Site Rengi

HABER ÖZETİ
Öğrencilerin kabusu olan integral konusu müfredattan çıkarıldı!.
Türkiye faiz belasına bulaştıkça gavur övgüler yağdırmaya devam ediyor!.
Kahpe ABD’den demokrasi dersi!. Filistin protestocuları için keskin nişancılar yerleştirdiler!.
İstiklâl Bombacısı kahpeyi asmayıp ömür boyu besleyeceğiz!.
CHP ile Saadet Partisi arasında “Seçimler Bitti, Milletvekilimi Geri Yolla” görüşmesi!.
Kamu da talanın boyutu ortaya çıktı!. 500 makam aracı satışta!.
Yurt genelinde çöl tozu etkisi sürüyor!. Meteoroloji’den 35 ile sarı kodlu uyarı!.
ABD’nin İsrail’i protesto eden öğrencilere uyguladığı şiddet dünya basınında!.
Arapça soruya tercüme isteyen Ali Erbaş’ın Fransızca hutbesi de olay oldu!.
SGK’dan annelere 325 euro bakıcı desteği…
Yeni eğitim müfredatı yarın açıklanıyor…
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı…
AK Partili Mücahit Birinci’den Arapça bilmeyen Ali Erbaş’a istifa çağrısı!.
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda vatandaş resmen kazıklanıyor!.
Yeniden Refah Partisi’nden Yeni Anayasa açıklaması…
Dilan ve Engin Polat çiftinin aylık gelirleri sadece 200 bin liracıkmış!.
Paşinyan’dan ezber bozan Ermeni Soykırımı çıkışı!.
Merkez Bankası faizi yüzde 50’de sabit bıraktı…
Atı alan Üsküdar’ı geçti, devlet daha yeni fiyat denetimine başladı!.
Mustafa Varank’tan Deniz Zeyrek’e Hodri Meydan!. 2 GÜN GEÇTİ, HAYSİYETİN VARSA AÇIKLA!.
Muhalefeti şaşırtan anket!.
Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm nedeni belli oldu…
Tavuk eti fiyatları son 5 ayda yüzde 200 zamlandı!.
Afrika’dan gelen çöl tozu tüm ülkeyi etkisi altına aldı!.
Meral Akşener’i evine gönderecek kurultay için zaman yaklaşıyor!.
ABD Başkanı Biden TikTok’u resmen yasaklayan imzayı attı!.
TFF’den çok konuşulacak karar!. Hakemler Özelleştiriliyor!.
Fahiş fiyat vurgununa son!. Ambalajlara fiyat etiketi zorunluluğu geliyor!.
CHP’li Başkan Cumhurbaşkanı danışmanı Oktay Saral’ı rezil rüsva etti!.
Süresiz Nafaka zulmünü bitirecek emsal karar!.
DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62

CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın tecavüz skandalı Didim’i karıştırdı!. (Tıkla İzle)

CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın tecavüz skandalı Didim’i karıştırdı!. (Tıkla İzle)
03.09.2020
A+
A-

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan CHP’liler seçmiş oldukları Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu göreve çağırıyor; ”Bize kayyum atayın” Bu serzenişin altında; seks kaseti mi dersiniz, yolsuzluk mu dersiniz, zulmü mü dersiniz, ahlaksızlık mı dersiniz… Ne ararsanız var! İyisi mi siz videoyu izleyin Didim’de olup biten kepazeliğe kendi kulaklarınızla şahit olun…

DİDİM CİNSEL İSTİSMAR SKANDALI İLE ÇALKALANIYOR..

Son yılların en karışık ilişkiler yumağını duymaya hazır mısınız? Gazeteci Mehmet Özışık, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın rezaletlerini bir bir ortaya döktü. Bir belediye başkanı düşünün; cinsel istismar, ahlaksızlık, yolsuzluk yapmış ve kimse bu adama dokunmuyor! Duyduklarınıza inanamayacaksınız… Gazeteci Mehmet Özışık, Didim halkından gelen şikayetlere kulak kabartıp bölgeye gidince CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında söylenenlerin az bile olduğu ortaya çıktı..

İŞ VAADİYLE CİNSEL İSTİSMAR CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, yanına aldığı meclis üyeleriyle birlikte; belediyeye iş müracaatında bulunan bir kadına cinsel istismarda bulunuyor. Üstelik bu anları ölümsüzleştirmek adına kameraya alıyorlar! Didim halkının elinde dolaşan bu görüntüler için başkanın savunması ise trajikomik; ”Ben karımla bu durumu hallettim, benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez” EŞİNE TECAVÜZ ETMİŞ!.

Gazeteci Mehmet Özışık yaptığı araştırmada öğreniyorki, karısıyla bu durumu çözdüğünü söyleyen Ahmet Deniz Atabay evlenmeden evvel eşine tecavüz etmiş! Tecavüz sonucu hamile kaldığı için gelen baskılar sonucunda evlenmişler.   O dönemde MHP’li olan Ahmet Deniz Atabay, hemen parti teşkilatından uzaklaştırılıyor. Atabay, MHP’den aforoz edilince soluğu CHP’de alıyor ve son 2 dönemdir Didim Belediye Başkanı seçiliyor. CHP’nin kalesi olarak bilinen Didim’de halk yaşanan bu ahlaksızlıklara isyan ediyor. Kadınların belediyeye gitmeye korktuğunu söyleyenler bir hayli fazla..

ARKASINDAKİ GÜÇ KİM?.

Başkanın hakkında pek çok soruşturma açılıyor ve tam karara bağlanacakken savcıların değişmesi herkesin kafasında soru işareti bırakıyor. Ahmet Deniz Atabay’a oy veren kendi seçmenleri bile ‘bu adamın arkasındaki güç kim?’ diye soruyor…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PANKARTINI KURŞUNLUYOR..

Madde bağımlısı ve alkol düşkünlüğü olduğu söylenen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, bir gece yarısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pankartını kurşunlayıp ”Tayyip’i öldürdüm” diye naralar atıyor..

HALKA ZULÜM Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, israf olduğu gerekçesiyle çöp kamyonu ihalesini iptal ediyor. Ama sonrasında yaptığı hamle ise tam bir bomba! 3 katı fiyata hem de ikinci el çöp kamyonu alınıyor ve şuanda kamyonlar hurdada yatıyor!.

PANDEMİ DÖNEMİNDE EZİYET..

Pandemi yasaklarıyla birlikte evlerine kapanmak zorunda kalan dükkan sahipleri ise zabıta zulmüyle karşı karşıya kalıyor. Paralarını verip imar barışından yararlandıkları halde, tebligat ellerine ulaşmadan dükkanları yıkılıyor. Üstelik zabıta, dükkan sahiplerinin hiç bir eşyasını almasına izin vermiyor..

SİLAHINDA 3 HİLAL!.

Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’dan sonra bölgenin dikkat çeken bir diğer ismi ise zabıta müdürü! Bu müdür belinde silahla ve 10 korumayla geziyor. Silahının üstünde 3 hilal bulunan zabıta müdürü, bölgede polisten bile daha üstün yetkilere sahip! DİDİM ÜSSÜ! Didim üst düzey görüşmelere ev sahibi yapıyor. ABD Büyükelçisi Francis Ricciardone ve Rahip Brunson, gizlice buluştukları Didim’de İncil dağıtıyor. Üstelik kendilerini Türk polisi koruyor!.

AK PARTİ TEŞKİLATI BAŞKANA LAF SÖYLETMİYOR! Didim’de yaşananlar bununla da sınırlı kalmıyor. AK Parti teşkilatındakiler HDP’li, ve CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a laf söyletmiyor..

SÜLEYMAN SOYLU’YA ÇAĞRI..

Yaşananlardan rahatsız olan yerel halk Süleyman Soylu’ya çağrıda bulunuyor: ‘Buraya kayyum atanması için HDP’li belediye mi olması lazım” CHP’lilerin bile canına tak ettiren bu skandallar zinciri sonrası herkesin ortak görüşü şu: Eğer Didim’e Kayyum atanırsa, burada bundan sonra AK Parti asla kaybetmez, ama Süleyman Soylu harekete geçmez ve Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanını görevden alırsa, CHP liderinin kahraman olarak heykeli dikilir!.

YORUMLAR

  1. A.Duygu dedi ki:

    NERDE BU DEVLET! NERDE BU KADEM!

    NERDE BU AK PARTİ TEŞKİLATI!

    1. İbrahim Kutlay dedi ki:

      Sessiz ol lütfen!. Uyuyorlar!!!

      1. tachiwaza dedi ki:

        AKP. Uyumuyor, uyutturmaya çalışan sizlersiniz. AKP. olaya el atsa, Diktatör Erdoğan diye alayınız algı yapacak değil mi?

  2. tachiwaza dedi ki:

    CHP.den ne beklenir ki, hepsi var. AKP. 20 sene bunlarla uğraşmaktan bıkmış. Peki neden bıkmış? AKP. Nereyi düzeltmeye kalksa, CHP. hemen işi tersine çevirerek algı oluşturuyor, AKP. Doğudaki Belediyelere Kayyum atadığında CHP.ne dedi? Seçilmiş bir Belediye Başkanın yerine kendi adamını koyuyor, Erdoğan diktatör diyerek yaygarasını yaparak algı oluşturmaya başladılar. AKP. ise terör örgütleriyle iş birliği yapanlara biz kayyum atarız diyerek, gerekli belgeleri ispatlayarak açıklamasını yapmış ve konu kapamıştır, ama Vatandaşın aklı hala karışık, CHP.nin istediği bu zaten Vatandaşın aklını karıştırmak. Diyeceğim şu. AKP. Teröre destek veren Belediye Başkanlarına Kayyum atadığında bu kadar iftira yiyorsa, sırf Didim Belediye Başkanı sadece tecavüz, ahlaksızlık yaptı diye Kayyum atanırsa düşünün AKP. ye bu sefer ne iftira atarlar.