Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
PKK kamplarını ne zaman boşaltacak…
Alçak karikatür nedeni ile Leman’ın yazı işleri müdürü tutuklandı!.
Trump Avrupa Birliği’ne yüzde 30 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı!.
Ahmet Türk’ten kayyum sorusuna bomba cevap!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP ve DEM Parti Olarak Beraber Yürümeye Karar Verdik..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin de Terörün Bitmemesinde Hataları Oldu!.
Diyarbakır Anneleri’nden Terörsüz Türkiye için tam destek..
ABD’li Biyükelçiden silah bırakan PKK için flaş sözler!.
Erdoğan’ın tarihi konuşmasına saatler kaldı..
Pervin Buldan’dan silah bırakma süreci ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Menzil Tarikati’ndeki miras kavgası büyümeye devam ediyor!.
Yiğit Bulut hayatını kaybetti!.
PKK’nın silah bırakacağı tarihi gün geldi..
Bitcoin’den 112 bin dolarlık yeni rekor…
Şile Belediyesi’ndeki 300 milyonluk rüşvet operasyonunun perde arkası!.
MSB’den şehit olan askerlerle ilgili açıklama…
Silah bırakan PKK’lılar ne olacak…
6 ay içerisinde alınmayan araçlar devlet tarafından satışa çıkarılacak!.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan erken seçim açıklaması…
Türkiye’nin nüfusu 85 milyon 644 bin oldu..
Elon Musk’un küfürbaz yapay zekâsı Grok hakkında erişim engeli kararı!.
Teröristbaşı Öcalan’dan PKK’ya silah bırakma talimatı..
Rüşvetten tutuklanan başkanın yerine geçen CHP’li başkanda rüşvetten tutuklandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Susturun artık şu felaket tellalını!. Mehmet Ceyhan yine millete korku pompaladı!.

Susturun artık şu felaket tellalını!. Mehmet Ceyhan yine millete korku pompaladı!.
31.01.2022
A+
A-

Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınının başından beri halka korku salıyor!. Kanal kanal dolaşan Ceyhan, her konuda sürekli endişelendiren açıklamalarda bulunuyor!. Dünya Sağlık Örgütü başta olmak üzere uluslararası sağlık kuruluşlarının açıklamalarını dahi karalayarak paniğe neden oluyor!. Ceyhan bu defa da artan vakalar sonrası topluma güven verici açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı da hedef aldı!. Bakan Koca’nın “Virüs eski gücünde değil. Toplum önemli ölçüde aşılı. Hastalık hafif seyrediyor. Artan sayılar sebebiyle endişelenmeye mahal yok. Tedbirlere uyalım” sözleri sonrası yine felaket tellallığına soyundu!.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artan koronavirüs vakaları sonrası “Virüs eski gücünde değil. Artan sayılar sebebiyle endişelenmeye mahal yok. Büyüklerimizi ve kronik hastalıkları olanları koruyup, kişisel tedbirlere uyarak normal hayatımıza devam edeceğiz. Aşılarımızı ihmal etmeyelim. Kendi gücümüz Turkovac var” açıklamasında bulunarak topluma güven verici bir açıklamada bulundu.

GÜVEN VERİCİ SÖZLERİ KARALADI

Bu sözler koronavirüs salgının başından beri her fırsatta toplumu korku salan açıklamalarda bulunan, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan tarafından hedef alındı.

 

Alanı ‘Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları’ olan ancak her konuda felaket tellallığına soyunan Ceyhan, Bakan Koca’nın aşılama ile hafif belirtilere dikkat çekerek yaptığı açıklamanın “halka moral vermek için durumun iyi olduğunu söylemek” olduğunu savundu ve yine panik havası oluşturmaya çalıştı.

 

EKRAN EKRAN KORKU POMPALIYOR

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, halkı sadece korku ve paniğe sürükleyen açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Neredeyse çıkmadığı televizyon programı kalmayan, her konuda açıklamada bulunan Ceyhan, sürekli ‘endişelendiren’ söylemlerde bulunuyor. Başta Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) olmak üzere onlarca uluslararası sağlık kuruluşunun açıklamalarını dahi karalıyor. Türkiye’nin salgınla mücadelesini öven uluslararası platformları görmezden geliyor.

SAĞLIK OTORİTELERİ HEDEFİNDE

Bir televizyon programına katılan Prof. Dr. Ceyhan, ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, (CDC) Dünya Sağlık Örgütü, (DSÖ) Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC) gibi kurumların okulların açık kalması gerektiği önerilerini çürütmek için bu kurumları itibarsızlaştırmaya girişmişti. Pandeminin başından beri bu kuruluşların yanlışlar yaptığını, onların dinlenmemesini söyleyen Ceyhan, uluslararası sağlık otoritelerini karaladı..

 

İSTANBUL’U VUHAN’A BENZETTİ

Ceyhan, İstanbul’u, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) ilk görüldüğü Çin’in Hubey eyaletinin merkezi Vuhan’a benzetmişti. “İstanbul’dan başka yerlere yayılıyor. Halk arasında İstanbul için ‘Türkiye’nin Vuhan’ı’ deniyor. İstanbul’da sokağa çıktığınızda, metroya bindiğinizde, otobüse bindiğinizde virüsü kapmama şansınız çok düşük” demişti.

TURKOVAC DA HEDEFİNDE

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Türkiye’yi Kovid-19 aşısı üreten dokuz ülkeden biri konumuna getiren, etkisi bilimsel çevrelerce de ortaya konulan TURKOVAC’ı da hedefe koydu. Yerli koronavirüs aşısı Turkovac ile ilgili “Çin’in Sinovac aşısına benzerlik gösteriyor, ne kadar etkili olduğunu henüz bilmiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

 

VATANDAŞLARDAN SUÇ DUYURUSU

Açıklamaları sosyal medyada da büyük tepki toplayan Ceyhan hakkında, geçtiğimiz aylarda ‘alenen nitelikli hakaret ve halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit suçlarını işlediği gerekçesiyle’ suç duyurusunda bulunuldu. Kısa süre sonra Twitter’da da ‘MehmetCeyhanTutuklansın’ etiketi altında on binlerce paylaşım yapıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.