Site Rengi

HABER ÖZETİ
DEM Parti tetikçilik yapan sokak itlerine ceza verilmesine karşı çıktı!.
Kumarbaz Haluk Levent’i devletten üstün ilan eden dangalaklar sus pus oldu!.
FETÖ’cü kahpeler enkazın yerini tespit edip Yazıcıoğlu’nun ölmesini beklemişler!.
İstanbul’da ticari taksi açılış fiyatı 230 TL’ye yükseldi..
Venezuela’daki deprem felâketinde ölü sayısı 5 bini geçti!.
Haluk Levent’in yardım paraları ile oynadığı yüklü bahisler ortaya çıktı!.
Sırtımıza kambur olan KKTC’de asgari ücret Türkiye’nin iki katı!.
15 Temmuz Hain Darbe Girişimine “Tiyatro” diyen Nasuh Mahruki tutuklandı!.
Haddini aşan Acun Ilıcalı’ya Aziz Yıldırım’dan adamlık dersi!.
Altın yarırımcısını ters köşe yapmaya devam ediyor..
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 19 kişi tutuklandı!.
Ahbap’a temiz kâğıdı veren CHP’li meclis üyesi için gözaltı kararı!.
Trump’ın oy oranı seçim kaybettiği seviyeye kadar geriledi..
Felâket palavracısı Oğuzhan Uğur da Ahbap’tan gözaltına alındı!.
IBAN mağdurlarının beklediği 12. yargı paketi Meclis’ten geçti..
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm emri FETÖ’den!.
Trump yine İran’a tehditler savurdu!.
Kayıp deprem paraları için bilirkişi görevlendirildi!.
Bay Kemal Ekrem’in ekibini darmadağın etmeye devam ediyor..
Haluk Levent ve 14 kişi Ahbap yolsuzluğu kapsamında tutuklandı..
Tüm yurttaki 90 bin Camii’de 15 Temmuz Selâsı okundu..
ABD’den İran’a ikinci dalga operasyon!.
Haluk Levent tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi..
Özgür Özel yeni parti kuracaklarını açıkladı..
Haluk Levent sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi!.
Ahbap yakalası Gökhan Özoğuz’dan şaşırtan açıklama!.
Eda Ece küstah sözleri için özür diledi!.
Deprem bağışçılarının paraları kumar masalarında!.
Ahbap’a ikinci dalga operasyon!.
Abbas Erakçi Trump’ın Hürmüz Boğazı açıklaması ile dalga geçti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

792 liseden Boğaziçi bildirisi! “Teröre karşı birleşelim!.”

792 liseden Boğaziçi bildirisi! “Teröre karşı birleşelim!.”
08.02.2021
A+
A-

Türkiye Liseliler Birliği, 792 liseden yayınladıkları ortak bildiri ile tüm liselileri üniversitelerdeki teröre karşı birleşmeye çağırdı.

Türkiye Liseliler Birliği (TLB), 792 liseden yayınladıkları ortak bildiri ile tüm liselileri üniversitelerdeki teröre karşı birleşmeye çağırdı.

TLB’den yayınlanan bildiride şu ifadeler kullanıldı:

“Üniversitelere dair gelişmeler, elbette biz liselileri de ilgilendirmektedir.

Boğaziçi Üniversitesi’nde, “Rektörü üniversite seçsin.” gibi haklı bir taleple başlayan öğrenci eylemlerinin, “Selahattin Demirtaş, Osman Kavala, HDP’li belediyeler ve KHK’lılara özgürlük, katil polis” şiarıyla nasıl bir terör kalkışmasına dönüştüğünü görüyoruz ve bu eylemlerin karşısında olduğumuzu ilan ediyoruz!

Liseliler, Türk gençliğinin yaslandığı 200 yıllık mirasın köklerinden gövdesine kadar her yerinde var olmuştur, var olacaktır. Tevfik Fikret’in Galatasaray Lisesi, Meşrutiyet mücadelesini katıksız vatanseverlik ve milliyetçilikle vermiştir. Vatan savaşına katılmak için okuldan kaçan Mustafa Kemaller, Ömer Naciler; Çanakkale ve diğer cephelere ilk koşan Galatasaray, Kayseri, Kabataş, Sivas liseleri, mezun vermeyen devreler, Onbeşliler ve Gazi Meclis’te katiplik yapan liseliler Türk gençliğinin mayasıdır.

Andımız’la büyüyen, Atatürkçü, vatansever, milliyetçi, devrimci liseliler olarak; Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine ve “demokrasi” adına teröre çanak tutanlara sesleniyoruz:

-Sınıf arkadaşımız Eren Bülbül’ün katilleriyle “demokrasi” mücadelesi verilemez!

-Üniversiteye hazırlanan gençleri dağa kaçırıp terörist devşiren, onlara tecavüz eden, Diyarbakır Anneleri’ni eli böğründe bırakan HDP taşeronlarıyla “üniversite” mücadelesi verilemez!

-Çiçeği burnunda üniversite mezunu öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz’ı şehit eden, öğrencilerini gözü yaşlı bırakan, Seçil öğretmenimizi fişleyip hedef gösteren, okullarımızı, bayrağımızı ve Atatürk büstlerini yakıp yıkan HDP gençliğiyle “eğitim ve bilim” mücadelesi verilemez!

-Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehit edenlerle, üniversite önlerinde bombalı araç patlatmaktan çekinmeyenlerle, Boğaziçi Üniversitesi otoparkına bombalı araç sokanlarla “özgürlük” mücadelesi verilemez!

-Türk bayrağına yan bakan, Türk bayrağı altına birleşmeyen, ithal bayraklar sallayan her hareket, teröre ve provokasyonlara açıktır. Terörist Selahattin Demirtaş’la, Amerikan Büyükelçiliğiyle ve Yunanistan’la selamlaşarak “Türkiye mücadelesi” verilemez!

-Emperyalizmin milyonlarca dolar fonlamayla dayattığı; aile, toplum ve tüm değerlerin düşmanı LGBT hareketiyle “aydınlanma” mücadelesi verilemez! Türk milletinin ve insanlığın değerlerini ayaklar altına serenler, terör örgütleriyle iş tutanlar, ayaklar altında kalmaya mahkûmdur!

Türkiye Liseliler Birliğinin teşkilatlı olduğu 792 lise olarak; Tüm liseleri teröre karşı bu metni imzalamaya çağırıyoruz!”

METNİ İMZALAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.