Site Rengi

HABER ÖZETİ
İtalya Öcalan’ın Haziran sonuna kadar serbest bırakılacağını açıkladı!.
Bankalar Merkez Bankası’nın kararını beklemeden faiz arttırımına gitti!.
1 yıl içerisinde 1 milyon kişiyi sınır dışı edecek!.
Zirai don Türkiye’deki tüm tarım alanlarını yerle bir etti!.
Havalimanlarında yeni dönem!. Check-in yerine yüz tanıma devri başlıyor..
Konya’daki sapık doktorlar için gözaltı kararı!.
Trump cep telefonlarına ve bilgisayarlara vergi muafiyeti getirdi!.
CHP’li Üsküdar Belediyesi 1 yılın sonunda maaş ödeyememeye başladı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete ders gibi sözler!.
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında!.
Down sendromlu çocuğu oyun alanına almayan işletmeye ibretlik ceza!.
Devlet hastanesindeki doktorların kan donduran sapıklığı!.
İmamoğlu İnşaat ve 24 şirkete kayyum atandı!.
Asılsız ihbar yapıp 112’yi meşgûl edenlere 15 bin lira ceza geliyor!.
İnsan sağlığı ile oynamanın bedelini basit bir özür ile geçiştirdiler!.
Ekrem İmamoğlu hakim karşısında..
Fenerbahçe’nin yüzde 4,8’lik hisseleri yabancılara satıldı!.
Gözaltına alına gazeteciler Murat Ağırel ve Timur Soykan serbest bırakıldı!.
Özgür Özel’in boykot çağrısı ters tepti!. 2 Nisan’daki harcamalar iki karına çıktı!.
ABD Başkanı Donalt Trump Türkiye’ye geliyor..
Savaşıp Ermenistan’ın kucağından aldığımız sözde gardaşımız Aliyev’in gerçek yüzünü görün!.
Çin Trump’un vergi yaptırımları ile dalga geçti: KAMPANYALARINDAKİ ŞAPKLARINI BİLE BİZ ÜRETİYORUZ!.
Ekrem İmamoğlu protestolarına katılıp tutuklanan 102 genç tahliye edildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmralı Heyeti arasındaki ilk görüşme gerçekleşti..
Cumhur İttifakı’nın canını sıkacak genç seçmen anketi!.
Otel faciasının bilirkişi raporu tamamlandı!. Resmen Cinayet!.
Piyasalar alt üst olunca Trump vergi politikalarında geri adım attı!.
ABD ile Çin arasındaki vergi savaşında son durum!.
CHP’li milli voleybolcunun polis nefretine bakın!.
İBB’nin peyzaj aracı ile insan kaçakçılığı yaptılar!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Rejim askerlerimize saldırırken Kılıçdaroğlu’ndan inanılmaz sözler: “Esad bizi koruyor!.”

Rejim askerlerimize saldırırken Kılıçdaroğlu’ndan inanılmaz sözler: “Esad bizi koruyor!.”
28.02.2020
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Esed rejimi tarafından kahraman Mehmetçik’e saldırı düzenlenirken, “Esad’ın askerleri bizim askerlerimizi koruyor orada… Biz Suriye ordusuyla neden çatışıyoruz?” ifadesini kullanarak terör rejimini meşru gösterme derdine düştü.

Eli kanlı katil Beşar Esed, Suriye’de yüz binlerce sivili öldürdü. Ülkede terör örgütlerinin ve emperyal güçlerin yuvalanmasını engellemek yerine kendi halkını katleden Esed, Türkiye’nin Adana Mutabakatı gereği kendi sınır güvenliğini sağlamak ve Suriyelilerin döneceği güvenli bölge oluşturmak için yürüttüğü faaliyetlere dayanamıyor. Suriye’de barış ortamını oluşturmak için ülkedeki varlığın sürdüren tek ülke konumundaki Türkiye’ye saldıran Rus destekli Esed güçleri, TSK unsurlarına provokatif saldırılar düzenliyor. Son olarak dün Esed rejimi tarafından Türk askerlerine yönelik yürütülen hava harekatında 33 Mehmetçik şehit edildi.

Esed’in geçmişi ve günümüzdeki faaliyetleri her ne kadar terör devleti olmaya çalıştığını kanıtlar nitelikte olsa da, Türkiye’deki muhalefet sadece AK Parti iktidarına yüklenebilmek için rejimi savunuyor. HakSöz Haber’in belirttiğine göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam rejimin TSK birliklerine saldırdığı esnada KRT TV’de Saygı Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu “Sisler Bulvarı” isimli programda gündeme dair açıklamalarda bulunuyordu. Bu sırada Kılıçdaroğlu, Esed’in Türk askerlerini koruduğunu söyleyerek büyük bir skandala imza attı.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Terör örgütüne karşı mücadele etmek en doğal hakkımızdır, tereddüt yok. İdlib’de niye bulunuyoruz? Gözlem noktalarını koyduk tamam. Orada bulunmamızın nedeni Esad’ı devirmekse, çıkıp bunu açıkça söylesinler. Bunu söylemiyorsunuz. Peki, biz orada niye duruyoruz? PKK var mı orada? Gözlem noktalarının 7’si şu anda Esad’ın aldığı bölgede, onların korumasında. Esad’ın askerleri bizim askerlerimizi koruyor orada… Biz Suriye ordusuyla neden çatışıyoruz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.