Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li belediyeleri rüşvete bağlayan müteahhitin tüm malvarlıklarına el konuldu!.
Fenerbahçe taraftarı Filistin’i unutmadı!.
Esed itine Moskova’da suikast!. Son anda kurtuldu!.
İstanbul’da 5 şiddetinde deprem!.
Turgay Ciner’in yurt dışına kaçırdığı kara para miktarı 5 milyar dolar!.
Demirtaş cezaevinden çıkarılıyor..
Valilikten İstanbul için fırtına ve yağış uyarısı!.
DDM’den Cem Küçük’ün KAAN açıklamalarına jet yalanlama!.
Sumud Filosu’na saldıran kuduz köpek İsrail 25 Türk’ü alıkoydu!.
Kahpe İsrail ordusundan Sumud filosuna müdahale!.
Sumud filosuna saldırı alarmı!.
Kahpe ABD Gazze Barış Mütabakatında yine kıvırdı!.
Eski tip sürücü belgeleri için son tarih 31 Ekim!.
CHP yurt dışında Türkiye’yi şikâyet etme mitinglerine başlıyor!.
3,5 ton kayıtsız doları bankaya bavullarla taşımışlar!.
Gazze’ye doğru 11 gemi daha yola çıktı..
Galatasaray İngiliz devi Liverpool’u tek golle yıltı!.
Enerji Bakanı doğalgaz ve elektriğe zam yapılmayacağını açıkladı..
Peygamberler hakkında küfürlü şakalar yapan şebek tutuklandı!.
MİT’ten kişisel veri hırsızlarına nefes kesen operasyon..
ABD Başkanı Trump HAMAS’ın ateşkes anlaşmasına uyulması için 3-4 gününün olduğunu söyledi..
ABD’nin 20 maddelik Gazze planı için 8 ülkeden ortak açıklama..
Gürsel Tekin’den Ali Mahir Başar’a çok sert sözler: ÇOK ZIPLADIN HADDINI AŞTIN!.
81 il de 500 bin sosyal konut projesi için düğmeye basıldı..
Trump’un Gazze-İsrail arasındaki barış planı açıklandı..
Trump Netanyahu görüşmesi Beyaz Saray’da başlad!.
Sumud filosu TSK himayesinde Gazze’ye doğru ilerliyor..
Esed itinden sonra ülkelerine dönen Suriyeli sayısı!.
KKTC’de başörtüsü yasağı için yırtınan İslam Düşmanlarını bakın kim fonluyormuş!.
Kılıçdaoğlu’ndan CHP’lileri çıldırtacak Mutlak Butlan açıklaması!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Yunanistan’da Galatasaray’ı şaşkına çeviren tavır! PCR testlerini kabul etmediler!.

Yunanistan’da Galatasaray’ı şaşkına çeviren tavır! PCR testlerini kabul etmediler!.
12.07.2021
A+
A-
Galatasaray, Olympiakos ile oynanacak özel maç için gittiği Yunanistan’da PCR testlerinin kabul edilmemesi nedeniyle geri dönme kararı aldı.
Olympiakos maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray, havaalanında şok bir tavırla karşılaştı.

Dün yapılan PCR testlerini kabul etmeyen Yunan yetkililer, yeni test yapılmasını istedi.

GALATASARAY, HAVALİMANINDAN GERİ DÖNDÜ

Bunun üzerine Fatih Terim ile birlikte Galatasaray yetkilileri çok sinirlenerek rest çekti.

Yaklaşık 1,5 saat havaanaında bekleyen Galatasaray, geri dönme kararı aldı.

SARI-KIRMIZILI KULÜPTEN AÇIKLAMA

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Yunan yetkililerin tüm kafileden yeniden PCR testi istemesi üzerine, yaşanan sorunun çözülemediği belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Olympiakos maçı için Atina’ya indikten sonra Yunan yetkililerin daha önce talep ettikleri tüm prosedürleri (Son 72 saat içinde PCR testi veya son 48 saat içinde rapid antijen testi, aşı sertifikaları gibi) yerine getirdiğimiz için, aralarında futbolcularımızın da bulunduğu kafilemizin bir bölümü pasaport ve test kontrol uygulamalarını geçti. Daha sonra Yunan yetkililerden biri, PCR testlerimizi kabul etmediklerini ve yeniden test olmamız gerektiğini söyleyerek hoş olmayan, küstah bir tavırla, pasaporttan geçen oyuncularımızın da takım otobüsünden inerek, iki ülke arasında PCR testlerini tanıma protokolü olmasına ve tesadüfi kişileri rastgele teste sokmak istemelerine rağmen, tüm kafilenin yeniden teste girmesini talep etti. Yaklaşık iki saatlik bir süre havalimanında bekletildikten sonra sorunun hiçbir şekilde çözülememesinden dolayı kafilemiz İstanbul’a dönüş işlemlerini başlattı.”

Yunanistan da Galatasaray ı şaşkına çeviren tavır  #2

GALATASARAY’DAN YENİ AÇIKLAMA

Galatasaray, yaşananlarla ilgili resmi sitesi üzerinden bir açıklama daha paylaştı ve Yunan yetkililerden özür beklendiğini duyurdu.

İşte yapılan açıklama:

“Dostluk havasında bir hazırlık maçı oynamak için gittiğimiz Atina’da, bugün yaşanan olayla birlikte bir Türk takımına karşı net bir ayrımcılık yapılmıştır. Türkiye ve Yunanistan arasındaki mutat diplomatik uygulama dışına çıkılarak zaten uluslararası alanda 72 saat geçerli PCR testleri kabul edilmemiş, yeni test istenmiş, teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ve bazı oyuncularımızın test için yapıcı davranmaları ve ilgili işlemleri yapmalarına rağmen son derece yakışıksız, hatta küstahça bir üslupla davranılmış, çıkarılan zorluklar artarak devam etmiştir. Yunan gümrük personeli ve emniyet güçlerinin bu tavır, uygulama ve davranışını asla kabul etmiyoruz.

Türk bayrağını büyük gururla formasında taşıyan, Avrupa’da Türkiye’yi defalarca temsil eden Galatasaray, ilk kez böyle bir saygısızlığa maruz kalmıştır.

“TAKIMIMIZIN DERHAL GERİ DÖNMESİ KARARINI ALMIŞ BULUNUYORUZ”

Yönetim Kurulu olarak, hocamızla yaptığımız değerlendirmeler sonucunda takımımızın derhal geri dönmesi kararını almış bulunuyoruz. Yapılan bu insan haklarına aykırı muamele için Yunan makam ve yetkililerinden ülkemiz adına özür bekliyoruz.

Bu süre zarfında olayın ilk anından itibaren bizleri yalnız bırakmayan, kafilemizle irtibatta olan, sorunu dostane ve diplomatik yollarla çözmeye çalışan, başta Dışişleri Bakanlığımız olmak üzere, tüm Türkiye Cumhuriyeti Devlet Kurum ve yetkililerine teşekkür ediyoruz.”

Yunanistan da Galatasaray ı şaşkına çeviren tavır  #3

“BU İLKEL TAVRI ŞİDDETLE KINIYORUM”

Öte yandan Galatasaray’a yönelik yapılan çirkin uygulamaya Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu sessiz kalmadı.

Kasapoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Spor Kulübü’müzün karşılaştığı tutum üzerine kulüp başkanı Burak Elmas ve Fatih Hoca ile telefonda görüşerek yanlarında olduğumuzu ifade ettim.

@GalatasaraySK ’ın karşı karşıya kaldığı bu ilkel tavrı şiddetle kınıyorum.” ifadelerini kullandı.

Yunanistan da Galatasaray ı şaşkına çeviren tavır  #4
Yunanistan da Galatasaray ı şaşkına çeviren tavır  #5

“İNSAN HAKLARINA AYKIRI BU MUAMELE İÇİN ÖZÜR BEKLİYORUZ”

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Galatasaray Başkanı Burak Elmas da bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, “Yönetim Kurulu olarak, hocamızla yaptığımız değerlendirmeler sonucunda takımımızın derhal geri dönmesi kararını almış bulunuyoruz. Yapılan bu insan haklarına aykırı muamele için Yunan makam ve yetkililerinden ülkemiz adına özür bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yunanistan da Galatasaray ı şaşkına çeviren tavır  #6
Yunanistan da Galatasaray ı şaşkına çeviren tavır  #7
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.