürü tutuklandı!.
Antalya emniyet müdürü ile Böcek ailesinin baş döndüren rüşvet trafiği!.
Balıkesir’de 4,9’luk deprem!.
Yolcu uçaklarında zorunlu su ikramı dönemi başlıyor..
Çoban krizi büyümeye devam ediyor!. 130 bin lira maaşa bulunamıyor!.
Rusya kanser aşısının hazır olduğunu ve ücretsiz uygulanacağını açıkladı..
Evinde karısı ile bastığı jandarmayı öldüren başkomiser hakkında yüreklere su serpen karar!.
30 İl Başkanından Kılıçdaroğlu’na “Geri Dön” çağrısı!.
Antalya Emniyet Müdüründen polislere dublörlü tuzak!.
Görevden alınan Antalya Emniyet Müdürü için gözaltı kararı!.
Antalya emniyet müdürünü yakan Muhittin Böcek iddiası!.
CHP’de şaibeli kurultayı ayak oyunları ile yasalaştırma uyanıklığı!.
Yoksuldan alınan ÖTV yüzde 25, zenginden alınan ÖTV yüzde 8!.
Gürsel Tekin’in kayyum heyetinden bir kişi daha çekildi!.
Diktatörden satılık ultra lüks spor araçlar!.
FETÖ’cülerden alınan Maydanoz Döner TMSF tarafından satışa çıkarıldı!.
Klıçdaroğlu’nun geri dönerse tanımayacaklarmış!.
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin göreve başladı..
CHP’de gerçekleri söyleyenlere tahammül yok!. Barış Yarkadaş’ta partiden kovuluyor!.
Erdoğan fahiş emlak vergisinde geri adım attı!.
Kahpe İsrail işgâl planının ikinci aşamasına geçti!.
İstanbul Cumhuriyet Savcısı boğazı kesilerek öldürüldü!.
CHP kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’e ihraç etti!.
Kayyum olarak aranan Gürsel Tekin’den bomba gibi açıklamalar!.
Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten açıklama!.
MHP Lideri Bahçeli’den CHP’ye atanan kayyum ile ilgili flaş açıklama!.
Kayyum kararının arsından CHP’nin ağır topları acil toplantıya çağırıldı!.
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atandı!.
9 ayda 5 bin 832 yangın çıktı!.
CHP’nin sözde ilahiyatçısına göre başörtüsü Allah’ın emri değilmiş!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

PKK’lı Selahattin Demirtaş’ın talimatı ile 51 kişinin katledildiği gün karısı Başak Demirtaş’ı ekrana çıkardılar!.

PKK’lı Selahattin Demirtaş’ın talimatı ile 51 kişinin katledildiği gün karısı Başak Demirtaş’ı ekrana çıkardılar!.
06.10.2021
A+
A-

FOX TV Terörist Selahattin Demirtaş’ın talimatı ile PKK terör örgütü üyelerinin sokakları yangın yerine çevirdiği 6-8 Ekim olaylarının yıldönümündeki konuğuyla şimşekleri üzerine çekti!. İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programına PKK’nın sokakları ateşe verdiği günün yıldönümünde Başak Demirtaş konuk edildi!. Sosyal medyada bu yayın büyük tepki çekti!.

HDP’nin çağrısı üzerine 6-8 Ekim 2014’te terör örgütü yandaşlarının 35 il ve 96 ilçede gerçekleştirdiği saldırılarda 2 polis şehit oldu, 37 kişi hayatını kaybetmişti.

Olayların üzerinden 7 yıl geçmişken, bugün tam da yıl dönümünde FOX TV’nin Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ı konuk etmesi dikkat çekti.

İsmail Küçükkaya ve Başak Demirtaş’ın, terör soruşturmasından 5 senedir tutuklu Selahattin Demirtaş’a güzelleme yapması ve hükümeti suçlaması dikkat çekti.

Başak Demirtaş konuk oldu

Başak Demirtaş, FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programına katıldı. Demirtaş, “Bizi izleyen tüm Fox izleyicilerine ve cezaevlerindeki tüm tutuklu ve hükümlülere selam söylemek istiyorum. Gültan Kışanak, Figen Yüksekdağ, İdris Baluken, Selçuk Mızraklı, Selçuk Kozağaçlı şahsında hepsine selam söylüyorum. Ayrıca Aysel Tuğluk ağır hasta, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hasta tutsakların cezaevinden çıkarak dışarıda tedavi görebilmelerini diliyorum.” diye konuştu.

’19 aydır açık görüş yapamıyoruz’

Demirtaş şu ifadeleri kullandı:

Selahattin çok kitap okuyor, okuduğu kitaplardan beğendiklerini bizlere gönderiyor, kızlarla birlikte biz de okuyoruz.

Pandemiden önce ayda üç defa kapalı, bir defa açık görüş yapabiliyorduk ama 19 aydır açık görüş yapamıyoruz. Kızlarımız babalarına 19 aydır sarılamadılar. Ayda sadece iki kez kapalı görüş yapabiliyoruz. Bunu anlamak mümkün değil. Üzülerek söylüyorum, durum bir keyfiyete dönüştü. Selahattin ile ikimiz de iki aşılıyız. Açık görüş yapabilecek durumdayız ama kapalı görüş bile ayda sadece iki defa. Bunun hiçbir açıklaması olamaz. Adalet Bakanı’na seslenmek istiyorum, neden görüş hakkımız halen kısıtlanıyor?

Selvi Kılıçdaroğlu ve Dilek İmamoğlu ile konuşuyoruz. Özel günlerde, zor zamanlarda birbirimize dayanışma duygularımızı iletiyoruz. Son olarak dün konuştum her ikisiyle de.

Yasin Börü kurban eti dağıtırken şehit olmuştu

Diyarbakır’da ihtiyaç sahiplerine Kurban Bayramı’nda et dağıtmak isteyen Yasin Börü ve üç arkadaşı, bir grubun silah, taş, sopa ve kesici aletli saldırısına uğramaları sonucu sığındıkları binanın üçüncü katında linç edildi.

Terör örgütü yandaşlarının saldırıları sonucu çok sayıda ev ve iş yeri ile okul, Kur’an kursu, kültür merkezi, müze ve yurt binasında hasar oluştu.

Şiddet eylemlerinin devlete maliyeti 300 milyon liranın üzerinde olurken olaylar nedeniyle zarar gören esnafa devlet tarafından yaklaşık 50 milyon liralık ödenek sağlandı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde tesis edilen huzur ve güven ortamına zarar veren şiddet eylemleri, can ve mal kayıplarının yanı sıra sosyal yaşama, turizme ve ekonomiye ağır darbe vurdu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.