Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çelik Kubbe’nin envantere alınacağını açıkladı..
Eski MKE Başkanı casusluktan tutuklandı!.
Kapalıçarşı’daki 1,250 miyarlık pırlanta vurgununda 40 kişi gözaltına alındı!.
81 il de sığınaklar inşa edilecek!.
Balıkesir yeni depremlerle sarsılmaya devam ediyor!.
Bay Kemal geri dönüyor…
İsrailliler Gazze’deki katliamları protesto etmek için meydanlara döküldü!.
Zelensky Putin ile barış görüşmeleri için Türkiye’yi işaret etti..
Trump‘ın büyükelçisi’nden gazetecilere alçakça hakaretler!.
Memurların yeni zam oranları belli oldu..
Tayanç Ayaydın’ın mesajları uygunsuzmuş ama taciz etmemiş
MHP Lideri Bahçeli’den Terörsüz Türkiye vurgusu: BU ALTIN FIRSATI HEBA ETMEYELİM!.
İstanbul’da kiralara yüzde 40 zam!.
Adalet Bakanlığı’ndan emniyete Mücahit Birinci talimatı!.
Dilek İmamoğlu’nun avukatı da gözaltına alındı!.
CHP’den istifa eden bir başkan daha AK Parti’ye geçmeye hazırlanıyor..
Türkiye’nin son hamlesi Kahpe İsrail’e kabusu yaşatıyor!.
Kahpe evladı Netenyahu 20 kişinin ölüm emrini verdiği saldırıyı “Trajik Bir Kaza” diyerek geçiştirdi!.
Dünya bu skandalı konuşuyor!. Türkiye dosyasını havalimanı tuvaletinde unuttular!.
Bugün açıklanan YKS sonuçları yüzbinlerce öğrenciyi isyan ettirdi!.
CHP’nin “Cumhur İttifakı’nda Kriz Var” dedikodusuna en net cevap!.
Altın fiyatları neden düşüşe geçti..
Hatalı deprem bildirimi yürekleri ağızlara getirdi!.
Zorunlu Trafik Sigortası’nda sistem sil baştan değişiyor!.
DEM Parti heyeti İmralı’ya gidiyor..
Ahmet Minguzzi davasını Sedat Peker’in avukatı üstlendi!.
15 bin nüfuslu ilçeye 71 milyonluk hükümet konağı!.
AK Parti’ye geçmek isteyen belediye başkanı sayısı belli oldu..
YKS tercih sonuçları açıklandı…
İrlanda Cumhurbaşkanından Gazze için tarihi çağrı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

VAHŞETTEN ÖNCEKİ SON FOTOĞRAF!. HER ŞEY SANİYELER İÇİNDE OLDU!..

VAHŞETTEN ÖNCEKİ SON FOTOĞRAF!. HER ŞEY SANİYELER İÇİNDE OLDU!..
11.09.2019
A+
A-

Taksim’de iki azılı suçlunun katlettiği Halit Ayar’ın öldürülmeden dakikalar önce çekildiği fotoğraf ortaya çıktı. Dehşet gecesi yanında olan arkadaşı Tolga Ozan, “Her şey saniyeler içinde oldu. Acımasızca bıçakladılar Halit’i. Ben de milim farkla hayatta kaldım” dedi..

İstanbul Beyoğlu’nda cezaevinden izinli çıkan Emra Yaşar ve arkadaşı Erhan Kurdal tarafından bıçaklanarak öldürülen Halit Ayar’ın o gece yanında bulunan arkadaşı Tolga Ozan yaşadıkları dehşeti anlattı. Kanada’da “Filozofi” okuyan Ozan “Benim Türkiye’de son günümdü, bir araya gelip görüşmek istedik. Galata’da bulunan evime gidiyorduk. 100 metre kalmıştı eve, her şey saniyeler içinde oldu.

Bir anda bıçakla saldırıp acımasızca öldürdüler Halit’i. Ben milimlik farkla bıçak darbesinden kurtuldum. Onun çok büyük hayalleri vardı” dedi. Ayar’ın öldürülmeden önce arkadaşı Sinan Nalçacı ile çekildiği son fotoğrafı da ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi’nden Yunus Emre Kavak’ın haberine göre; Olay gecesi İstiklal Caddesi’nde 2 arkadaşı ile birlikte ilerleyen Ayar, kendilerinden para ve bira isteyen iki azılı suçlu tarafından katledilmişti. Şu an Kanada’da olan Ozan şunları söyledi:

‘EVE 100 METRE VARDI’

* Halit’le 9 yaşından beri arkadaşız. Halit her konuda başarılı biri. O gece önümüzdeki yıl ben döndüğümde yapacağımız seyahat planlarından konuşmuştuk. Son günümdü bir araya gelip sohbet etmek istemiştik. Zaten eve dönüyorduk, 100 metre vardı eve girmemize.

* Eve girmeden bir durakta oturmaya başladık. O sırada o iki şahıs geldi. “Nasılsınız gençler, para verin de arkadaş da bira alsın” gibi bir şey söyledi. Biz “Para yok” deyince üzerimize yürüdü. Birisi bıçağı çıkardı, ben milim farkla kendimi kurtardım. Sinan “Bıçak” diye bağırdı, kaçıştık. O sırada Halit’i acımasızca bıçakladılar. O yere düştü ben de az ilerde düştüm. Halit’i görünce koşarak onun yanına geldim. O ikisi kaçıp gittiler. Çevredekiler hemen polisi ve ambulansı çağırdı. Birkaç dakika içinde ambulans geldi. Her şey saniyeler içinde oldu.

* Halit’le aynı ambulansa bindim. Nefes almakta güçlük çekiyordu. Suni teneffüs yapmaya çalıştım. Hastaneye kadar kanamaları durdurmaya çalıştılar. Ama olmadı, benim arkadaşım ölmedi, öldürüldü. Bu suçluların cezaevinden izinli olarak çıktığını duydum. Bu duruma çok sinirlendim, gerçekten bu tarz insanlar sokağa bırakılmamalı. Belli başlı suçu işlemiş insanlar, gasp etmiş adam yaralamış insanlar ne olursa olsun bırakılmamalı.

SON FOTOĞRAF

Taksim’de iki azılı suçlunun katlettiği Halit Ayar’ın (sağda) öldürülmeden dakikalar önce çektirdiği fotoğrafı ortaya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.