Site Rengi

HABER ÖZETİ
Derin Devlet yemek ziyafetinde bir araya geldi..
Vergi, harç ve cezalara yapılan zam oranı yüzde 25 oldu..
Ailenin böcek ilacından zehirlenerek öldüğü açıklandı!.
Şimde de Dörtlü Masa savsatası çıktı!.
CHP’li meclis üyesi Haydar Dümen’in köşküne çökmeye çalışınca yakayı ele verdi!.
Fatih Altaylı 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı..
Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Türk, Fransız ve İngiliz askerleri Ukrayna’da barış gücü olacak..
İtalya’da kadın katillerine ömür boyu hapis cezası onaylandı..
Ara tatiller kalkıyor mu…
CHP’li Ali Mahir’in bitmek bilmeyen skandalları devam ediyor!.
Maduro’dan ABD’ye rest: Ülkemi ele geçiremeyecekler!.
Böcek ailesinin otopsi raporu savcılığa sürüldü..
Ukrayna’da ateşkes an meselesi..
Patronu İmamoğlu’ndan talimat alan Özel parti değişikliğe gidiyor..
Saadettin Saran’ın sahibi olduğu Tuttur’a soruşturma!.
İBB iddianamesi kabul edildi!. Ahtapotun Kolları ortaya çıktı!.
Putin’den Trump’un barış planına yeşil ışık..
Heyet ilk İmralı ziyaretini gerçekleştirdi..
Eski CHP’lilerden Özgür Özel’e “Partiyi Rüşvetçilerden Temizle” mektubu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İmralı açıklaması..
Rusya’dan Yunanistan’a sert uyarı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Putin ile bir araya gelecek..
DEM Parti’den CHP’ye İmralı yanıtı..
Kahpe İsrail ateşkese rağmen 342 Gazzeliyi daha katletti!.
Kılıçdaroğlu CHP’yi yerden yere vurdu..
PKK Tamam da Peki CHP Silah Bırakacak mı!.
Kahpe İsrail Suriye topraklarını sessiz işgâl etmeye devam ediyor!.
Af geliyor..
ABB’deki konser vurgununa Bakanlıktan soruşturma izni..
Öğrencilerini istismar eden azılı sapığa verilen indirim aileleri isyan ettirdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz son yolculuğuna uğurlandı!.

Samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz son yolculuğuna uğurlandı!.
11.11.2021
A+
A-

Olay, önceki gün saat 19.00 sıralarında Ataşehir Barbaros Mahallesi’ndeki bir sitede yaşandı. Can Göktuğ Boz, iş için Ankara’dan İstanbul’a gelen, hiç tanımadığı mimar Başak Cengiz’e samuray kılıcıyla saldırdı. Ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığıldı. Cengiz, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Boz ise polis tarafından gözaltına alındı.

Cengiz’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Ankara’ya getirildi. Bugün Yenimahalle ilçesindeki Yahyalar Merkez Camii’nde Başak Cengiz için cenaze namazı kılındı. Cenazeye babası Avni ve annesi Beyhan Cengiz ile nişanlısı Mahir Mızrak ve çok sayıda yakını katıldı. Cenazede taziye dileklerini babası Avni Cengiz ile nişanlısı kabul etti.

‘SEVGİLİMİ PAZAR GÜNÜ ALACAKTIM AMA CENAZE ARABASIYLA GETİRDİM’

Ayakta durmakta güçlük çeken Mahir Mızrak, “Kendisini bilmez birinin saldırına uğradı ve hayatını kaybetti. Kendisi bir melekti ve bu dünyaya fazlaydı, bu yüzden çekip gitti. Saldırgan yakalandı ve konunun takipçisi olacağız. En ağır şekilde cezalanmasını istiyoruz. Hatta idam istiyoruz. Her gün servise binen benim sevgilim o gün servise binemedi. Pazar günü işi bitiyordu onu alıp gelecektim. Düğün hazırlıklarına başlayacaktık. 6 aydır nişanlıydık, 2 yıldır beraberdik. Görevi çıkmasaydı ve oraya gitmeseydi daha erken evlenecektik. Ancak cenaze arabasıyla getirdim onu” dedi.

‘GERİ DÖNECEKTİN, GELİN OLACAKTIN YAVRUM’

Bu arada sinir krizi geçiren Beyhan Cengiz, kızının tabutuna sarılarak, ‘Yavrumu dalından kopardılar, yavrum doğradılar, yavrumu bizden ayırdılar. Geri dönecektin, gelin olacaktın yavrum. Kuzum benim’ diyerek feryat ederken baygınlık geçirdi. O sırada Cengiz’in yanındakiler anneyi omuzlarına alarak cami dışına çıkardı. Beyhan Cengiz, gelen ambulansla hastaneye götürüldü.

Başak Cengiz’in cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.