Site Rengi

HABER ÖZETİ
İstiklâl Bombacısı kahpeyi asmayıp ömür boyu besleyeceğiz!.
CHP ile Saadet Partisi arasında “Seçimler Bitti, Milletvekilimi Geri Yolla” görüşmesi!.
Kamu da talanın boyutu ortaya çıktı!. 500 makam aracı satışta!.
Yurt genelinde çöl tozu etkisi sürüyor!. Meteoroloji’den 35 ile sarı kodlu uyarı!.
ABD’nin İsrail’i protesto eden öğrencilere uyguladığı şiddet dünya basınında!.
Arapça soruya tercüme isteyen Ali Erbaş’ın Fransızca hutbesi de olay oldu!.
SGK’dan annelere 325 euro bakıcı desteği…
Yeni eğitim müfredatı yarın açıklanıyor…
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı…
AK Partili Mücahit Birinci’den Arapça bilmeyen Ali Erbaş’a istifa çağrısı!.
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda vatandaş resmen kazıklanıyor!.
Yeniden Refah Partisi’nden Yeni Anayasa açıklaması…
Dilan ve Engin Polat çiftinin aylık gelirleri sadece 200 bin liracıkmış!.
Paşinyan’dan ezber bozan Ermeni Soykırımı çıkışı!.
Merkez Bankası faizi yüzde 50’de sabit bıraktı…
Atı alan Üsküdar’ı geçti, devlet daha yeni fiyat denetimine başladı!.
Mustafa Varank’tan Deniz Zeyrek’e Hodri Meydan!. 2 GÜN GEÇTİ, HAYSİYETİN VARSA AÇIKLA!.
Muhalefeti şaşırtan anket!.
Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm nedeni belli oldu…
Tavuk eti fiyatları son 5 ayda yüzde 200 zamlandı!.
Afrika’dan gelen çöl tozu tüm ülkeyi etkisi altına aldı!.
Meral Akşener’i evine gönderecek kurultay için zaman yaklaşıyor!.
ABD Başkanı Biden TikTok’u resmen yasaklayan imzayı attı!.
TFF’den çok konuşulacak karar!. Hakemler Özelleştiriliyor!.
Fahiş fiyat vurgununa son!. Ambalajlara fiyat etiketi zorunluluğu geliyor!.
CHP’li Başkan Cumhurbaşkanı danışmanı Oktay Saral’ı rezil rüsva etti!.
Süresiz Nafaka zulmünü bitirecek emsal karar!.
Ukala CEO’nun sattığı küflü çikolatalar gerçek Patiswiss değilmiş!.
WhatsApp’ın Gazze’de İsrail’e muhbirlik yaptığı ortaya çıktı!.
İstanbul Valiliğinden Taksim ile ilgili 1 Mayıs kararı..
DOLAR 32,4374
EURO 34,8362
ALTIN 2.447,29
BIST 9.885,71

Devlet Bahçeli’den Doğu Akdeniz ve Ege açıklaması..

Devlet Bahçeli’den Doğu Akdeniz ve Ege açıklaması..
11.09.2020
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Doğu Akdeniz ve Ege ile ilgili yaptığı açıklamada, hak edenlere Osmanlı’nın şamarının indirileceğini bildirdi. Bahçeli, Türk ve İslam husumetini rehber yapan muhasım ülkelere, iç ve dış işbirlikçilerine Ertuğrul Ocağı’nın duruşu ile, sarsılmaz dirayetiyle, sağlam mesajıyla, ceddimizin irfanı ile ve taviz vermez millet iradesi ile mukabele, ihtiyaç hasıl olursa da cesaret ile müdahale edileceğini vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı paylaşımda hak edenlere Osmanlı’nın şamarının indireleceğini bildirdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki kararlı hamleleri karşısında Avrupa’nın şımarık çocuğu Yunanistan ve Fransız Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un skandal hakeretlerine tarihi bir gönderme yaparak cevap verdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 739. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri dolayısı ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Bahçeli, paylaşımında Doğu Akdeniz göndermesinde bulunarak Türk’ü yok etmeye kararlı hunhar emellere nasıl direnç gösterildiyse, bugün de bu büyük milletin iradesinin yeniden şahlanarak hak edenlere Osmanlı’nın şamarını indireceğini bildirdi.

MHP Lideri, Ertuğrul Gazi ile kutlu soyunun; önceki dönemlerin derin ihtilaflarından, çapsız kavgalarından mühim sonuçlar çıkardıklarını, kutuplaşarak büyük hedeflere ulaşılamayacağını engin bir feraset ile teşhis ettiklerini belirtti.

Bahçeli, Osman Gazi ile beraber, Anadolu Türkmen boylarının içine düştükleri kargaşa ve karanlıktan kurtulmaya başladıklarını, daha büyük ve daha üst ülkülerde birleşmenin kalıcı yollarını ve yöntemlerini aradıklarını vurgulayarak Çınar rüyasının bunun muharrik unsuru ve muştusu olduğunu kaydetti.

Bahçeli, Söğüt topraklarında kurulan küçük bir obadan üç kıtaya tutunan bir fikriyatın koca bir cihan devletine ulaşmasındaki sırrın, kaynaşmanın ve kucaklaşmanın akılla sağlanmasında, azim ile devam ettirilmesinde gizli olduğunu bildirdi.

Bahçeli, bu bütünleştiri ruhun bugün de özleminin çekildiğini ifade ederek, birliği ve dirliği bozulmuş, dağılmış ve birbirinden kopmuş olan Anadolu coğrafyasında vücut bulan bir uç beyliğinden, çağ açıp çağ kapatan, kıtaları baştan ayağa kaplayan devasa bir imparatorluğa ulaşılmasının temin edildiğini belirtti.

MHP Lideri, dönemin jeopolitik şartlarının gereği olarak Söğüt’ü yurt edinen 400 çadırlık Türkmen ruhunun; iç çelişkilerinden kurtulduğu takdirde dünya üzerinde nasıl bir küresel güç olunacağını gösterdiğini, bu gerçeği görmeyen ya da göremeyenlerin gaflete ve yanlışa düştüğünü vurguladı.

Ege ve Doğu Akdeniz açıklaması

Bugün korkulan bu olduğunu bildiren Bahçeli, tahrik, tuzak ve kumpasların, Türkmen ruhunun güç verdiği büyük Türk milletinin böylesine tarihi atılımı bir kez daha yapamaması için olduğunu kaydetti. Bahçeli, Doğu Akdeniz ve Ege’deki oynanan zalim oyunların gerçek sebeplerinin de burada aranması gerektiğini ifade etti.

Osmanlı’nın ardından, barış, uzlaşma ve hoşgörü ortamının bir daha yakalanamadığını belirten Bahçeli, Balkanlar’dan Ortadoğu’ya kadar birçok yerde savaşlar ve çatışmaların devam ettiğini belirterek Türk milletinin medeniyet birikiminin muazzam kültürü ile huzur, istikrar ve dengenin nişanesi olduğunu vurguladı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Osmanlı ve ardından Türkiye’nin yüksek Türk kültür ve yönetim mirasının devamı, asırlardır yüreklerde olan kahramanlık ve fedakarlık ile taçlanan kutlu veraset ve vasiyetin de bir ifadesi olduğunu belirtti.

“Haçlı zihniyetine verilmiş en kat’i cevap”

Bahçeli, Sultan Alparslan ile başlayan ve Ertuğrul Gazi ile beraber daha da sahiplenilen Anadolu coğrafyasının, uğruna verilen şehitler ile beraber vatanlaştığını kaydederek bu tarihi kararın, Türksüz bir Anadolu özlemi çeken Haçlı zihniyetine yönelik verilmiş en keskin, en kat’i cevap olduğunu sözlerine ekledi.

“Yeni bir hesaplaşma amacı ile…”

Bahçeli, Türk’ün hayat hakkını gasp etmek için plan yapanların, yüzyıllardır hapsoldukları karanlık mahzenden çıkmak için fırsat kollayanların şimdilerde yeniden bellerini doğrulttuğunu, bu planları yapanların yeni bir hesaplaşma maksadı ile küstah ve köhne taktiklerini uygulamaya başladıklarını bildirdi.

“İhtiyaç olursa cesaretle müdahale edilecektir”

Devlet Bahçeli, Ertuğrul Ocağı’nın duruşu ile, sarsılmaz dirayetiyle, sağlam mesajıyla, ceddimizin irfanı ile ve taviz vermez millet iradesi ile Türk ve İslam husumetini rehber eden muhasım ülkelere, iç ve dış işbirlikçilerine, mukabele, ihtiyaç duyulması halinde de cesaret ile müdahale edileceğini vurguladı.

“Osmanlı’nın şamarını indireceğiz”

MHP Lideri, dün içimize nifak saçmaya çalıştıklarını belirttiği tekfur kalıntılarına, Türk’ü yok etmeye kararlı hunhar emellere direnç gösterildiği gibi, bugün de bu büyük milletin iradesinin tekrardan şahlanacağını, hak edenlere Osmanlı’nın şamarını indireceğini, bunun mutlak ve muhakkak olduğunu bildirdi.

Bahçeli’den Diriliş Ertuğrul açıklaması

Bahçeli, tarih şuuruna katkıları ve Türkiye’nin geçmişine objektif ayna tutması nedeniyle, beğeni ve ilgi ile izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinin takdire şayan olduğunu belirterek bu diziye emek veren, muazzam bir oyunculuk sahneleyen herkese teşekkürlerini iletti ve tebriklerini sundu.

Yaralandıkları halde gazi sayılmayanlarla ilgili çağrı: Acilen…

Öte yandan Bahçeli, terörle mücadele sırasında yaralanmalarına rağmen vazife malulü ve gazi sayılmayan, haklarını alamadıkları için mağduriyetler yaşayanların da gittikçe derinleşen sorunları olduğunu ve bu sorunların partiler üstü bir kavrayış ile ele alınıp çözümünün acilen sağlanması gerektiğini belirtti.

Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 1 Ekim tarihinde açılması ile beraber üzerlerine düşen sorumluluğun tam ve eksiksiz yerine getirileceğini, gazilere gecikmiş vefa borcunun bihakkın ödeneceğini vurguladı. Bahçeli, gazi ve şehitlerin eşsiz mücadeleleri ile yazılan tarihimizin onlara verilecek destekle geleceğe uzanacağını kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.