Site Rengi

HABER ÖZETİ
İşçiye asgari ücretliye çakma enflasyon ile sadaka, ihaleciye otomatik zam!.
Rüşvetçilikten tutuklanan 5 CHP’li Başkan görevden uzaklaştırıldı!.
İmamoğlu’nun haraca bağladığı iki iş insanı daha itirafçı oldu!.
İnfaz Yasası ile 20 bin mahkûma tahliye yolu açıldı..
Gazeteci Yazar Nihat Genç entübe edildi..
AK Parti’nin yaptığı elektrik zammı T.H.H. tarafından iptal edildi!.
Yolsuzluk operasyonunda CHP’li başkanlar mantar gibi toplanıyor!.
İnfaz Yasası Meclis’ten geçerek yasalaştı…
CHP’li Aykut Erdoğdu’da yolsuzluktan tutuklandı!.
Türkiye yine beşik gibi sallanmaya başladı!.
İzmir’i b*k götürürken Özgür Özel Ekrem’i kurtarmanın derdinde!.
Biontech sahtekârları şimdi de kanser ilacı için milyar dolarları cebe indirdi!.
Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teklifine jet yanıt..
“İşçi Dostu” CHP’den grev yapan işçilere “Kovarız” tehdidi!.
CHP’ye bomba kayyum iddiası!. Bay Kemâl geri mi dönüyor!.
Rusya-Ukrayna Barış Masası yeniden kuruluyor!.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor…
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Tunç Soyer’in ihale verdiği PKK destekçisi Ahmet Saymadi’nin skandal paylaşımları ortaya çıktı!.

Tunç Soyer’in ihale verdiği PKK destekçisi Ahmet Saymadi’nin skandal paylaşımları ortaya çıktı!.
07.06.2020
A+
A-

Göreve geldiği günden bu yana İzmir için aldığı kararlar ile büyük tepki çeken CHP’li Tunç Soyer’den bir skandal hamle daha geldi. Soyer’in, 2019 yerel seçimleri öncesinde terörden yargılanan HDP’li Ahmet Saymadi’ye ihale verdiği ortaya çıktı. Saymadi’nin sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Saymadi, teröristbaşı Murat Karayılan’ın sözlerini paylaşırken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu için ise “İyi ki var iyi ki yoldaşımız” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde koltuğa oturmasını HDP’ye borçlu olan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in, yeni bir skandala daha imza attığı ortaya çıktı.

Soyer yönetiminin 2019’da terör örgütü propagandası yaptığı iddiası ile Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan HDP’li Ahmet Saymadi’nin ortağı olduğu A.G.D Organizasyon adlı şirkete ihale verdiği ve yasa gereği ihale iptal edilmesi gerekirken bile bile firma ile sözleşme imzaladığı belirlendi.

Emniyet bilgi verdi

İzmir Emniyet Müdürlüğü, 26 Şubat 2019 tarihinde katılımcı firmalardan A.G.D Organizasyon Araştırma Danışmanlık Bilişim Yapı ve Yapı Malzemeleri San. Tic. Ltd’nin ortaklarından Ahmet Saymadi hakkında terör örgütü propagandası yapmak suçundan Ağır Ceza Mahkemesi’nde açık dosyası bulunduğunu bildirdi.

Saymadi’nin PKK ile ilgili paylaşımları ortaya çıktı

Tunç Soyer’in ihale verdiği PKK savunucusu Saymadi’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar şoke etti. Saymadi, PKK’lı teröristlere ‘gerilla’ derken eli kanlı terör örgütünün elebaşı Murat Karayılan’ın açıklamalarını da paylaştı.

Özellikle Dersim’de polise teslim olmamak için üzerindeki bombayı patlatan teröristi öven Saymadi, “Dersim’de polise teslim olmamak için üzerindeki bombayı patlatan gerilla tepeden tırnağa irade ve inanç abidesi” ifadelerini kullanırken bölgede huzuru sağlamaya çalışan polisler ile ilgili “#DersimAteşAltında” hastagini kullandı.

Öte yandan CHP’li Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte olan fotoğrafını paylaşan Saymadi’nin “İyi ki var, iyi ki yoldaşımız” demesi ise CHP ile yapılan kirli ittifakı bir kez daha gözler önüne serdi.

Vatandaşın parasını terör yandaşına akıttı

Vatandaşın vergileriyle açılan ihalenin bir terör savunucusuna gitmesi büyük tepki çekti. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “PKK elebaşı Karayılan’a güzellemeler yapan, teröristlere gerilla diyen, Canan Kaftancıoğlu’nun yakın arkadaşı, HDP’nin 2014 İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan adayı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonlarını yapacak! İşte maskenin arkasında sakladıkları gerçekler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.