Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kaşif Kozinoğlu cinayetinin azmettiricisi Enver Altaylı tutuklandı!.
Son anket seçimlerinde AK Parti farkı açtı..
Manisa’da okula silahlı saldırı!. Yaralı öğrenciler var!.
Milletin soyan çalan Fon hırsızları milyon dolarları İsviçre’ye kaçırmış!.
Fon vurguncuları 2025 yılında da savcılık tarafından incelemeye alınmış!.
Yunan iti haddini aştı: TEK ÇÖZÜM TÜRKLERİN ÖLDÜRÜLMESİ!.
850 milyarlık fon vurgununun ayrıntıları ortaya çıktı!.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına usülsüz geçiş yapan 6 bin 134 kişinin vatandaşlığı iptal edildi!.
Bitcoin sert yükselişlerle 85 bin dolara çıktı!.
New York’taki Türk Evi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a coşkulu karşılama..
Berlin’de Türk aday seçim kazanınca Yahudiler kudurdu!.
Borsa da vatandaşın iç edilen 850 milyarı iyice çıkmaza girdi!.
Süper Lig’in yeni lideri Amedspor oldu..
Fenerbahçe Eyüpspor’u 8 golle sahaya gömdü!.
Alihan Kuriş’ten “CHP’ye Oy Vermeyenleri Cemaatten Kovun” talimatı!.
Meloni Türkiye’nin cinsel sapıklara yönelik operasyonlarını kınayan AB’ye destek vermedi!.
Kopenhag Stockholm Büyükelçileri güven mektubu sunmaya kuyruklu uşak frakıyla gitti!.
“Atatürk Olmasaydı Adınız Yorgo Olurdu” diyenlerin Yunanistan aşkı depreşti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16. defa BM Genel Kurulu’na hitap edecek..
“Ben Kaybetmem” diyerek hakim savcı odalarında tol kesen avukat tutuklandı!.
Alihan Kuriş çetesine operasyonlar devam ediyor..
Salah Galatasaray’ı bozguna uğrattı!.
İsrail bağlantılı dolandırcılık şebekesine büyük darbe!.
ABD Başkanı Trump Gröland için Danimarka ile anlaştığını açıkladı..
Washington Post: Pentagon’un açıkladığından daha fazla ABD askeri öldü!.
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Haçlı vakıfları Kızıl Soros için harekete geçti!.

Haçlı vakıfları Kızıl Soros için harekete geçti!.
02.12.2020
A+
A-

Terör örgütü PKK’ya arka çıkan, Gezicileri destekleyen ve eşcinsel sapkınlığın meşrulaştırılması için çaba harcayan Batılı vakıflar şimdi de Osman Kavala’nın serbest bırakılması için fitne kazananı kaynatmaya başladı. Heinrich Böll, Goethe Enstitüsü, Robert Bosch, Mercator ve Avrupa Kültür Vakfı’nın yayımladığı “Ortak Tutum Belgesi’nde” kızıl fitne Kavala’nın serbest bırakılması için hükümete küstah bir çağrıda bulunuldu. Bu kadarla da yetinilmeyen skandal bildiride Batalı ülkelerin Kavala’nın serbest bırakılması için Türkiye’ye “baskı” yapması istendi.

Terör örgütü PKK’ya arka çıkan, eşcinsel sapkınlığın meşrulaştırılması için çaba harcayan ve ülkemizdeki sokak hareketlenmelerini finanse eden Alman Vakıfları şimdi de Osman Kavala’nın serbest bırakılması için fitne kazananı kaynatmaya başladı. Heinrich Böll, Goethe Enstitüsü, Robert Bosch, Mercator ve Avrupa Kültür Vakfı tarafından yapılan çağrıda, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimiyle iltisaklı olduğu gerekçesiyle tutuklu bulunan Kavala’nın serbest bırakılması istendi. Hadlerini ve yasal sınırlarını aşan vakıflar, Avrupa’dan Türkiye’ye yönelik baskıcı politikalar uygulamasını da talep etti.

Kızıl fitneye sahip çıktılar

Kâr Amacı Gütmeyen Kurumlar (KAGK) kisvesiyle Türkiye’de fitne tohumları eken, PKK terörüne destek veren, eşcinsel sapkınlığın yaygınlaşması için çaba gösteren, Gezici vandallara finansal destek sağlayan Avrupalı vakıflar, “Kızıl Fitne” Osman Kavala’nın serbest bırakılması için harekete geçtiler. Terör örgütü PKK’nın ve LGBTİ sapkınlarını en büyük destekçisi olan Heinrich Böll Vakfı’nın liderliğinde bir araya gelen Alman STK’ları Türkiye’yi Avrupa’ya şikayet etme küstahlığında bulundu.

Ülkemizin hayrına hiçbir organizasyonda yer almayan fitne üretim merkezleri bu defa da son yılların en karanlık ve şaibeli ismi Osman Kavala’nın serbest bırakılması için müşterek hareket etme kararı aldı. Skandal adımda Böll Vakfı’nı Alman Goethe Enstitüsü, Robert Bosch ve Mercator Vakıfları yalnız bırakmadı.

“Türkiye’ye baskı yapın”

Hollanda merkezli Avrupa Kültür Vakfı’nın da imza koyduğu ‘Ortak Tutum Belgesi’nde’ Kavala’nın serbest bırakılması istendi. Yayımladıkları ortak tutum belgesinde Avrupa Konseyi, Avrupa Parlamentosu ve Alman Federal Meclisi üyelerine seslenen Avrupalı vakıflar, “Kızıl Soros” Kavala’nın serbest bırakılması için Türkiye’ye yönelik baskıyı artırın çağrısında bulundular. Ülkemizin bir hukuk devleti olduğunu unutan ve içişlerimize karışma cüretinde bulunan ihanet odaklarının bu tavrı kamuoyunda büyük tepki çekti.

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.