Site Rengi

HABER ÖZETİ
Pandeminin Bill Gates’e ait bir savsata olduğu Epstein belgeleriyle ortaya çıktı!.
ABD Başkanı Trump İran’ın müzakere yapmak istediğini söyledi..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Epstein iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı..
Epstein belgelerinde adı geçen Rixos’un sahibi Fettah Tamince konuştu..
Epstein dosyalarında yer alan satır satır Türkiye korkusu!.
AK Partili Başkan CHP’li Meclis Üyesini adeta yerin dibine soktu!.
MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e Erken Seçim cevabı: AHMAKLIKTIR!.
34 ATA 061 plakalı aracı eskort hizmeti için kullanmış!.
Savcı Akın Gürlek’i hedef alan Özgür Özel’e tazminat şoku!.
Trump Epstein asasına hiç gitmemiş, kendisine komplo kurulmuş!.
Merkez Bankası’na üst düzey atamalar..
Milli gururumuz Kızılelma 2026’da göreve başlıyor..
J.P. Morgan’dan Altın için bomba tahmin..
ABD ile İran müzakereler için İstanbul’da bir araya gelecek..
Epstein ile ortalığa saçılan Hollywood’un iğrenç yüzü!.
Gazze’ye nefes olacak Refah Kapısı 2 yıl sonra açılıyor..
CHP’li Başkanlar birbirlerini suçlayarak kavgaya tutuştu!.
Epstein Belgelerinden İhlas Holding CEO’sunun adı çıktı!.
AK Parti ve CHP’ye kapıları kapatan 3 partiden ittifak hazırlığı..
SDG’nin kalesi Ayn El-Arap Suriye yönetimine geçti..
Sedat Peker şehit ailesine ev hediye etti..
Şamil Tayyar’dan olay Kılıçdaroğlu iddiası!.
İstanbul Pazar gününden itibaren kara teslim olacak..
Trump’a İran’ı sordular “Bekleyin Görün” dedi..
AK Partili vekilden emekliler için skandal sözler!.
Sert düşüşün ardından Çin piyasadaki altın ve gümüşleri toplamaya başladı..
Ali Koç Fenerbahçe’den alacağı olan 3,5 milyar TL’yi hibe etti..
ABD-İran gerilimi artınca petrol fiyatları tırmandı..
Kütahya Valisi işsizlikten yakınanlara isyan etti: 20 BİN KİŞİ GELSE İŞ VAR!.
ABD Basını Trump’ın Pazar sabahı İran’a saldırı talimatı vereceğini duyurdu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ülke genelinde eş zamanlı dev operasyon! 1350 kişi yakalandı!.

Ülke genelinde eş zamanlı dev operasyon! 1350 kişi yakalandı!.
08.08.2021
A+
A-

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, ülke genelinde yapılan eş zamanlı operasyonlarla bin 350 şüpheliyi yakaldı.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca ülke genelinde eş zamanlı “Aranan Şahıslar Uygulaması” gerçekleştirildi.

Uygulamalarda; 8 bin 569 ekipten oluşan 31 bin 516 personel görev aldı, 2 bin 603 ikamette arama yapıldı. Bin 172’si hükümlü, 178’i yakalama emri ile aranan toplam bin 350 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca 07.08.2021 tarihinde ülke genelinde eş zamanlı olarak umuma açık yerlerde, müzekkere adresleri ve bulunabilecekleri değerlendirilen diğer adreslerde “Aranan Şahıslar Uygulaması” gerçekleştirildi.

Ülke genelinde eş zamanlı yapılan “Aranan Şahıslar Uygulaması”nda 8 bin 569 ekipten oluşan 31 bin 516 personel görev aldı. Uygulamalarda, adli mercilerden izin doğrultunda 2 bin 603 ikamette arama yapıldı, bin 172’si hükümlü, 178’i yakalama emri ile aranan toplam bin 350 şüpheli yakalandı.

Uygulama sonucunda, 2 yıla kadar hapis cezası ile aranan 880 kişi, 5 yıla kadar hapis cezası ile aranan 189 kişi, 10 yıla kadar hapis cezası ile aranan 76 kişi, 20 yıla kadar hapis cezası ile aranan 19 kişi, 20 yıl ve üzeri hapis cezası ile aranan 8 kişi yakalandı.

Yakalananlardan; “adam öldürme” suçundan 13, “hırsızlık” suçundan 155, “yaralama” suçundan 148, “cinsel suçlardan” 15, “yağma” suçundan 23, “dolandırıcılık” suçundan 33, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 48, “FETÖ/PDY Örgütüne Üye Olmak” suçundan 3 şüpheli ve “Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna Muhalefet” suçundan 14 kişi yakalandı. Ayrıca 5’i çocuk olmak üzere 19 kayıp bulundu.

Yapılan uygulamalarda muhtelif miktarda uyuşturucu madde, kaçak sigara ve ateşli silah da ele geçirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.