Site Rengi

HABER ÖZETİ
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
PKK kamplarını ne zaman boşaltacak…
Alçak karikatür nedeni ile Leman’ın yazı işleri müdürü tutuklandı!.
Trump Avrupa Birliği’ne yüzde 30 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı!.
Ahmet Türk’ten kayyum sorusuna bomba cevap!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP ve DEM Parti Olarak Beraber Yürümeye Karar Verdik..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin de Terörün Bitmemesinde Hataları Oldu!.
Diyarbakır Anneleri’nden Terörsüz Türkiye için tam destek..
ABD’li Biyükelçiden silah bırakan PKK için flaş sözler!.
Erdoğan’ın tarihi konuşmasına saatler kaldı..
Pervin Buldan’dan silah bırakma süreci ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Menzil Tarikati’ndeki miras kavgası büyümeye devam ediyor!.
Yiğit Bulut hayatını kaybetti!.
PKK’nın silah bırakacağı tarihi gün geldi..
Bitcoin’den 112 bin dolarlık yeni rekor…
Şile Belediyesi’ndeki 300 milyonluk rüşvet operasyonunun perde arkası!.
MSB’den şehit olan askerlerle ilgili açıklama…
Silah bırakan PKK’lılar ne olacak…
6 ay içerisinde alınmayan araçlar devlet tarafından satışa çıkarılacak!.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan erken seçim açıklaması…
Türkiye’nin nüfusu 85 milyon 644 bin oldu..
Elon Musk’un küfürbaz yapay zekâsı Grok hakkında erişim engeli kararı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Rejim askerlerimize saldırırken Kılıçdaroğlu’ndan inanılmaz sözler: “Esad bizi koruyor!.”

Rejim askerlerimize saldırırken Kılıçdaroğlu’ndan inanılmaz sözler: “Esad bizi koruyor!.”
28.02.2020
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Esed rejimi tarafından kahraman Mehmetçik’e saldırı düzenlenirken, “Esad’ın askerleri bizim askerlerimizi koruyor orada… Biz Suriye ordusuyla neden çatışıyoruz?” ifadesini kullanarak terör rejimini meşru gösterme derdine düştü.

Eli kanlı katil Beşar Esed, Suriye’de yüz binlerce sivili öldürdü. Ülkede terör örgütlerinin ve emperyal güçlerin yuvalanmasını engellemek yerine kendi halkını katleden Esed, Türkiye’nin Adana Mutabakatı gereği kendi sınır güvenliğini sağlamak ve Suriyelilerin döneceği güvenli bölge oluşturmak için yürüttüğü faaliyetlere dayanamıyor. Suriye’de barış ortamını oluşturmak için ülkedeki varlığın sürdüren tek ülke konumundaki Türkiye’ye saldıran Rus destekli Esed güçleri, TSK unsurlarına provokatif saldırılar düzenliyor. Son olarak dün Esed rejimi tarafından Türk askerlerine yönelik yürütülen hava harekatında 33 Mehmetçik şehit edildi.

Esed’in geçmişi ve günümüzdeki faaliyetleri her ne kadar terör devleti olmaya çalıştığını kanıtlar nitelikte olsa da, Türkiye’deki muhalefet sadece AK Parti iktidarına yüklenebilmek için rejimi savunuyor. HakSöz Haber’in belirttiğine göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam rejimin TSK birliklerine saldırdığı esnada KRT TV’de Saygı Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu “Sisler Bulvarı” isimli programda gündeme dair açıklamalarda bulunuyordu. Bu sırada Kılıçdaroğlu, Esed’in Türk askerlerini koruduğunu söyleyerek büyük bir skandala imza attı.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Terör örgütüne karşı mücadele etmek en doğal hakkımızdır, tereddüt yok. İdlib’de niye bulunuyoruz? Gözlem noktalarını koyduk tamam. Orada bulunmamızın nedeni Esad’ı devirmekse, çıkıp bunu açıkça söylesinler. Bunu söylemiyorsunuz. Peki, biz orada niye duruyoruz? PKK var mı orada? Gözlem noktalarının 7’si şu anda Esad’ın aldığı bölgede, onların korumasında. Esad’ın askerleri bizim askerlerimizi koruyor orada… Biz Suriye ordusuyla neden çatışıyoruz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.