Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li Üsküdar Belediyesi 1 yılın sonunda maaş ödeyememeye başladı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete ders gibi sözler!.
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında!.
Down sendromlu çocuğu oyun alanına almayan işletmeye ibretlik ceza!.
Devlet hastanesindeki doktorların kan donduran sapıklığı!.
İmamoğlu İnşaat ve 24 şirkete kayyum atandı!.
Asılsız ihbar yapıp 112’yi meşgûl edenlere 15 bin lira ceza geliyor!.
İnsan sağlığı ile oynamanın bedelini basit bir özür ile geçiştirdiler!.
Ekrem İmamoğlu hakim karşısında..
Fenerbahçe’nin yüzde 4,8’lik hisseleri yabancılara satıldı!.
Gözaltına alına gazeteciler Murat Ağırel ve Timur Soykan serbest bırakıldı!.
Özgür Özel’in boykot çağrısı ters tepti!. 2 Nisan’daki harcamalar iki karına çıktı!.
ABD Başkanı Donalt Trump Türkiye’ye geliyor..
Savaşıp Ermenistan’ın kucağından aldığımız sözde gardaşımız Aliyev’in gerçek yüzünü görün!.
Çin Trump’un vergi yaptırımları ile dalga geçti: KAMPANYALARINDAKİ ŞAPKLARINI BİLE BİZ ÜRETİYORUZ!.
Ekrem İmamoğlu protestolarına katılıp tutuklanan 102 genç tahliye edildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmralı Heyeti arasındaki ilk görüşme gerçekleşti..
Cumhur İttifakı’nın canını sıkacak genç seçmen anketi!.
Otel faciasının bilirkişi raporu tamamlandı!. Resmen Cinayet!.
Piyasalar alt üst olunca Trump vergi politikalarında geri adım attı!.
ABD ile Çin arasındaki vergi savaşında son durum!.
CHP’li milli voleybolcunun polis nefretine bakın!.
İBB’nin peyzaj aracı ile insan kaçakçılığı yaptılar!.
Şaban Sevinç’ten Fatih Altaylı’ya salvador: ŞEREFSİZ YAVŞAK!.
ABD Çin’in gümrük vergisini yüzde 104’e çıkardığını açıkladı!.
KKTC’de başörtülü öğrencilerin derslere girişi resmi olarak yasalaştı!.
MHP Lideri Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarayına komşu oldu..
Savcılık Ümit Özdağ hakkında 7 yıl 10 ay hapis cezası talep etti!.
Erdoğan’dan Özel’e 500 bin liralık “Cuntacı” davası!.
Brent petrol fiyatları dibe vurunca akaryakıt indirimleri pompalara yansıdı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

“Seçilirsem özel uçakların hepsini satacağım” diyen Akşener, İstanbul’dan Malatya’ya jetle gitti!. (video haber)

“Seçilirsem özel uçakların hepsini satacağım” diyen Akşener, İstanbul’dan Malatya’ya jetle gitti!. (video haber)
06.07.2021
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Biz özel uçaklarla uçmuyoruz. Sözüm söz iktidara geldiğinde hepsini satacağım. Bunları da bana hatırlatın” ifadelerini kullanmış ve tarifeli uçak veya karayolu ile gezdiğini söylemişti. Uçakta karşılaştığı bir yolcuya da “Yarın, 4-5 sene sonra Meral abla ile uçakta gitmiştik ‘söz vermişti ama yalancı çıktı’ dedirtmeyeceğim” diyen Akşener, bugün Malatya’ya özel jet ile gitti. İddialı sözlerini yutan ve özel jet ile Malatya’ya giden İP lideri, “daha seçilmeden yalancı çıktı” yorumlarını da beraberinde getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, birtakım temaslarda bulunmak üzere İstanbul’dan Malatya’ya hareket etti. Akşener’e bazı İYİ Parti yöneticileri eşlik etti.

İstanbul’dan özel jetle saat 10.10’da özel jetle ayrılan İYİ Parti yöneticileri, saat 11.06’da Malatya’ya ulaştı.

AKŞENER HAVADAYKEN MAKAM ARACI KARADAN ULAŞTI
Akşener’in makam aracı ise karayolundan Malatya’ya sevk edilerek hazırlandı. Havalimanı’nda partililerle buluşan Akşener, buradan şehir merkezine makam aracıyla devam etti.

Son zamanlarda imza attığı algı oyunları gündemden düşmeyen İYİ Parti lideri, 2018 yılında yaptığı bir açıklamada özel uçak kullanmadığını, tarifeli uçak veya karayolu ile gezdiğini söylemişti.

 

Meral Akşener, “Biz özel uçaklarla uçmuyoruz. Sözüm söz iktidara geldiğinde hepsini satacağım. Bunları da bana hatırlatın” ifadelerini kullanmıştı.

Bindiği bir uçakta karşılaştığı yolcuya “Özel uçaklarla gezmiyoruz biz, gördünüz. Bunu da değiştirmeyeceğim söz. Yarın, 4-5 sene sonra Meral abla ile uçakta gitmiştik ‘söz vermişti ama yalancı çıktı’ dedirtmeyeceğim” sözleriyle de şov yapmıştı.

“DAHA SEÇİLMEDEN YALANCI ÇIKTI”
Akşener’in “özel uçak kullanmayacağım, iktidara gelince hepsini satacağım” açıklamalarının ardından bugün Malatya ziyaretine özel uçakla gitmesi verdiği sözü tutmadığını ve söylediklerinin yalandan ibaret olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

İP liderinin bu tutumu, ‘daha seçilmeden yalancı çıktı’ yorumlarını da beraberinde getirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.