TERÖRİSTLERİ DESTEKLEYİP ÜLKESİNİ GAVURA ŞİKÂYET EDEN BU HAİNİ İYİ TANIYIN!.

CHP’nin, HDP destekli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Fransa’da yaptığı akıl almaz konuşmasıyla büyük tepki topladı..
CHP’li Ekrem İmamoğlu, Türkiye’de terör ilgisi bulunan belediyelerin yerine kayyum atanmasını Fransa’da eleştirdi. İmamoğlu’nun konuşmasına sosyal medyadan tepkiler yağarken bazı vatandaşlar ise ‘Biranda HDP’liler Meclis’te konuşuyor sandım‘ serzenişinde bulundu.
İşte İmamoğlu’nun Fransa’da yaptığı skandal konuşma
Bazı seçmen kesimlerinin, bazı siyasi partilerin, bazı seçilmişlerin diğerlerinden ayrı tutmak ve farklı ölçütler ve farklı kurallar uygulamaya kalkmak asla ve asla kabul edilemez. Belediye başkanlarının görevden alınarak yerlerine kayyum atanması ve bir kısmının tutuklanması özellikle hukuk devletinin ilkesini ihlal etmektir.
Görevden alınmalar demokrasinin ilkelerine mevcut hukuksal düzenlemelere ve taraf olduğumuz hukuksal sözleşmelere de uygun değildir. Siyasi partiler ve onların seçilmiş yöneticileri, milletvekilleri ve belediye başkanları ya hukukun içindedirler ya da dışındadırlar. Buna nihayi kararı verecek olan da yargıdır siyasi irade değildir. Anayasa’da bu açıkca belirtilmektedir. Kime yapılırsa yapılsın haksızlığa hukuksuzluğa, adaletsizliğe açıkca ve hepbirlikte hayır demek mecburiyetindeyiz.
Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasına Twitter’dan tepki yağdı