Site Rengi

HABER ÖZETİ
Diyanet İşleri Başkanlığı’na Safi Arpaguş atandı..
Bakanlıktan cinsel sapıklığa jet müdahale!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı
FED merakla beklenen faiz kararını açıkladı..
Zelensky Putin ile savaşa devam etmek için sponsor arıyor!.
Peker’in avukatı davayı üstlendi, Minguzzi ailesine gelen tehdit mesajları bıçak gibi kesildi!.
Erdoğan’dan Netenyahu’ya yanıt: KUYRUK ACISI HİÇ BİR ZAMAN GEÇMEYECEK!.
Fazıl Say’dan laikleri ters köşe yapacak Gazze açıklaması!.
Dezenfektan satıcısı Bakan 53 ay sonra ortaya çıktı!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye başkanı yolsuzluktan tutuklandı!.
Erdoğan’ın sözleri Netenyahu itini adeta kudurttu!.
Kahpe İsrail Yemen’i bombardıman altına aldı!.
CHP’den Kılıçdaroğlu’na açık çağrı!.
Kahpe Amerika’dan teröristlere 130 milyon dolar destek!.
Kiracılık devrini bitirecek sosyal konut projesi önümüzdeki ay başlıyor..
Dikkat!. Devlet son 5 yılda satılan gayrimenkullerin peşine düştü!.
Soylu şikâyet edince Bakan Yerlikaya’ya Bahçeli’den ayar geldi!.
Kahpe İsrail’in savunma bakanı Gazze’ye karşı açıkça soykırım ilan etti!.
Yeni evlenecek çiftler için ehliyet şartı geliyor…
Ahlaksız dizinin senaristi gözaltına alındı!.
Kahpe İsrail Gazze’yi kuşatma operasyonuna başladı!.
Kuduz köpek Netenyahu yine İslam ülkelerine saldırmakla tehdit etti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar’dan Kahpe İsrail’e yaptırım çağrısında bulundu!.
Kurultay mahkemesinden sonra Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama!.
Edi ile Büdü’nün kurultay kurnazlığı mahkeme kararına tosladı!.
Muvazzaf Binbaşı torbacıları haraca bağlamış!.
CHP kurultay davası ertelendi..
Tarihi kurultay davası başladı!.
Vuslat Doğan Ali Sabancı’dan 120 milyon dolar nafaka talep etti!.
Mahkeme bugün son sözü söyleyecek!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ünye’de kedinin düştüğü yakıt kuyusuna inceleme

Ordu’nun Ünye ilçesinde üniversiteye hazırlanan Özgür Ege Şire’nin (19), mahsur kalan kedisini kurtardığı fuel-oil dolu kuyuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, inceleme başlattı. Bölgede yıkılan bir turizm işletmesine ait olduğu sanılan ve açık bırakılan üzeri belediye ekiplerince kapatılarak önlem alınan yakıt deposunun sorumlularının tespiti için çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Ünye’de kedinin düştüğü yakıt kuyusuna inceleme
28.07.2019
A+
A-

Ordu’nun Ünye ilçesinde üniversiteye hazırlanan Özgür Ege Şire’nin (19), mahsur kalan kedisini kurtardığı fuel-oil dolu kuyuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, inceleme başlattı. Bölgede yıkılan bir turizm işletmesine ait olduğu sanılan ve açık bırakılan üzeri belediye ekiplerince kapatılarak önlem alınan yakıt deposunun sorumlularının tespiti için çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Burunucu Mahallesi Çamlık mevkisinde meydana geldi. Ormanlık alanda yürüyüşe çıkan Özgür Ege Şire, kedisinin çevredeki fuel-oil dolu kuyuya düştüğünü fark etti. Şire, 'Mırnav' adlı kedisinin çırpınmasına dayanamayarak kuyuya girdi. Şire uğraşları sonucu, cep telefonu ışığıyla girdiği kuyuda kedisini kurtarıp, dışarı çıkarmayı başardı. Kuyudan kedisiyle çıkan genci gören çevrede devriye atan gece bekçileri, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince, kıyafeti siyaha bürünen gence ilk müdahalede bulunuldu. Genç, ambulansla kaldırıldığı hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Kedisi veteriner hekimliğince tedaviye alınan genç, taburcu edildi. Hayatını tehlikeye atarak kedisini kurtaran Şire, davranışıyla hayvanseverlerin övgüsünü topladı.

O ANLARI ANLATTI

Özgür Ege Şire, kuyuda mahsur kalan kedisini kurtarma anlarını anlatarak, insanların hayvan sevgisi konusunda daha da duyarlı olmaları gerektiğini söyledi. Şire, "Kedimle gezinirken, zaman zaman tasmasını bırakıyordum. O an, birden yanımdan uzaklaşıp kuyuya yöneldi. Aniden düştü. Oranın yakıt dolu bir kuyu olduğunu bilmiyordum. Yaklaşık 20 dakika cep telefonu ışığından da faydalanıp girdiğim kuyuyu aradım. 4-5 kez kuyuya girip çıktım. Aramalar sonucunda en son kedimi bularak dışarı çıkardım. Kuyudan kedimle birlikte çıktık. Orada devriye gezen bekçiler, sağlık ekiplerine haber verdi. Kedim veteriner kontrolünde. Durumu iyi. Ben ise kontrol amaçlı hastaneye götürüldüm. Sağlık durumum iyi. Hayvanlar da bizler gibi canlı. Onları koruyup kollamalıyız. Başka hayvanlar da olsa hiç şüphe etmeden aynı davranışı sergilerdim. Hayvan sevgisi konusunda hepimiz duyarlı olmalıyız" dedi.

KUYUYA ÖNLEM VE İNCELEME

Öte yandan, belediye ekiplerince üzeri kapatılarak önlem alınan kuyunun bölgede yıllar önce yıkılan bir turizm işletmesince yakıt deposu olarak kullanıldığı sanılıyor. Üzeri açık bırakılan kuyuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nce de inceleme başlatıldığı, sorumlularının tespiti için ise çalışma yürütüldüğü belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.