Site Rengi

HABER ÖZETİ
Motosikletler için koruyucu ekipman zorunluluğu getirildi..
CHP’nin şaibeli kurultay davası yine ertelendi..
Bahçeli kurmaylarını İmralı’ya gönderiyor..
MHP Lideri Bahçeli’den Adalet Bakanlığı’na Selahattin Demirtaş talimatı!.
Deprem yardımlarına çöken AK Partili vekile Merkez Bankası’ndan kıyak ihale!.
Trump Veneuzela’nın yeraltı kaynaklarının peşinde!.
Ekrem’in sahte diplomasının detayları belli oldu…
2026 yılı trafik cezaları tarifesi belli oldu..
ChatGPT’ye sağlık ve hukuk konularında danışmanlık dönemi sona erdi!.
Alman Başbakan Erdoğan’dan fırçayı yiyince çantasını açamamış!.
Kahpe İsrail ateşkes anlaşmasını 194 defa ihlal etti!.
Venezuellalı muhalif kahpe darbe yapması için ABD’ye adeta yalvarıyor!.
Yeni hafta soğuk ve yağışlı hava ile başlıyor..
CHP’nin yere göğe sığdıramadığı İngiliz Kemâl’in gerçek yüzü ortaya çıktı!.
Sağlık raporu alamayan Hacı olamayacak..
Reha Muhtar THY’nin kara listesine alındı!.
60 il de kesintisiz afet iletişim sistemi devreye giriyor!.
Peygamberler şehri Şanlıurfa Cadılar Bayramı kepazeliği!.
Torex vurguncusu Faruk Fatih Özer cezaevinde ölü bulundu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur İttifakı mesajı…
Ayasofyayı yakmaya çalışan alçak pişman değilmiş!.
Bahis skandalı ile ilgili 3 bin 700 kişi incelemeye alındı..
TOGG Avrupa’da ilk müşterilerine teslim edilmeye başladı..
Telefon dolandırıcılığı mağduru vatandaş parasını bankadan faiziyle geri aldı..
Kartalkaya davasında verilen cezalar belli oldu..
Elektrik faturalarında devlet desteği uygulaması kalkıyor!.
Maaşlardan her ay yüzde 3 kesinti yapılacak düzenleme Resmi Gazete’de!.
Merkez Bankası Papara’yı temelli kapattı!.
Serdar Öktem cinayetinin azmetticisi Rusya’da yakalandı!.
Dev petrol şirketine kaçakçılık operasyonu!. Yöneticiler firarda!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

22 yıl hapsi istenen Necati Şaşmaz hakkında karar çıktı!.

22 yıl hapsi istenen Necati Şaşmaz hakkında karar çıktı!.
15.02.2021
A+
A-

Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterini oynayan Necati Şaşmaz şimdilerde boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz’ın konuşmalarını izinsiz olarak kayıt altına aldığı gerekçesi ile açılan davada karar verildi. 22 yıl hapsi istenen oyuncu Şaşmaz tüm suçlamalardan ayrı ayrı beraat etti.

Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar rolüyle tanınan oyuncu Necati Şaşmaz ve boşanma aşamasında olduğu olduğu eşi Nagehan Şaşmaz arasında sular durulmuyor. Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz’ın konuşmaları 11 kere ses kaydını izin bir şekilde aldığı iddiasında bulunarak mahkemeye başvurdu.

Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz katılmadı. Duruşmada taraf avukatları yer aldı. Nagehan Şaşmaz’ın avukatı sanığın üzerine atılı suçlardan cezalandırılmasını talep etti. Sanık avukatı da önceki savunmalarını tekrar ettiklerini belirterek Necati Şaşmaz’ın beraat etmesini istedi.

Tüm suçlardan ayrı ayrı beraat etti

Davayı karara bağlayan mahkeme, “Haberleşmenin gizliliğini ihlal ve kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini alenen ifşa etme”, “Özel hayatın gizliliğini ihlal etme”, “Gizlilik ihlalinde haberleşme içeriklerinin kaydedilmesi” ve “Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme” suçundan yargılanan Necati Şaşmaz hakkında suç unsurları oluşmadığına kanaat getirerek, tüm suçlardan ayrı ayrı beraat etmesine karar verdi.

İddianemeden

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı‘nca hazırlanan iddianameye göre sanık Muhammed Necati Şaşmaz’ın ile Nagehan Şaşmaz’ın boşanma aşamasında olduğu anlatıldı. Tarafların birlikte yaşadığı 9 Eylül 2019 tarihinde sanık Necati Şaşmaz’ın müşteki ile evlerinde yaptığı konuşmaları müştekiden habersiz olarak 11 defa telefonuna kaydettiği iddia edildi. Sanık Şaşmaz’ın WhatsApp Web üzerinden müştekinin yazışmalarını takip ettiği ve söz konusu yazışmalar ve ses kayıtlarını taraflar arasındaki boşanma davasına ilişkin mahkemeye sunduğu belirtildi. İddianamede sanık Necati Şaşmaz’ın “Haberleşmenin gizliliğini ihlal ve kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini alenen ifşa etme”, “Özel hayatın gizliliğini ihlal etme” “Gizlilik ihlalinde haberleşme içeriklerinin kaydedilmesi” ve “Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme” suçlarından toplamda 8 yıldan 22 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyordu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.