Site Rengi

HABER ÖZETİ
3,2 milyarlık GSS prim borçlarını siliniyor..
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Kim var kim yok mantar gibi toplanıyor!.
Ünlülerin torbacısı itirafçı olup herkesi gammazladı!.
Trump’an Venezule’ya açık tehdit: Petrol Haklarımızı Geri Vereceksiniz!.
Rusya’nın korkusuyla Almanlar savunmaya 50 milyar euro ayırdı!.
Ela Rümeysa Cebeci uyuşturucudan tutuklandı!.
Adliye vurguncusu Erdal Timurtaş hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
235 emniyet müdürü emekliliğe sevk edildi..
90 lirayı geçen gümüş sessiz sedasız rekor kırıyor..
ABD Başkanı Trump Venezuela için abluka emri verdi..
Ankara’da sigortalı fuhuş rezaleti!.
PKK-SDG için son 15 gün!. 80 bin kişilik ordu emir bekliyor!.
Gram altın 6 bin lirayı test etti..
İşte vergi borçlarını ödemeyen yüzsüzler listesi!.
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddialar yenilir yutulur cinsten değil!.
AK Parti’den 3 aşamalı Terörsüz Türkiye raporu..
Jeff Bezos da MASAK’a takıldı!.
Gain Medya’ya operasyon: Kayyum atandı..
Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu testi pozitif çıktı!.
Ekrem İmaoğlu ile Enver Aysever cezaevinde birbirlerine girdi!.
İhraç edilen CHP’li delegeden skandal Gülşah Durbay paylaşımı!.
Trump’a Çin şok uyarı: ÇİN İLE SAVAŞA GİRERSEK KAYBEDERİZ!.
CHP’li Başkan Gülşah Durbay hayatını kaybetti!.
Suriyelilerin dönüşünü hızlandıracak 3 aşamalı plan başladı!.
Kaçarak yurt dışına giden doktorlar tıpış tıpış geri dönmeye başladı!.
Türk baba ve oğlu Monaco prensesinin oğlunu tekme tokat dövdü..
Bakan Fidan’dan PKK’nın uzantısı SDG’ye son çağrı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’i Türkiye’ye davet etti..
CHP’li Ahmet Özder’den Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret!.
Mehmet Akif Ersoy ifşa olunca Esenler Belediyesi panik oldu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Samsun’da Başkan Yardımcısı kapısını açmayan şoförü görevden aldı!.

08.12.2019
A+
A-

Bafra Belediyesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşandığı iddia edilen Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’ın kapısını açmadığı gerekçesiyle görevinden sürgün edilen şoför Salih Küçük’le ilgili Eğitim Bir Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız açıklama yaptı.

Başkan Yıldız yaşananların son derece üzücü ve kabul edilebilir olmadığını belirterek; “Hem Güngören’de yaşanan olay hem de Bafra ilçesinde yaşandığı iddia edilen  hadise başta halkımız olmak üzere biz sendikacıları da irite etmiştir. Bu konuda sendikamıza bir çok konu gelmesine rağmen olayların üstü kapatılarak çalışanlar mağdur edilmiştir. Bize gelen üzücü konular hakkında konunun muhataplarıyla görüşüp bu tür hadiselerin yaşanmaması için her türlü girişimi yapsakta maalesef bazı olayların önüne geçemiyoruz” dedi. “Bizim tepkimiz sert olur” Bafra’da yaşanan konuyla ilgili Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı’yla görüşmediğini gerek sendika gerekse insan olarak kendilerinin büyük fotoğrafla ilgilendiğini  belirten Hamdi Yıldız; “Bu olay siyasi ayrım yapmaksızın Türkiye’nin hangi kurumunda yaşanırsa yaşansın bizim tepkimiz sert olur. Yapılan bu tür onur kırıcı davranışlara seyirci kalamayız. Sayın Cumhurbaşkanı’mızda İstanbul Güngören de yaşanan rezalete çok sert tepki vermiştir. Bu olay Bafra’da yaşandıysa ilgiler de gerekeni yapmalıdır. Kimse yaşananların üstünü örtmemelidir” diye konuştu. NE OLMUŞTU? Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’ın şoförü olarak görev yapan Salih Küçük, başkan yardımcısının kapısını açmadığı gerekçesiyle görevden alınmış, eski çalıştığı yer olan zabıtaya geri gönderildiği iddia edilmişti. Yaşanan bu olay üzerine Eğitim Bir Sen Başkanı Hamdi Yıldız sosyal medya hesabından çok sert açıklamada  bulunarak hem Güngören’de hem de Bafra’da yaşanan insanlık dışı olaylara tepki göstermişti. Güngören’de yaşanan olay sonrası Başkan yardımcısı görevden alınırken, Samsun’un Bafra ilçesi belediye başkan yardımcısının görevinden alınıp alınmayacağı ise gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

YORUMLAR

  1. Sade Vatandaş dedi ki:

    Kendilerini hizmet için seçilmiş-atanmış kişiler değilde, hizmet edilmek için seçilmiş-atanmış kişiler olarak görenlerin ne bu ülkeye ne de bu millete zerre kadar faydası olamaz. Kendilerini bir b*k zannedenler bu şekilde kokuşmaya devam edecektir.