Sel felaketinde acı bilanço! Can kaybı 64’e yükseldi!.
Batı Karadeniz’deki sel felaketinde AFAD’dan yapılan açıklamaya göre, can kaybı 64’e çıktı, 8 kişinin tedavisi devam ediyor.
AFAD’dan yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz‘deki sel felaketinde can kaybı 64’e yükseldi, 8 kişinin tedavisi sürüyor.
Müteahhit gözaltında
Öte yandan felaket sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Kastamonu’daki yıkılan bir binanın müteahhidiyle ilgili gözaltı kararı verildi.
İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “Yapılacak teknik inceleme ve bilirkişi raporları doğrultusunda gereğine tevessül edilecek olup yıkılan bir binanın müteahhidi hakkında gözaltı kararı verilmiştir. Ayrıca ölen vatandaşlarımızın kimlik tespit çalışmaları ile ölü muayene ve otopsi işlemleri de devam etmektedir” denildi.
Post Views:
860
BENZER KONULAR
02.08.2023
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik,...
24.11.2021
Gelen son dakika haberine göre; Sağlık Bakanlığı, Türkiye’nin 24 Kasım...
Dünya Sağlık Örgütü, Türkiye’deki coronavirüs vakaları hakkında açıklama yaptı. Dünya...
11.12.2019
Adapazarı’nda kapkaç süsü verilerek darp edilen 7 aylık hamile kadının,...
17.12.2022
Taksim’de yapılan trafik denetiminde, belediye ruhsatı bulunmadığı tespit edilen 12...
15.02.2021
İstanbul’da sosyal medya üzerinden bir kadını ‘Sonun Özgecan gibi olacak’...
YORUMLAR