Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’i Türkiye’ye davet etti..
CHP’li Ahmet Özder’den Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret!.
Mehmet Akif Ersoy ifşa olunca Esenler Belediyesi panik oldu!.
Güllü’nün kızı tutuklandı!.
Güllü cinayetinde skandal itiraf geldi!.
ABD Epstein’in albümünden Trump’ın da yer aldığı yeni fotoğrafları konuşuyor!.
İBB davasında ilk duruşma tarihi belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy cezaevinden açıklama yaptı..
2026’da emlak vergisi 3 katına çıkıyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası toplumun Filistin’e borcunu ödeme vakti gelmiştir..
Trump Gazze Barış Gücü’nün başına ABD’li generali atayacak..
İSPARK’a yüzde 62 zam!.
Putin’den Trump’ı küplere bindirecek Venezuela açıklaması!.
Sağcılığın ahlaksızlık olduğunu savunan Ahlaksız Enver tutuklandı!.
Merkez Bankası faizi %38’e indirdi..
Orta Doğu’dan umudunu kesen ABD Latin Amerika kaynaklarına göz dikti!.
TBMM’de iğrenç taciz skandalı!.
Eski spikerden Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal iddialar: BU SAPIK HERİFİN TACİZLERİ YÜZÜNDEN KITA DEĞİŞTİRDİM!.
Güllü’yü kızının aşağı attığı TÜBİTAK raporu ile ortaya çıktı!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında ağzıları açık bırakan fuhuş çetesi ve uyuşturucu iddiaları!.
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
FED faiz kararını açıkladı..
Ahmet Çakar ve eşinin dudak uçuklatan para trafiği MASAK raporunda!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: Kararlıyız, Sabırlıyız, Samimiyiz..
Kahpe İsrail’i Türkiye korkusu sardı!.
CHP’li vekilin 15 Temmuz iddiasına Efkan Ala’dan sert yanıt: iddianı ispat etmezsen şerefsizsin!.
Bedelli Askerlik ücretine rekor zam!.
Güllü’nün kızı yurt dışına kaçarken gözaltına alındı!.
Mehmet Akif Ersoy uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alındı!.
İmamoğlu’nu eleştiren vekili baskı ile istifa ettirdiler!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Yaşar Okuyan-Muharrem İnce kavgası büyüyor!.

Yaşar Okuyan-Muharrem İnce kavgası büyüyor!.
19.08.2020
A+
A-

Eski bakanlardan Yaşar Okuyan, yeni parti iddialarıyla CHP’de yeri yerinden oynatan Muharrem İnce’ye sert sözlerle yüklendi. Okuyan, İnce’yi eleştirerek “CHP sayesinde adam oldun. Konuşması da bir garip, kendi kendini avutan, çocuk kandırır gibi bir söylem de yapıyor. Bu konuşmalara baktığım vakit, ‘Dalga mı geçiyorsun Muharrem?’ diyesim geliyor” dedi.

Tandoğan Meydanı’nda anırma iddiasıyla adından bilinen eski bakanlardan Yaşar Okuyan ve Muharrem İnce arasındaki söz düellosu devam ediyor.

Muharrem İnce, Ayasofya’nın açılışına katılması ve yeni parti iddiaları üzerinden kendisini ağır eleştirilerde bulunan Yaşar Okuyan hakkında dava açacağını söylemişti.

İnce’ye ağır sözlerle yüklendi

Okuyan, yeni parti iddialarıyla gündeme gelen ve CHP’de “1000 Günde Memleket Hareketi”ni başlatan Muharrem İnce’yi yine sert sözlerle hedef aldı.

Bir televizyon kanalına onuşan Okuyan “Bu parti sana daha ne versin? Allah’tan kork. Ne kadar vicdansızsın. Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde adam oldun. Konuşması da bir garip, kendi kendini avutan, çocuk kandırır gibi bir söylem de yapıyor. Bu konuşmalara baktığım vakit, ‘Dalga mı geçiyorsun Muharrem?’ diyesim geliyor” dedi.

Okuyan, “Sen eğer delikanlıysan, mertsen, azıcık yüreğinde delikanlılık varsa şimdi çık ortaya de ki, bu cümlelerin muhatabı Yaşar Okuyan’dır de” ifadelerini kullandı.

“Dalga mı geçiyorsun Muharrem?”

Muharrem ince’nin Ankara’da yaptığı konuşmaya değinen Okuyan şunları söyledi:

“En ilginci de madem basın toplantısı yapıyorsun, gazetecilerin soru sormasına engel olmaman lazım. Sen bir taraftan diyorsun ki ben yüzde 31 oy aldım, CHP yokmuş gibi oy verenler hepsi sanki Muharrem İnce’nin şahsına oy vermiş gibi, şimdi ben yüzde 51’e ulaştıracağım. Böyle bir garip, kendi kendini avutan, çocuk kandırır gibi bir söylem de yapıyor. Bu konuşmalara baktığım vakit, ‘Dalga mı geçiyorsun Muharrem?’ diyesim geliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.