Site Rengi

HABER ÖZETİ
İBB’den paralarını alamayan Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor!.
İmamoğlu’nun tutukluluğuna itiraz başvurusu reddedildi!.
İtalya Öcalan’ın Haziran sonuna kadar serbest bırakılacağını açıkladı!.
Bankalar Merkez Bankası’nın kararını beklemeden faiz arttırımına gitti!.
1 yıl içerisinde 1 milyon kişiyi sınır dışı edecek!.
Zirai don Türkiye’deki tüm tarım alanlarını yerle bir etti!.
Havalimanlarında yeni dönem!. Check-in yerine yüz tanıma devri başlıyor..
Konya’daki sapık doktorlar için gözaltı kararı!.
Trump cep telefonlarına ve bilgisayarlara vergi muafiyeti getirdi!.
CHP’li Üsküdar Belediyesi 1 yılın sonunda maaş ödeyememeye başladı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete ders gibi sözler!.
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında!.
Down sendromlu çocuğu oyun alanına almayan işletmeye ibretlik ceza!.
Devlet hastanesindeki doktorların kan donduran sapıklığı!.
İmamoğlu İnşaat ve 24 şirkete kayyum atandı!.
Asılsız ihbar yapıp 112’yi meşgûl edenlere 15 bin lira ceza geliyor!.
İnsan sağlığı ile oynamanın bedelini basit bir özür ile geçiştirdiler!.
Ekrem İmamoğlu hakim karşısında..
Fenerbahçe’nin yüzde 4,8’lik hisseleri yabancılara satıldı!.
Gözaltına alına gazeteciler Murat Ağırel ve Timur Soykan serbest bırakıldı!.
Özgür Özel’in boykot çağrısı ters tepti!. 2 Nisan’daki harcamalar iki karına çıktı!.
ABD Başkanı Donalt Trump Türkiye’ye geliyor..
Savaşıp Ermenistan’ın kucağından aldığımız sözde gardaşımız Aliyev’in gerçek yüzünü görün!.
Çin Trump’un vergi yaptırımları ile dalga geçti: KAMPANYALARINDAKİ ŞAPKLARINI BİLE BİZ ÜRETİYORUZ!.
Ekrem İmamoğlu protestolarına katılıp tutuklanan 102 genç tahliye edildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmralı Heyeti arasındaki ilk görüşme gerçekleşti..
Cumhur İttifakı’nın canını sıkacak genç seçmen anketi!.
Otel faciasının bilirkişi raporu tamamlandı!. Resmen Cinayet!.
Piyasalar alt üst olunca Trump vergi politikalarında geri adım attı!.
ABD ile Çin arasındaki vergi savaşında son durum!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Tunceli’de 12 şehit için anıt 

Tunceli’nin Pertek ilçesine bağlı Sağman köyünde, farklı tarihlerde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan 12 kişi için yapılan anıt, düzenlenen törenle açıldı.

Tunceli’de 12 şehit için anıt 
27.07.2019
A+
A-

Tunceli’nin Pertek ilçesine bağlı Sağman köyünde, farklı tarihlerde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan 12 kişi için yapılan anıt, düzenlenen törenle açıldı.

Sağman köyünde 1993,1994 ve1998 yıllarında, terör örgütü PKK tarafından düzenlenen üç ayrı saldırıda şehit olan 12 kişi için Tunceli Valiliği'nce inşa edilen anıtın açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Törene, Vali Tuncay Sonel, Pertek Kaymakamı Arif Gül, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, şehitlerin yakınları, gaziler ve çok sayıda davetli katıldı. 

Şehitler için dua edilmesinin ardından konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, Tunceli'nin artık terörle anılmayan bir kent olduğunu söyledi. Tunceli'nin huzur ve kardeşlik şehri olduğunu anlatan Vali Sonel, "1993, 1994 ve 1998 yıllarında, Pertek ilçemizin en güzel köylerinden olan Sağman köyümüzde yaşayan 12 vatandaşımız hain terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen 3 ayrı saldırıda şehit oldu. Acılarını hala yüreğimizde yaşıyoruz. Bizlere düşen görev çok kıymetli 12 kardeşimiz, şehitlerimizin anılarını sonsuza kadar yaşatmaktır. Daha önce de Sağman köyüne gelmiştik. Onların hatırasına yapılan şehitliğin daha güzel hale getirilmesi lazımdı. Biz de devletimizin imkanları ve arkadaşlarımızın katkılarıyla burada onların hatırasını yaşatmak için bu şehitliğimizi yapmış olduk ve bugün bu vesileyle sizlerle beraberiz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın İçişleri Bakanımızın destekleri, kahraman güvenlik güçlerimizin teröristle mücadelede başarılı operasyonlara imza atmasıyla artık Tunceli huzur şehri. Allah'a çok şükür hamdolsun o teröristlerin yüzde doksanı etkisiz hale getirildi. İnşallah geri kalan kısmı da yine kahraman güvenlik güçlerimizin operasyonlarıyla inşallah onlar da temizlenecek. Tek bir terörist kalmayıncaya kadar devletimizin kararlılığı  ile teröristle mücadelemiz devam edecek. Bu çocuklarımıza güzel bir Tunceli daha güzel bir ülke bırakmamız lazım" dedi.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.