Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD borsaları güne çöküşle başladı!.
Sözde ekonomist prof. Özgür Demirtaş’ın analiz yazısı çalıntı çıktı!.
Kara bulutlar tüm Türkiye’yi kaplayacak!.
Trump’un aptalca politikaları dünya piyasalarını alt üst etti!.
Brent petrol fiyatları dibe vurdu!.
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a seçim çağrısı: Korkma, Gel Yarışalım!.
CHP kurultayında ortalık fena karıştı!. Berhan Şimşek’ten Özgür Özel’e “Tablalı Don” göndermesi!.
Bakanlıktan sokak köpekleri için “Kalıcı Çözüm” açıklaması..
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İBB’nin reklamcısı KKTC’de yakalandı!.
İmamoğlu’ndan avukatına talimat: BENİ MAĞDUR DEĞİL CESUR GÖSRERİN!.
Olaylı derbi sonrası Mourinho’ya verilen ceza belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli 2 ay sonra siyaset sahnesine geri döndü..
Katar Türkiye’yi satıp Yunanistan tarafına geçti!.
Çarşı pazar yangın yeriyken TÜİK yine aklımızla alay ediyor!.
Boykot çağrısı soruşturmasında 11 gözaltı!.
Trump’un haraç gibi ek vergilerinden Türkiye’de nasibini aldı!.
CHP’de Kemâl Kılıçdaroğlu paniği!.
ABD Başkanı Trump dünyaya vergi yağdırıyor!.
Master Şef Somer’de boykota destek vermek için restoranını kapattı!.
Devlete parmak sallayanlar kıçlarına tekmeyi yedi!.
Yukardakilerin siyasi ikbâl kavgası yine vatandaşa patladı!. Benzine zam!.
CHP’nin yerli ve milli markalar için yaptığı boykot çağrısına tepkiler büyüyor!.
TSK’dan ihraç ihraç edilen 5 teğmen geri dönmek için harekete geçti..
CHP Lideri Özel’den 2 Nisan’da “Tüketimi Durdurun” çağrısı!.
İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarına erişim engeli talep edildi!.
İmamoğlu’nun tutuklanması CHP’yi zirveye taşıdı..
Kılıçdaoroğlu’ndan yediği kazığın intikamını alacak adaylık açıklaması!.
Kahpe İsrail Filistin’i işgâl etmeden durmayacağını açıkladı!.
Altın fiyatları rekora doğru gidiyor…
Volkan Konak kalp krizi sonucu hayatını kaybetti..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

22 Nisan 2020 grafiklerle Türkiye’de son coronavirüs tablosu…

22 Nisan 2020 grafiklerle Türkiye’de son coronavirüs tablosu…
22.04.2020
A+
A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 22 Nisan Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu yayınlandı. Sağlık Bakanlığı, koronavirüs sebebiyle 117 kişinin daha yaşamını yitirdiğini açıkladı. Salgın nedeniyle hayatını kaybedenlerin toplam sayısı 2 bin 376’ya ulaşırken, toplam vaka sayısı 98 bin 674’e yükseldi. Peki genel durum nasıl?

Foto - Yukarıdaki tabloya göre Türkiye'de 11 Mart'ta ilk vaka görüldü. İlk ölüm ise 15 Mart'ta yaşandı. 22 Nisan itibariyle toplam vaka sayısı 98 bin 674'e olurken ölü sayısı ise 2 bin 376'ya yükseldi. Bugüne kadar tedavi edilen kişi sayısı 16 bin 477 oldu. Toplamda 750 bin 944 test yapıldı. Yoğun bakımdaki kişi sayısı ise 1814'e düştü.

Yukarıdaki tabloya göre Türkiye’de 11 Mart’ta ilk vaka görüldü. İlk ölüm ise 15 Mart’ta yaşandı. 22 Nisan itibariyle toplam vaka sayısı 98 bin 674’e olurken ölü sayısı ise 2 bin 376’ya yükseldi. Bugüne kadar tedavi edilen kişi sayısı 16 bin 477 oldu. Toplamda 750 bin 944 test yapıldı. Yoğun bakımdaki kişi sayısı ise 1814’e düştü.

Foto - Ülkemizde her geçen gün test sayılarının yükselmesiyle beraber vaka sayılarında da artış yaşanıyor. 11 Mart’ta 1 vaka varken, bu rakam 22 Nisan'da 98 bin 674 oldu.

Ülkemizde her geçen gün test sayılarının yükselmesiyle beraber vaka sayılarında da artış yaşanıyor. 11 Mart’ta 1 vaka varken, bu rakam 22 Nisan’da 98 bin 674 oldu.

Foto - Yukarıda, günlük test sayıları ile vakaların artış hızı gösteriliyor.

Yukarıda, günlük test sayıları ile vakaların artış hızı gösteriliyor.

Foto - Toplam vaka ve aktif vakaların yer aldığı yukarıdaki tabloda, aktif vaka sayılarının ülkemizde giderek arttığı görülüyor.

Toplam vaka ve aktif vakaların yer aldığı yukarıdaki tabloda, aktif vaka sayılarının ülkemizde giderek arttığı görülüyor.

Foto - Yukarıda, iyileşen veya hayatını kaybeden vakalar sonrası halen tedavi altında olan aktif vakalar gösteriliyor. 11 Mart’ta 1 olan aktif vaka sayısı, 1 Nisan tarihinde 15 bin seviyelerine çıkarken, 22 Nisan'da 80 bine yükseldi.

Yukarıda, iyileşen veya hayatını kaybeden vakalar sonrası halen tedavi altında olan aktif vakalar gösteriliyor. 11 Mart’ta 1 olan aktif vaka sayısı, 1 Nisan tarihinde 15 bin seviyelerine çıkarken, 22 Nisan’da 80 bine yükseldi.

Foto - Yukarıdaki tabloda, yeni vaka ile toplam vakanın yüzdelik karşılaştırılması yapılıyor. Yeni vaka artış oranı, 22 Nisan'da yüzde 5'in altında görülüyor.

Yukarıdaki tabloda, yeni vaka ile toplam vakanın yüzdelik karşılaştırılması yapılıyor. Yeni vaka artış oranı, 22 Nisan’da yüzde 5’in altında görülüyor.

Foto - Yeni test, toplam vaka ve yeni vakaların oranlarının gösterildiği bu tabloda, toplam vakaların yüzdelik oranının giderek yükseldiği gözlenirken yeni vaka sayısında düşüş yaşandığı görülüyor.

Yeni test, toplam vaka ve yeni vakaların oranlarının gösterildiği bu tabloda, toplam vakaların yüzdelik oranının giderek yükseldiği gözlenirken yeni vaka sayısında düşüş yaşandığı görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.