Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump savaşa 5 gün ara verdiğini duyurdu piyasalar alt üst oldu..
Ünlü yapımcı Erol Köse hayatını kaybetti..
Kılıç Çatma davasında flaş karar.. Komutanlar görevine iade edildi..
İran Basra Körfezi’ni mayın tarlasına çevirecek!.
Mossad Trump’ı aptalımı fena keklemiş!.
İsrail’in demir kubbesini delik deşik eden casusluk!.
Trump savaşı fırsata çevirip kendi şirketlerine milyar dolarlar kazandırdı..
İran uyardı!. Sularınızı depolayın, telefonlarınızı şarj edin!.
Trump yine içi boş tehditler savurmaya devam etti!.
1’i asker 2’si mühendis 3 şehidimiz var!.
İran Hürmüz Boğazı’dan geçiş için gemi başı 2 milyon dolar tarifesi koydu..
Katar’da TSK’ya ait helikopter düştü..
İran dün gece İsrail’i perişan etti!. 200’den fazla ölü ve yaralı var!.
Arapların savaş zararı günlük 2 milyar dolar..
İran savaşı bitirmek için şartlarını açıkladı..
İran İsrail’in nükleer tesislerine füze yağdırıyorlar..
ABD İran’ın nükleer tesisini vurdu!.
Akaryakıtta eşel mobil marjı tükendi!. Zamlar direk pompaya yansıyacak!.
ABD ile Rusya arasında gizli İran-Ukrayna pazarlığı..
Trump ABD ve İsrail’e destek vermeyen NATO’yu korkaklıkla suçladı..
Özgür Özel ötmemesi için Muhittin Böcek’e 4 vekili aracı olarak gönderdi!.
İngilizlerden yüz bulamayan İmamoğlu şimdi de Almanlara sığındı!.
Fare deliklerinde saklanan Kahpe evladı Netenyahu İranlıları meydanlara inmeye çağırdı!.
Altın ve gümüş de sert düşüşler devam ediyor..
Rusya, ABD ve İsrail’e karşı İran’a savaş desteği vermeye başladı..
Özgür Özel ile Muhittin Böcek arasındaki 20 milyon dolarlık rüşvet iddiası somutlaşıyor!.
İran ABD’ye ait D-35 savaş uçağını vurdu!.
Sahte tapu palavrasını tutturamayan Özgür Özel gemi azıya aldı..
Liverpool’e 4-0 yenilen Galatasaray Avrupa defterini kapattı..
ABD ve İsrail’in kahpelikleri karşılıksız kamadı!. İran Orta Doğu’yu ateşe verdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Yine İETT yine kaza! Eyüp’te 17 araca çarpan otobüsünün şoförü kaçtı!.

Yine İETT yine kaza! Eyüp’te 17 araca çarpan otobüsünün şoförü kaçtı!.
18.06.2022
A+
A-

İstanbul Eyüpsultan’da kimliği belirsiz bir kişinin kullandığı İETT otobüsü ara sokakta ambulans, kamyon ve otomobillerin bulunduğu park halindeki 17 araca çarptı. Sürücü olay yerinden kaçarken 17 araçta büyük hasar meydana geldi. Sürücü olay yerinden kaçtı.

Kaza, İstanbul Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi Canan Sokak üzerinde 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne iştiraki İETT’ye bağlı olarak faaliyet gösteren 34 HK 3374 plakalı özel halk otobüsü, Atatürk Bulvarı’ndan Canan Sokak’a girdiği sırada kontrolden çıkarak sokak üzerinde bulunan park halindeki araçlara çarpmaya başladı.

Duramayan otobüs, sokak boyunca park halinde bulunan içinde kamyon, ambulans ve otomobillerin bulunduğu toplam 17 araca çarptı. Sokağın sonunda park halindeki çelik kasa yüklü olduğu belertilen 34 BH 288 plakalı kamyona çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle hareket eden kamyon da sokaktaki doğalgaz kutusuna vurdu.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

İETT otobüsü sürücüsü olay yerinden kaçarken otobüste ve çarptığı 17 araçta büyük hasar oluştu. Olayın gece olması ve sokağın boş olması sebebiyle olası bir facianın önüne geçildi. Kazada ölen veya yaralanan kimse olmadı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ve itfaiye ekipleri çevrede önlem alırken hasar tespit çalışması yaptı.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Yapılan çalışmaların ardından kazaya sebep olan İETT otobüsü olay yerinden kaldırıldı. Park halindeki araçlara çarparak dehşete sebep olan otobüsün kim tarafından kullanıldığının belirlenmesi ve kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

KAZAYI GÖRENLER KONUŞTU

Olayla ilgili konuşan Hidayet Tayfur, “Canan Sokak’ın baş tarafında oturuyordum. Bir gürültü duydum. Balkona çıktım. Bir baktım otobüs son sürat geliyor, bağırdım. Yol üzerinde insanlar vardı. Bağırmamla insanlar kaçtı. Vura vura geldi, en son nokta buraya geldi. Bu kamyona çarptı. Buna vurduktan sonra geldik, çalışıyor içinde kimse yok. Terk etmiş gitmiş. Şahsı görmedik. Kimseye çarpmadı. Benim bağırmamla, yolda yayalar vardı. Onlar kaçtı yoksa birkaç tane ölü falan olurdu. Burada otobüs hattı yok. Atatürk Bulvarı’ndan Canan Sokak’a giriş yapıyor böyle bir hat yok” dedi.

Korkunç kazayla ilgili konuşan aracı zarar gören Gökhan Demirci, “Tam olarak görmedim. Söylenilenlere göre, İETT otobüsü dönerken tabelaya vuruyor. Sonra sokağın içine dalarak bütün arabalara vurup aşağıya kadar gidiyor. Benim aracım da bu. Aracımın ön tarafında ve arka tarafında maddi hasar var” diye konuştu.

Mustafa Demirtürk de kazayla ilgili, “Biz kafede bir çay, kahve içmeye geldik. Arabayı buraya park etmiştik. Yüksek bir ses duyduk. Belediye otobüsü bütün mahalledeki arabalara hasar vermiş. Benim aracımda da hasar mevcut” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.