Site Rengi

HABER ÖZETİ
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
LGBT derneklerine yurt dışından akan milyonlar deşifre oldu!.
Kurtlar Vadisi senaristlerinin FETÖ bağlantıları deşifre ediliyor..
Belçika’da İslam karşıtı alçak provokasyon!.
Kiralık sosyal konut başvuruları bugün başlıyor..
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrılacak!.
FETÖ’nün yarım kalan intikamını almak için aparat olarak kullanılıyormuş!.
Kılıçdaroğlu sahaya inip ilk seçim startını veriyor..
Sapkın fenomenin sosyal medya hesabına erişim engeli!.
DEM Parti heyeti Pazartesi İmralı’ya gidiyor..
Melih Gökçek’ten Bülent Arınç’a zehir zemberek sözler!.
“Kiralık” diyerek devletten saklamaya kalktığı 44 milyonluk altın kömürlükten çıktı!.
Ve motorin 100 TL’ye dayandı!.
Trump İran’da savaş’ın biteceğini ve petrol fiyatlarının düşeceğini açıkladı..
Erdoğan ile görüşen Mansur Yavaş’tan eleştirilere cevap!.
İmamoğlu’na verilen siyasi yasak kararına ilk tepki Ali Babacan’dan geldi!.
Fenomen gelin 44 milyonluk altın ile sırra kadem bastı!.
Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak getirildi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

28 Şubat’ta başörtülü kızlara “fahişe” diyen Altaylı şimdi kadın hakları savunucusu oldu!.

28 Şubat’ta başörtülü kızlara “fahişe” diyen Altaylı şimdi kadın hakları savunucusu oldu!.
23.03.2021
A+
A-

28 Şubat döneminde eğitim hakları elinden alınan başörtülü kızları ‘fahişe’ olarak nitelendirerek ‘Bunlara balans ayarı lazım’ diyerek aşağılık hakaretler eden tetikçi Fatih Altaylı, İstanbul Sözleşmesi’nin ardından birden bire sözde kadın hakları savunucusu oldu. Katıldığı bir programda Fenerbahçe’nin yaptığı skandal İstanbul Sözleşmesi açıklamasına değinen Altaylı, bütün kulüplerden kadın hakları konusunda bu tavrı görmek istediğini söyledi.

Tetikçi Fatih Altaylı, katıldığı bir spor programında Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe Spor Kulübü‘nden yapılan İstanbul Sözleşmesi açıklamasına ilişkin konuştu. 28 Şubat sürecinde Marmara üniversitesi önünde toplanan başörtülü kızları ‘fahişe’ diye nitelendiren ve “bunlara balans ayarı lazım” diyen küstah Fatih Altaylı, şimdi sözde kadın haklarını savunmaya başladı.

‘Fenerbahçe’nin açıklamasını alkışlıyorum’

Fatih Altaylı, katıldığı bir spor programında Fenerbahçe tarafından yapılan İstanbul Sözleşmesi açıklamasına değindi. Altaylı, “Fenerbahçe’nin İstanbul Sözleşmesi açıklamasını önünde eğilerek alkışlıyorum, Türkiye’deki yobazlığa ve alçaklığa karşı önemli bir hamledir” diyerek diğer spor kulüplerinden de bu tavrı görmek istediğini söyledi.

Başörtülülere küstah hakaretler savurmuştu

Ancak Altaylı’nın bugünkü sözde kadın hakları savunuculuğu sadece bugün var. Bilindiği üzere aynı Fatih Altaylı 28 Şubat döneminde Marmara Üniversitesi önünde toplanan ve başörtülü kızlar için “Bir kadın var orada (Hürriyet gazetesinin manşetinde yeralan başörtülü öğrenciyi kasdederek) kadın olduğunu da hiç zannetmiyorum. Bu büyük ihtimalle bir fa…. Bir pankart açmış, öğrenci değil o, buraya getirilmiş bir fa…. Üniversite önünde eylem yapanların arasında bakıyorum da öğrenci yoktur. Belki bir iki tane. Bunlar kevaşe kevaşe. Toplanmışlar oraya ellerinde “7.4 yetmedi mi?”pankartı. Bunlar şeytana tapanlar. Satanistler ve şeytanla işbirliği halinde oraya toplanmışlar.Bunları odunla döveceksin. Zaman zaman kimi askerlerin gereksiz çıkışlar yaptıklarını düşünürdüm ama bunlar hiç gereksiz değilmiş. Bu aşağılık köpek sürüsüne az bile yaptıkları. Bunlara daha örgütlü çıkışlar yapmak lazım. Bunlara balans ayarı lazım; balans ayarı. Bunları takacaksınız rot balans makinesine döndüre döndüre balans yapacaksınız; aşağılık şer…ler.” ifadelerini kullanarak hakaretler savurmuştu.

“Evlerini polise göstereceğim”

Öte yandan yine aynı Fatih Altaylı, 3 Mart 1997 tarihindeki “Yeni vatandaşlık görevim” başlıklı yazısında yine başörtülü kadınları kast ederek “Kendime yeni bir iş buldum. Bundan böyle kılık kıyafet kanununa aykırı olarak dolaşanları, kolundan tuttuğum gibi karakola götüreceğim. Evlerini polise göstereceğim. Otomobilde görürsem plakalarını alıp bildireceğim. Yapılan işlemi savcılığa kadar takip edeceğim. Yok yok, savcılıkta da takip edeceğim. Hırsız yakalatmak iyi de, bu kanun tanımayanları yakalatmak mı kötü?” satırlarını kaleme almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.