Site Rengi

HABER ÖZETİ
Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu testi pozitif çıktı!.
Ekrem İmaoğlu ile Enver Aysever cezaevinde birbirlerine girdi!.
İhraç edilen CHP’li delegeden skandal Gülşah Durbay paylaşımı!.
Trump’a Çin şok uyarı: ÇİN İLE SAVAŞA GİRERSEK KAYBEDERİZ!.
CHP’li Başkan Gülşah Durbay hayatını kaybetti!.
Suriyelilerin dönüşünü hızlandıracak 3 aşamalı plan başladı!.
Kaçarak yurt dışına giden doktorlar tıpış tıpış geri dönmeye başladı!.
Türk baba ve oğlu Monaco prensesinin oğlunu tekme tokat dövdü..
Bakan Fidan’dan PKK’nın uzantısı SDG’ye son çağrı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’i Türkiye’ye davet etti..
CHP’li Ahmet Özder’den Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret!.
Mehmet Akif Ersoy ifşa olunca Esenler Belediyesi panik oldu!.
Güllü’nün kızı tutuklandı!.
Güllü cinayetinde skandal itiraf geldi!.
ABD Epstein’in albümünden Trump’ın da yer aldığı yeni fotoğrafları konuşuyor!.
İBB davasında ilk duruşma tarihi belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy cezaevinden açıklama yaptı..
2026’da emlak vergisi 3 katına çıkıyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası toplumun Filistin’e borcunu ödeme vakti gelmiştir..
Trump Gazze Barış Gücü’nün başına ABD’li generali atayacak..
İSPARK’a yüzde 62 zam!.
Putin’den Trump’ı küplere bindirecek Venezuela açıklaması!.
Sağcılığın ahlaksızlık olduğunu savunan Ahlaksız Enver tutuklandı!.
Merkez Bankası faizi %38’e indirdi..
Orta Doğu’dan umudunu kesen ABD Latin Amerika kaynaklarına göz dikti!.
TBMM’de iğrenç taciz skandalı!.
Eski spikerden Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal iddialar: BU SAPIK HERİFİN TACİZLERİ YÜZÜNDEN KITA DEĞİŞTİRDİM!.
Güllü’yü kızının aşağı attığı TÜBİTAK raporu ile ortaya çıktı!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında ağzıları açık bırakan fuhuş çetesi ve uyuşturucu iddiaları!.
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce’nin son paylaşımına yorum yağdı!.

Yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce’nin son paylaşımına yorum yağdı!.
01.08.2020
A+
A-

CHP içerisinden yeni bir parti çıkacağı konuşuluyor. 2018 yılında CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin parti içerisindeki kesim tarafından son dönemde dışlanması nedeniyle bir takım hazırlıklara başladığı öne sürüldü. Son 2-3 gündür gündemi meşgul eden iddialar ise Muharrem İnce tarafından yalanlanmış değil. Hakkında çıkan iddialara jet cevap vermesiyle tanınan İnce’nin sessizliğe gömülmesi yeni parti söylentilerini güçlendiriyor.

Son cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP’nin adayı olan ve Kılıçdaroğlu’na karşı parti içi muhalefetin başını çeken Muharrem İnce’nin parti kuracağı konuşuluyor.

Foto - Hürriyet yazarı Yalçın Bayer tarafından ortaya atılan iddialara göre, CHP’den cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kurultaydaki gelişmelerden sonra arkadaşlarıyla bir durum değerlendirmesi yaptığı, bunun sonucunda ‘esas’ CHP ilkelerine bağlı bir parti kurulması kararı aldıkları öğrenildi. İnce’ye yakın bir isim ‘partinin kuruluşunun 15 Eylül’de açıklanacağını’ söyledi. Partinin kuruluşunun Hakkâri’de ilan edileceği de bir başka bilgi olarak belirtiliyor.

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer tarafından ortaya atılan iddialara göre, CHP’den cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kurultaydaki gelişmelerden sonra arkadaşlarıyla bir durum değerlendirmesi yaptığı, bunun sonucunda ‘esas’ CHP ilkelerine bağlı bir parti kurulması kararı aldıkları öğrenildi. İnce’ye yakın bir isim ‘partinin kuruluşunun 15 Eylül’de açıklanacağını’ söyledi. Partinin kuruluşunun Hakkâri’de ilan edileceği de bir başka bilg olarak belirtiliyor.

Foto - Ayasofya'nın ibadete açılma süresince gündemden düşmeyen Muharrem İnce, sosyal medya üzerinden yaşanan tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Son olarak yeni parti iddialarına ilişkin bir yorum yapmaması dikkat çekti.

Ayasofya’nın ibadete açılma süresince gündemden düşmeyen Muharrem İnce, sosyal medya üzerinden yaşanan tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Son olarak yeni parti iddialarına ilişkin bir yorum yapmaması dikkat çekti.

Foto - Son olarak Kurban Bayramı'nı kutlayan İnce, kendisine yöneltilen 'Yeni parti kuracak mısınız' sorularını ise yanıtsız bıraktı. İnce’nin sessizliği ‘Ateş olmayan yerden duman çıkmaz’ sözünü hatırlatıyor. İşte gelen o tepkiler:
Foto - Sakın parti kurmak gibi bir hata yapmayın! Sevginiz biz de hala fazlaca ama bunu yok etmeyin!

Sakın parti kurmak gibi bir hata yapmayın! Sevginiz biz de hala fazlaca ama bunu yok etmeyin!

Foto - Parti kurun CHP'nin oylarını bölün arkanızdayız

Parti kurun CHP’nin oylarını bölün arkanızdayız

Foto - Sayın İnce, inşallah dedikodular sadece dedikodudur. Çok net söyleyeyim. %1 bile oy alamazsınız. Artık herkes, kişisel egoları bir kenara bırakıp, milletin çıkarı için hareket etmeli.

Sayın İnce, inşallah dedikodular sadece dedikodudur. Çok net söyleyeyim. %1 bile oy alamazsınız. Artık herkes, kişisel egoları bir kenara bırakıp, milletin çıkarı için hareket etmeli.

Foto - Parti kur sana hakkımı helal etmiyorum. Yazıklar olsun..

Parti kur sana hakkımı helal etmiyorum. Yazıklar olsun.

Foto - Seni Cumhurbaşkanı yaptıracağız

Seni Cumhurbaşkanı yaptıracağız

Foto - İnce gören vekilim, bayramınız mübarek olsun, gelin şu CHP'nin başına geçin. Sakın parti kurmak gibi bir yanlışa çekilmeyin. Bölünmekten başka işe yaramaz. Devir safları sıklaştırma devri.
Foto - Başkanım iyi bayramlar... Şu parti kurma meselesine hala twiterdan cevap vermemeniz bizi korkutuyor... Bunu yaparsanız Perincek'ten, Metin Feyzioğlu'ndan sonra en büyük hayal kırıklığım olursunuz.
Foto - Aslında iyi adamsın ve Sayın Muharrem İnce. Sizin de Bayramınız Mübarek olsun... CHP den ayrıl bence...

Aslında iyi adamsın ve Sayın Muharrem İnce. Sizin de Bayramınız Mübarek olsun… CHP den ayrıl bence…

Foto - Şuan birlik beraberlik günü şu sıkıntılı günlerde yeni bir partiyi daha kaldıramayız,bölünmeyelim lütfen.

Şuan birlik beraberlik günü şu sıkıntılı günlerde yeni bir partiyi daha kaldıramayız,bölünmeyelim lütfen.

Foto - Bilmukabele Sn Vekilim bir de parti kursan ben şahsen daha da mutlu olacağım Sn, Vekilim

Bilmukabele Sn Vekilim bir de parti kursan ben şahsen daha da mutlu olacağım Sn, Vekilim

Foto - Muharrem Bey iyi bayramlar, yeni parti kuracağınız doğru mu? Umarım yanlış haberdir. Zira böyle bir adim iktidar partisinin ekmeğine yağ sürecektir. Seçim gecesi bizi hayal kırıklığına uğrattınız, bari bunu yapmayın.
Foto - Partiyi kur, yeni bir Tuncay Özkan ol. Ben sonra konuşacağım...

Partiyi kur, yeni bir Tuncay Özkan ol. Ben sonra konuşacağım…

Foto - Muharrem bey, bayramınız mübarek olsun. Yeni partinizde hayırlı olsun. İnşallah kuracağınız parti ile CHP'yi tarihe gömersiniz. Amin.

Muharrem bey, bayramınız mübarek olsun. Yeni partinizde hayırlı olsun. İnşallah kuracağınız parti ile CHP’yi tarihe gömersiniz. Amin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.