Site Rengi

HABER ÖZETİ
Haluk Levent adamlığı diye bir fark var.. Konser gelirini Gazze’ye bağışladı..
Trafikte makas atanların ehliyetleri geri alınacak..
Trump’un “Esirleri Hemen Bırakın” tehdidine HAMAS’tan rest!.
Kur Korumalı Mevduat savsatasının fişi çekildi!.
DEM Partili Van Büyükşehir Belediyesine kayyum atandı!.
Zincir marketlerin nasıl sahtekârlıklar yaptıkları 3 günde ortaya çıktı!.
Rusya Çernobil santralini vurdu!.
TÜSİAD’ın açıklamalarından sonra Akp cephesinden savaş ilanı gibi açıklama!.
TÜSİAD hükümeti bombaladı!.
ABD halkı Trump’in Gazze’yi işgâl plânına karşı çıkıyor!.
Zelensky’i satan Trump Putin ile anlaştıklarını duyurdu!.
İmamoğlu’nun hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu!.
Emeklilere yatırılacak bayram ikramiyesinin tarihi belli oldu..
İstanbul’da okullar yarında tatil edilecek mi?.
Akp’de koltuk kapma yarışı!.
Adalet Bakanı Tunç’tan CHP Kurultayına yönelip soruşturma hakkında açıklama!.
Adidas’ın Türkiye’ye sattığı ayakkabılarda domuz derisi kullandığı ortaya çıktı!.
1 Cumhuriyet Altını fiyatı asgari ücreti geçti!.
ABD’den Eylem Tok ve katil oğlu için iade kararı!.
ABD Başkanı Trump kuduz köpek gibi sağa sola saldırmaya devam ediyor!.
14,4 milyar liralık ballı kaymaklı ihaleler Akp’li abimize!.
CHP’li Belediyelere şafak operasyonu!.
Trump’tan Filistin’e açık tehdit: REHİNELER BIRAKILMAZSA KIYAMET KOPAR!.
Skandal tahliye kararına tepkiler çığ gibi büyüyünce maganda kız kardeşler yeniden tutuklandı!.
Yeni kabinede 4 Bakanın üstü çizildi!.
Trump itinden Gazze hakkında skandal bir açıklama daha!.
Ev ziyaretinde ayakkabısını çıkarmayan Akp’li il başkanına tepkiler çığ gibi!.
Ege beşik gibi sallanıyor!. Peş peşe korkutan depremler!.
ABD Başkanı Trump: Gazze’yi Satın Almamaya ve Sahiplenmeye Kararlıyım!.
Zihinsel engelli çobanı öldüresiye döven kız kardeşler ilk duruşmada tahliye edildi!.
DOLAR 36,2225
EURO 38,0047
ALTIN 3.352,91
BIST 9.877,59

Sultangazi’de otomobildeki cinayet kamerada

Sultangazi ilçesinde otomobilinin içinde tabancayla vurularak öldürülen Şaban Ok(49) cinayetiyle ilgili şüpheliler Arif G. ile Gülşah Ç. gözaltına alındı. Olayın  alacak verecek meselesi yüzünden meydana geldiği tespit edilirken, olay anının ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı.

Sultangazi’de otomobildeki cinayet kamerada
23.07.2019
A+
A-

Sultangazi ilçesinde otomobilinin içinde tabancayla vurularak öldürülen Şaban Ok(49) cinayetiyle ilgili şüpheliler Arif G. ile Gülşah Ç. gözaltına alındı. Olayın  alacak verecek meselesi yüzünden meydana geldiği tespit edilirken, olay anının ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı.

KAZA YAPAN ARACIN İÇİNDE VURULMUŞ OLARAK BULUNMUŞTU

Sultangazi, 75. Yıl mahallesi üzerinde 14 Temmuz'da meydana gelen olayda bir kişi kaza yapan otomobilinin içinde tabancayla vurularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Polis yaptığı incelemede ölen kişinin Şaban Ok olduğunu tespit etmişti.

CİNAYET ANI KAMERALAR TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENMİŞ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada olayın güvenli kameraları tarafından görüntülendiğini belirledi. Görüntülerde Şaban Ok'un otomobiliyle geldiği sokakta yanına yürüyerek gelen bir kişiyle buluştuğu, ikilinin yaklaşık yarım saat boyunca aracın içinde konuştukları tespit edildi. Daha sonra şüphelinin araçtan inmesinin ardından otomobilin yokuş aşağı kayarak ilerleyip bir süre sonra kaza yaptığı tespit edildi.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis yaya olarak kaçan şüphelinin peşine düşerken 19 Temmuz 2019 tarihinde Esenyurt'ta düzenlenen operasyonda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Arif G.(23) gözaltına alındı. Sürdürülen operasyonda Gülşah Ç.(34)  şüphelide yakalandı.

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheli Arif G. poliste verdiği ifadesinde tanıdığı olan Gülşah Ç.'nin alacağı olan parayı almak için kendisinde yardım istediğini Bu konuyu  konuşmak için Şaban Ok'la buluştuğunu bu sırada aralarında tartışma çıktığını söyledi. Gözaltına alınan Gülşah Ç. ise olanlardan haberi olmadığını söyledi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler Arif G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Gülşah Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.