Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze Zirvesi için Mısır’a gidiyor..
Mısır’daki Gazze zirvesine 20’den fazla lider katılacak..
Venezuela’nın vatan hainine verilen Nobel Ödülü şaibeli çıktı!.
Eski ABD Başkanı Biden CIA’dan yolsuzluklarını gizlemesini rica etmiş!.
5 araca kaza yaptıran trafik teröristinin ehliyetine süresiz el konuldu!.
Milli Takım Bulgaristan’ı bozguna uğrattı..
Norveç İsrail’i 5 golle sahaya gömdü!.
Avrupa’ya girişlerde pasaport kontrolüne son..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: GAZZE’YE ÖNCE BEN GİDECEĞİM SONRA SİZ..
18 yaş altı suç işleyen çocuklara Katlamalı Ceza geliyor..
Rekor üstüne rekor kıran gümüş piyasada bulunamıyor..
İsrail işbirlikçisi it ateşkes sonrası orta da kaldı!.
Hakkında soruşturma izni istenen Mansur Yavaş’tan açıklama..
Bitcoin de sert düşüş..
Yönettikleri belediyeleri b.k götürürken CHP heykel derdinde!.
Nobel Ödülü alan alçaktan akla zarar talep!.
Serdar Öktem cinayetinde 9 kişi tutuklandı!.
CHP’li Başkan 110 bin euro rüşveti boşluğuna geldiği için almış!.
Gazze’deki ateşkes’in tüm detayları..
Türk Barış Güçleri Gazze’de yer alacak mı…
Mescid-i Aksa’da yıllar sonra Sabah Namazı heyecanı..
Gazze’deki ateşkesin detayları belli oldu..
Yine CHP yine bavul dolusu para skandalı!.
İstanbul Altın Rafinerisi soruşturmasında 20 kişi tutuklandı!.
Gazze’deki ateşkes ile birlikte Refah Sınır Kapısı’da açılıyor..
ABD Başkanı Trump’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Yeni düzenleme ile öğretmenlerin absürt kıyafetleri yasaklanıyor!.
Ateşkes sonrası yardım tırları Gazze’ye giriş yapmaya başladı..
Kapalıçarşı’da altın satışları durduruldu!.
Resmi ateşkese rağmen Kahpe İsrail Gazze’yi bombalamaya devam ediyor!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Yılmaz Özdil’in kaçak villa sendromu! Depresyona girip izne ayrılmış!.

Yılmaz Özdil’in kaçak villa sendromu! Depresyona girip izne ayrılmış!.
14.05.2020
A+
A-

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil Bodrum’da bulunan deniz manzaralı lüks villasının bazı bölümlerinin kaçak çıkması ardından yaşadıkları üzerine günlük yazılarını yetiştiremez olduğunu belirterek izne ayrıldığını ifade etti.

Sözcü gazetesi yazarı “Bidon kafa” Yılmaz Özdil’in Bodrum Bitez’de muhteşem manzaralı villasının bir bölümü kaçak çıkmıştı. Özdil’in 142,5 metrekare ofis olarak satın alığı yapıyı ek kaçak inşaatlarla 310 metrekarelik bir villaya çevirdiği anlaşılmıştı. İmar affına başvuran yılmaz Özdil’in yalan beyanda bulunduğu gerekçesiyle villaya aldığı yapı kayıt belgesi de iptal edilmiş ve villanın üzerine kayıtlı olduğu eşi Hülya Özdil hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştu.

Yılmaz Özdil, bugünkü yazısında yaşadığı sıkıntılı günler sebebiyle yazılarını yetiştiremez olduğunu, bu sebeple izne ayrıldığını belirtti. Her gün sabahın erken saatlerinde Bodrum’daki villayla ilgili telefon üzerine telefon aldığını, Türkiye’nin dört bir tarafından arayanların bitmediğini belirten yılmaz Özdil günlük yazısını baskıya yetiştirmekte güçlük çektiğini, bunun imkânsız hale geldiğini belirterek, “Az biraz izin rica ediyorum” ifadesini kullandı.

Bu arada Yılmaz Özdil’in sarı basın kartı sahibi olmadığı da ortaya çıktı. Gazetecilere seyahat kısıtlaması bulunmamasına rağmen Özdil’in sarı basın kartı bulunmadığı için Bodrum’a gidemediğini belirtmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Özdil’in yazısında villa hakkında sadece savunma almak üzere süre verilmesine karar veren mahkeme için işine gelince, “Bu ülkede namuslu hakimler var” ifadesini kullanması dikkat çekti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.