Site Rengi

HABER ÖZETİ
Saldırılara misilleme yapan İran ABD üslerini vuruyor..
Trump İran’ın 9 donanma gemisini batırdıklarını açıkladı..
ABD Başkanı Trump Hamaney operasyonunun ayrıntılarını paylaştı..
Öldürülen Hamaney’in yerine geçen isim belli oldu..
İran Hamaney’in öldüğünü doğruladı..
İran Hamaney’in öldürülüp öldürülediğine net cevap veremedi..
ABD ile İsrail’in saldırılarında 200’ü aşkın İranlı hayatını kaybetti!.
İran’daki kahpe soylu muhalifler İsrail ve ABD’nin ülkelerine saldırmasını sevinç çığlıkları ile kutladı!.
İran’dan İsrail ile Orta Doğu’daki ABD üslerine saldırı!.
ABD İran’a savaş başlattıklarını resmen ilan etti..
CHP’li Tanju Özcan gözaltına alındı..
ABD İsrail ile birlikte İran’a saldırmaya başladı..
15 yaşından küçük çocuklara sosyal medya yasağı Meclis’te..
“Erdoğan’ın Diploması Yok” yalanlarını eski CHP’li vekil teker teker çürüttü!.
CHP’li Belediye Başkanından Murat Kurum’a anlamlı teşekkür..
Öcalan’dan “Şiddete Bağlı Siyaseti Kapatıyoruz” mesajı..
Pakistan ile Afganistan arasındaki çatışmalarda ölü sayısı 180’i aştı!.
ABD temsilciler meclisi Trump’un savaş yetkilerini kısıtlamaya hazırlanıyor..
Emekli ikramiyesine yüzde 25 zam..
Şimdi de “Türkiye S-400’leri Somali’ye gönderilecek” yalanını servis ettiler..
Üniversite öğrencilerine af düzenlemesi geliyor..
Irak ve Suriye’den umudunu kesen ABD şimdi de Güney Kıbrıs askerlerine eğitim vermeye başladı..
Netenyahu itinden Osmanlı İmparatorluğu hakkında işgâlci iftirası!.
Galatasaray Juventus’u kendi sahasında da bozguna uğrattı..
Milletin kazıklayan özel okullara jet soruşturma..
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan etkinliklerini eleştirenleri ters köşeye yatırdı!.
Meksika’daki kartel çatışmaları nedeni ile9 bin 500 asker sahaya indi..
Hacılar Külliye’de..
İmralı’dan ikinci aşama mesajı 27 Şubat da gelecek..
Akın Gürlek’e 1 hafta zaman veren Özgür Özel’den tık yok!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Yoğun bakımdaki Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi için Türkiye ve Afrika’da 100 kurban kesildi!.

Yoğun bakımdaki Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi için Türkiye ve Afrika’da 100 kurban kesildi!.
01.07.2020
A+
A-

Yoğun bakımda tedavisi devam eden İsmailağa Cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi’nin cemaat mensupları 100 büyükbaşı kurban kestirdi. Kurbanların 50’si Türkiye’de 50’si Afrika’da kesildi.

Yoğun bakımda tedavisi devam eden İsmailağa Cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi’nin cemaat mensupları 100 büyükbaşı kurban kestirdi. Kurbanların 50’si Türkiye’de 50’si Afrika’da kesildi.

İsmailağa Cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi’nin, yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. İsmailağa Cemaati içinden çıkan Fatih Medreseleri Vakfı, Ustaosmanoğlu için 100 kurban kestirdi. Kurbanların 50’sinin Türkiye’de, 50’sinin ise Afrika’da kesildiği öğrenildi.

Fatih Medreseleri üyeleri karşıladı

Kurbanların ücretinin Fatih Medreseleri üyeleri ve aileleri tarafından karşılandığı ileri sürüldü. Fatih Medreseleri Vakfı tarafından İsmailağa Cemaati mensuplarına gönderilen mesajda, “Efendi Hazretlerimizin sıhhat ve afiyeti için bir insan bedeli olan 100 büyükbaş hayvan kurban edilmesi kararlaştırılmıştır.” denildi.

Allah’a adanmış bir hayat için 100 büyük baş kurban

Vakıftan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Doğumu yeryüzüne müjde ve şeref olan, çocukluğu ve gençliği de dahil bütün hayatını Allah için sarfeden ve hala sarfetmeye devam edeni milyonlarca insanın hafız olmasına, cennet lisanı Arapçayla beraber İslami ilimler öğrenmesine ve her şeyden önemlisi Allah ile tanışmasına vesile olan, Rasulullahsız nefes bile alıp vermeyecek derece sünneti seniyyeyi yaşayan ve yaşatan, binlerce ehli sünnet alim ve Allah dostu tarafından asrımızın Müceddidi seçilen, Sultanımız Mahmut Efendi Hazretlerimizin tam manasıyla sağlık, sıhhat ve afiyetine kavuşmasına bedel olması niyetiyle bütün ihvanımız ve sevenleri adına 100 büyük baş kurban kesiyoruz. Rabbimizden niyetimizi ve kurbanlarımızı kabul buyurmasını, en kısa zamanda Mahmut Efendi Hazretlerimize tam manasıyla daimi şifalar ikram buyurmasını temenni ediyoruz.”

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu bir süredir yoğun bakımda tedavi altında tutuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.