Site Rengi

HABER ÖZETİ
Merkez Bankası’ndan 1 günde 2. faiz arttırımı!.
Putin Esed itini Suriye’ye iade etmeyeceğini açıkladı!.
Trump’tan Gazze’ye destek veren ülkere vize verilmeme talimatı!.
İBB’den 2 bin 500 adetlik yeni taksi ihalesine onay..
CHP’li belediyeye Gülşen operasyonu!.
MHP İl Başkanlığını karıştıran yolsuzluk iddiası!.
Paralarını alamayan Halk Otobüsü sahipleri İBB’yi bastı!.
Merkez Bankası faizi yüzde 46’ya yükseltti!.
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında gözaltı kararı!.
Sözde soydaşlarımız olan şerefsizler Türkiye’yi 12 milyar euroya AB’ye sattılar!.
Rasim Ozan Kütahyalı’yı “Şarlatan” benzetmesi ile yerden yere vurdular!.
Trump’tan Çin’e yeni tehdit: BENİ KIZDIRIRSANIZ GÜMRÜK VERGİSİNİ YÜZDE 245’E YÜKSELTİRİM!.
Kaç Suriyeli ülkelerine geri döndü…
Özgür Özel’den sonra Ekrem İmamoğlu’da İngilizlere sığınıp adalet dilendi!.
Trump’un vergi zorbalığına Çin’den çok konuşulacak adım!.
Hastaneden Sırrı Süreyya Önder açıklaması!. Hayati tehlikesi devam ediyor
Fenerbahçe Morinho’yu göndermeye hazırlanıyor!.
DEM Parti PKK’yı ne zaman silah bırakacağını açıkladı..
Kabine Toplantısı sonrası 25 öğretmen ataması yapılacağı açıklandı..
Başörtülüler okullara alınmasın diye hayatı durduracaklarmış!.
İBB’den paralarını alamayan Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor!.
İmamoğlu’nun tutukluluğuna itiraz başvurusu reddedildi!.
İtalya Öcalan’ın Haziran sonuna kadar serbest bırakılacağını açıkladı!.
Bankalar Merkez Bankası’nın kararını beklemeden faiz arttırımına gitti!.
1 yıl içerisinde 1 milyon kişiyi sınır dışı edecek!.
Zirai don Türkiye’deki tüm tarım alanlarını yerle bir etti!.
Havalimanlarında yeni dönem!. Check-in yerine yüz tanıma devri başlıyor..
Konya’daki sapık doktorlar için gözaltı kararı!.
Trump cep telefonlarına ve bilgisayarlara vergi muafiyeti getirdi!.
CHP’li Üsküdar Belediyesi 1 yılın sonunda maaş ödeyememeye başladı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Terör örgütünden bahsetmeyen Halk TV’nin Gara Şehitleri hakkında ki açıklamasına tepki yağdı!.

Terör örgütünden bahsetmeyen Halk TV’nin Gara Şehitleri hakkında ki açıklamasına tepki yağdı!.
14.02.2021
A+
A-

CHP’nin kanalı Halk TV büyük bir skandala daha imza attı. Halk TV Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın terör örgütü PKK’nın şehit ettiği 13 vatandaşla ilgili açıklamasını, “Başlarından vurulmuşlar: Irak’ta bir mağarada 13 vatandaşın naaşı bulundu” başlığıyla servis etti. Haberinde terör örgütü PKK’dan hiç bahsetmeyen Halk TV’ye vatandaşlardan çok sayıda tepki yağdı.

Terör örgütü PKK tarafından bir mağarada şehit edilen 13 vatandaşın başlarından vurularak şehit edildikleri hakkında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın açıklamasını CHP yandaşı HALK TV terör örgütü PKK’yı başlığında vurgulamadan yayınladı. HALK TV internet sitesinde “Başlarından vurulmuşlar: Irak’ta bir mağarada 13 vatandaşın naaşı bulundu” başlığı yer alırken, Twitter hesabından da aynı başlıkla haberi sundu.

HALK TV’nin haber başlığında kimin vurduğuna dair hiçbir bilginin yer alamamasına ve terör örgütü PKK tabirinin kullanılmamasına Twitter üzerinden eleştiri yağdı.

“Kim vurmuş onu niye söylemiyorsunuz”

HALK TV’nin haberiyle ilgili Twitter hesabının altına yorum yazan sosyal medya kullanıcısı Ayhan Sever, “Edilgen çatılı fiil ‘vurulmuşlar’ yani fail ortada yok. Kimler yaptı acaba?” diye sordu. Aydın Aksoy ise “Kim vurmuş onu niye söylemiyorsunuz!” dedi.

“Artık bir farkınız yok gibi”

Ertan isimli bir sosyal medya kullanıcısı ise “Katil PKK’ya adını anmayarak en büyük desteği veriyorsunuz diyeceğim ama galiba artık bir farkınız yok gibi” ifadelerini kullandı.

Ömer Aykut ise “PKK neresinde bu haberin???!!” diye sordu. Yusuf Karadeniz, “PKK tarafından şehit edildi diyemez bunlar bunların ipi kimin elinde millet görsün Kahrolsun PKK” derken, İ Yıldırım, “Kim vurmuş? Katilleri belli değil mi? Kahrolsun PKK ve yandaşları…” dedi.

“Haberin başlığını okusan sanırsın ki akrabaların arazi kavgası”

Dr. Hüseyin, HALK TV’ye “PKK’lı hain ve katil köpekler tarafından infaz edildiler diyemiyorsunuz değil mi? PKK’nın siyasi ayağı ile stratejik ortaklık yapan ağababalarınız mı kızar yoksa ittifakınıza mı halel gelir vatan sizin için ne anlam ifade ediyor bir söyleyin hele…” dedi. Korhan ise HALK TV haberine “Haberin başlığını okusan sanırsın ki ‘akrabaların arazi kavgası’ Bu Milletin aklıyla alay etmeyi bırakın artık” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.