Site Rengi

HABER ÖZETİ
Dev derbide kazanan olmadı..
Kahpe İsrail’in alıkoyduğu aktivistler Türkiye’ye getirildi..
Ev ilanındaki fiyat oyunu kurnaz satıcıya pahalıya patladı!.
4 ay olan zorunlu kış lastiği süresi 5 aya uzatıldı!.
İspanya’dan Kemalistleri kudurtacak KAAN talebi!.
HAMAS’ın ateşkes kararı sonrası Erdoğan’dan ilk açıklama!.
CHP zihniyeti Ankara’yı 6 yılda 30 yıl geriye götürdü!.
Ali Erbaş’ın kadrosuna neşter!.
12 yılda Yap-İşlet-Devretçi müteahhitlere 660 milyar garanti ödemesi yaptık!.
FİFA’dan skandal İsrail kararı!.
Kahpe İsrail işgal planını ilk aşamasına geçiyor!.
Dev derbiye saatler kaldı..
Yağmur ve Fırtına yurdu teslim alacak!.
Elinde pasta ile kapı kapı dolaşıp Altılı Masa’ya kapak atmaya kalkan Muharrem’e bak!.
Kahpe İsrail’in alıkoyduğu 48 Türk vatandaşı yarın özel uçakla getiriliyor..
CHP’li Manavgat belediyesi de AK Parti’ye katılıyor..
Trump’tan HAMAS’a içi boş aptalca tehditler!.
İsrail’e ajanlık yapan avukat da paketlendi!.
Kurultay davası ertelendi!. Gürsel Tekin göreve devam edecek!.
Tahliye kararı bekleyen Fatih Altaylı’nın hayalleri suya düştü!.
DEM Heyeti yeniden İmralı’ya gidiyor..
Ekim ayı kira artış oranları belli oldu..
TÜİK Eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı..
Kahpe İsrailli Bakan Sumud Kahramanlarının karşısına geçip hakaretler yağdırdı!.
“İmamoğlu Olmazsa Erdoğan’ın Karşısına Kim Çıkmalı” anketi..
HAMAS’tan Trump’a ateşkes yanıtı..
Açığı kapatmak için yine akaryakıt zammına yaslandılar!.
İsrail’e ajanlık yapan Serkan Çiçek MİT tarafından suçüstü yakalandı!.
Gezi Organizatörü Ayşe Barım’ın tahliye sevinci kısa sürdü!.
CHP’li belediyeleri rüşvete bağlayan müteahhitin tüm malvarlıklarına el konuldu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

TOGG, iF Design Award’da dünyanın en prestijli tasarım ödülünü kazandı!.

TOGG,  iF Design Award’da dünyanın en prestijli tasarım ödülünü kazandı!.
18.04.2021
A+
A-
TOGG, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award’da, Türkiye’den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka oldu.
Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli otomobil, sahip olduğu üstün özellikler ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bir otomobilden daha fazlasını sunan akıllı teknolojiler ile donatılan yerli otomobil, Bursa’nın Gemlik ilçesine kurulacak fabrikada üretilecek ve buradan yollara çıkacak.

TASARIM ÖDÜLÜ ALDI

TOGG, 2022 yılı son çeyreğinde ilk seri versiyonunu banttan indireceği C-SUV modeli ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award’da, Türkiye’den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka oldu.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’ndan (TOGG) yapılan açıklamaya göre, TOGG tasarım ekibinin 150 bin saatlik çalışması, Pininfarina’nın stratejik ortak olarak iş birliği ve Murat Günak’ın yönlendirmesiyle tasarlanan C-SUV, “Profesyonel Konsept” kategorisinde ödüle layık görüldü.

TOGG

10 BİNE YAKIN ÜRÜN VE PROJE YARIŞTI

Uluslararası alanda tasarım mükemmelliği simgesi olarak bilinen ve 1954’ten bu yana verilen iF Tasarım Ödülleri’nde bu yıl 52 ülkeden 10 bine yakın ürün ve proje yarıştı. 21 ülkeden 98 bağımsız jüri üyesi, dünyanın en iyi tasarımlarını belirlemek için kapsamlı bir değerlendirme yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, iF Design Award’da ödüle layık görülmekten gurur duyduklarını belirterek,şu ifadelere yer verdi:

“Tasarım hedeflerimizi ve aracımızın teknik tanımını kullanıcı içgörülerinden yola çıkarak gerçekleştirdik. Hem başlangıçta yerli ve yabancı 18 olan tasarım evi sayısının 3’e indirilmesinde hem nihai tasarım temasının oluşumunda hem de bu temayı 3 boyutlu hale getiren Pininfarina’nın seçimi sürecinde, yakın zamanda Tasarım Lideri olarak ekibimize katılan, dünyaca ünlü tasarımcımız Murat Günak’tan destek aldık.

Kültürümüzden ilham alarak geliştirdiğimiz ve şu ana kadar 27 AB ülkesi ile Çin, Japonya ve Rusya’da tescillediğimiz özgün tasarımımızın, böylesine nitelikli bir ödülle taçlandırılması bizleri daha iyisini yapmak konusunda yüreklendiriyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.