Site Rengi

HABER ÖZETİ
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
PKK’nın fesih sürecine ilişkin kamuoyunun merak ettiği 5 soru yanıt buldu..
Konu ülkede barış ve istikrar olunca yine zırvalamaya başladılar!.
DEM Parti Terörsüz Türkiye’yi anlatma turlarına çıkıyor!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Sapkınlara “Çiçek Sepeti”denen alışveriş sitesinden destek…

Sapkınlara “Çiçek Sepeti”denen alışveriş sitesinden destek…
28.06.2020
A+
A-

‘Onur yürüyüşü’ adı altında ahlaksızlıklarını meşrulaştırmaya çalışan LGBT-İ’li sapkınlara Çiçek Sepeti isimli alışveriş sitesinden destek geldi. Sapkınları temsil eden renklerden oluşan ürünleri satışa çıkaran siteyi, vatandaşlar boykot etti ve sapkınlığın meşru gösterilmesine tepki gösterdiler.

Çiçek Sepeti isimli alışveriş sitesi, homoları temsil eden ve gökkuşağı renklerinden oluşan ürünleri internet sitesinde cüzi bir miktara satışa çıkararak, her yıl Haziran ayında sözde ‘Onur yürüyüşü’ adı altında ahlaksızlıklarını meşrulaştırmaya çalışan sapkınlara destek verdi.

Manevi değerlerimizi hiçe sayarak, LGBTİ’li sapkınları temsil eden renklerden oluşan ürünleri internet sitesinde cüzi bir miktara satışa çıkaran alışveriş sitesine ise tepki yağdı. İslami değerlere savaş açan sapkın LGBTİ (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Transgender ve İnterseks) anlayışı içerisinde olanlara ilişkin Çiçek Sepeti internet sitesi, çanta ve telefon kılıfı gibi ürünleri cüzi bir miktarda satarak destek çıktı. Söz konusu e-ticaret sitesinde yer alan satışlara tepki gösteren duyarlı vatandaşlar gün geçtikçe ahlak ve değerlerimiz için büyük tehlike arz eden bu ve bunun gibi ticari satışların daha fazla yayılmasını engellemek adına çalışmaların başlatılması gerektiğini ifade ediyorlar.

Sosyal medyada #ciceksepetiboykot diyerek tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “LGBT gibi bir sapkınlığı ailelere bulaştırmak isteyen bu zihniyet ile sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu durum Müslüman bir toplumda kabul edilemez. Biz hakkı söylemekle mükellefiz! Tüm bu meşrulaştırma ve yaygınlaştırma girişimlerine karşıyız! LGBT’yi meşrulaştıranlara karşı mücadele etmek bu günümüzü ve geleceğimizi korumak demektir. Bizler bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz! Süsleyerek, hoş göstermeye çalışarak bu sapkınlığı savunanların hoşuna gitmese de doğru olan budur! @ciceksepeti benim için bitmiştir artık” ifadelerini kullandılar.

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.