Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump İran işgâline yardım etmeyen NATO’ya ateş püskürdü..
Adalet Bakanı Akın Gürlek’ten Özgür Özel’in iddialarına hodri meydan!.
CHP’li Tanju Özcan ve 3 kişi hakkında cinsel şantaj davası!.
ABD Başkanı Trump: Küba’yı Ele Geçirmek Benim İçin Bir Onur Olacak!.
CHP bildiğiniz gibi!. Kadir Gecesi’nde Rakı-Mangal keyfi!.
İran İsrail’in demir kubbesini füzelerle çalışamaz hâle getirdi..
CHP’li Kuşadası belediye başkanı tutuklandı!.
Trump Hürmüz Boğazı’nı geçmek için diğer ülkelerin yardımına ihtiyaçları olduğunu açıkladı..
İBB yolsuzluk davası için flaş karar!. Şovmenlik yapan vekiller duruşmaya alınmayacak!.
Murat Aci’nin katili Timur Cihantimur için istenen ceza belli oldu..
Trump’ın Hürmüz Boğazı koalisyonuna Avrupa’dan rest!.
Muhittin Böcek 26 ayrı yolsuzluk dosyası ile hakim karşısında..
ABD’nin İran’a açtığı savaşın maliyeti 12 milyar doları geçti..
Günlerdir fare deliklerinde saklanan Netenyahu iti ortaya çıktı..
İran ABD’ye resti çekti!. “Enerji Tesislerimiz Hedef Alınırsa Orta Doğu’daki Şirketlerinizi Vururuz”
Hürmüz Boğazı’nı kapatan İran Avrupa enerji piyasasını alt üst etti..
İran’ın ABD’ye ait hedefleri vurduğu Dubai’den kaçan kaçana!.
Danışmanları İran’dan çekilmesi için Trump’u ikna etmeye çalışıyorlar..
Netenyahu itinin geberdiği iddiası dünya gündeminde!.
İran’da duvara toslayan Trump Avrupa ülkelerinden yardım istedi..
İran’dan ABD’ye ağır darbe!. 5 yakıt tankerini kullanılamaz hale getirdiler!.
Türkiye’nin Milli ve Yerli Kamikaze İHA’ları tüm testleri başarı ile geçti..
Ticari taksilerde Basit Usül’e tabii olup vergi kaçırma dönemi sona eriyor..
Tanju Özcan’ın yasak aşkıyla mesajlaşmaları evlere şenlik!. ASIL SAADETTİN SARAN BENİM, HEPİNİZE YETERİM!.
ABD bombardıman uçakları sivil halkın üzerine ölüm kusuyor..
Savaşı kazanamayan ABD yine klasik kahpeliklerine başvurdu..
ABD Orta Doğu’y ateşe vermek için 5 bin asker gönderiyor!.
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Vatandaşa iftar da yarış atı kavurması yediren CHP’li başkandan komik savunma!.
Trump yalakası Pehlevi’ye İran halkından pankartlı cevap!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Süleyman Soylu, TFF’ye silahlı saldırıda bulunan şahısların yakalandığını açıkladı!.

Süleyman Soylu, TFF’ye silahlı saldırıda bulunan şahısların yakalandığını açıkladı!.
02.09.2022
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün akşam saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan tesislerine düzenlenen silahlı saldırıyla ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ortak düzenlediği basın toplantısında, saldırıda bulunan şahısların sarhoş olduğunu ve kısa süre içerisinde yakalandıklarını bildirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün akşam saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan tesislerine düzenlenen silahlı saldırıyla ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ortak düzenlediği basın toplantısında, saldırıda bulunan şahısların sarhoş olduğunu ve kısa süre içerisinde yakalandıklarını bildirdi.

Bakan Soylu, saldırganların ‘zil zurna sarhoş olduklarını’ belirterek, ‘Sarhoşlar, hemen Riva’daki derenin kenarında, evleri de 250 metre yakında. Milletimizin affına sığınıyorum ama alkol alıyorlar ve zil zurna sarhoş oluyorlar. Denize de giriyorlar. O esnada atışı gerçekleştiriyorlar. Ama şunu söylemeliyim ki, Allah muhafaza etmiş ve korumuş. Kurşunların isabet ettiği yerleri gördüm. Sarhoş oldukları belli olmasa, çok profesyonel bir atış olarak değerlendirilebilir. Tabi olay tüm yönleriyle incelenmeye de devam edecek. Ayrıca 11 el ateş edildi, bunların 5 tanesi isabet etti.’ ifadelerine yer verdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise yaşanan olaydan hemen sonra Cumhurbaşkanlığı’nın, İçişleri Bakanlığı’nın, Adalet Bakanlığı ve Spor Bakanlığı ile Valiliğin, Emniyetin harekete geçtiğini ve bundan dolayı teşekkürü borç bildiğini belirterek, ‘Herkese teşekkür ediyoruz, hepsi aradı. Ligler başlayalı 4 hafta oldu, Twitter problemi daha şimdiden başladı. Sporun tüm paydaşlarına sesleniyorum: Her mağlubiyetin altından hakemleri, federasyonu suçlamayın. Önce insan olduğumuzu hatırlayalım. Bu olay bize bir ders olsun.’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.