Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
PKK kamplarını ne zaman boşaltacak…
Alçak karikatür nedeni ile Leman’ın yazı işleri müdürü tutuklandı!.
Trump Avrupa Birliği’ne yüzde 30 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı!.
Ahmet Türk’ten kayyum sorusuna bomba cevap!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP ve DEM Parti Olarak Beraber Yürümeye Karar Verdik..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin de Terörün Bitmemesinde Hataları Oldu!.
Diyarbakır Anneleri’nden Terörsüz Türkiye için tam destek..
ABD’li Biyükelçiden silah bırakan PKK için flaş sözler!.
Erdoğan’ın tarihi konuşmasına saatler kaldı..
Pervin Buldan’dan silah bırakma süreci ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Menzil Tarikati’ndeki miras kavgası büyümeye devam ediyor!.
Yiğit Bulut hayatını kaybetti!.
PKK’nın silah bırakacağı tarihi gün geldi..
Bitcoin’den 112 bin dolarlık yeni rekor…
Şile Belediyesi’ndeki 300 milyonluk rüşvet operasyonunun perde arkası!.
MSB’den şehit olan askerlerle ilgili açıklama…
Silah bırakan PKK’lılar ne olacak…
6 ay içerisinde alınmayan araçlar devlet tarafından satışa çıkarılacak!.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

PKK’nın desteklediği Kılıçdaroğlu’ndan milliyetçi vaadler! “Terörü bitireceğim, mültecileri göndereceğim!.”

PKK’nın desteklediği Kılıçdaroğlu’ndan milliyetçi vaadler! “Terörü bitireceğim, mültecileri göndereceğim!.”
18.05.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından kamera karşısına geçen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, söylemlerini milliyetçi ifadelere çevirdi.

Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,50 ile ilk turu birinci tamamlarken Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,89’luk oy oranında kaldı.

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ise yüzde 5,17’lik oy aldı.

İkinci tura kalan seçimin ardından gözler Sinan Oğan’ın kimi destekleyeceğine çevrildi.

28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur için sayılı günler kala adayların çalışmaları da başladı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 14 Mayıs seçimlerinin ardından kamera karşısına geçti.

Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını yürütürken bir diğer yandan da seçimin kaderini değiştiren Sinan Oğan’a mesajlar veriyor.

“Teröri bitireceğim, mülteciler gidecek…”

14 Mayıs seçimleri hakkında konuşan Kılıçdaroğlu 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur için milliyetçi vaadler vermeye başlaması gözden kaçmadı.

Kılıçdaroğlu terörle hiçbir zaman aynı masaya oturmadığını vurgulayarak mültecileri gönderme vaadleri verdi.

“Ben terör örgütleriyle masaya asla oturmadım”

Milliyetçi tutumlar sergileyen Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

Erdoğan sen değil misin terör örgütleriyle defalarca masaya oturan, kapı arkalarında pazarlıklar yapan. Senin ne haddine bize kara çalmak. Buradan açık ve tekrar ilan ediyorum. Bütün vatandaşlarıma ilan ediyorum. Ben terör örgütleriyle masaya asla oturmadım, hiçbir zaman da oturmayacağım. Nokta.

Erdoğan senin izlediğin hiçbir tavizkar, gizli kapaklı yolu izlemeyeceğim. Ülkem için çalışacağım. Erdoğan sen değil misin FETÖ’yü besleyip büyüten, ne olursun, yalvarıyorum, geri dön diyen sen değil misin? Onunla el ele verip şanlı silahlı kuvvetlere kumpas kuran? Buradan ilan ediyorum. Ben hiçbir zaman Mehmetçiğimize kumpas kuranlarla yan yana durmadım. Asla durmayacağım.

“Ben iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim”

Erdoğan açıkça söylüyorum. Sen ülkenin sınırlarına, namusuna sahip çıkmadın. Bu ülkeye bile bile 10 milyondan fazla mülteci getirdin. İthal oy sağlamak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını haraç mezat sattın. Ben iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim. Nokta.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.